April 12Apr 12 3 hours ago, Serena said:A sta kazes za ove sto u boks posade onog koji ih je mazao clostebolom?Citam mazio, tako ima smisla.
April 13Apr 13 Jedan od prvih rekorda Djokovica, koji moze da padne je broj uzetih Masters1000 u sezoni - Djokovic ih je uzeo 6 te 2015., a 2011. - 5.Nema sanse da Sinner ne uzme jos 2-3 od preostalih 6. Za vise od 3, trebalo bi i da mu se okonosti poklope, ali i to deluje realno, koliko je Tour slab. Edited April 13Apr 13 by G. L.
April 27Apr 27 Najzad iz Spanije nesto koščato Kako je lagan, brz i okretan, mastovit, molto molto interesantan momak.Inace on i Fonseka su vrsnjaci, 19 godina. Edited April 27Apr 27 by Serena
April 27Apr 27 3 hours ago, Serena said:Najzad iz Spanije nesto koščato Kako je lagan, brz i okretan, mastovit, molto molto interesantan momak.Inace on i Fonseka su vrsnjaci, 19 godina.Mora ozbiljno da poradi na servisu i da nauci da ponekad strpljivije radi na poenu, ali se vidi da ce biti vrhunski igrac.
April 27Apr 27 Broj pobeda na prvih 25 meceva u karijeri:🇪🇸 Rafael Jódar — 17🇧🇷 Joao Fonseca — 15🇪🇸 Rafael Nadal — 15🇪🇸 Carlos Alcaraz — 14🇮🇹 Jannik Sinner — 12🇷🇸 Novak Djokovic — 12🇨🇭 Roger Federer — 11
April 28Apr 28 Author Rafa Hodar - pravo niotkuda volim takve price, za razliku od medijski prenaduvanih, kao sto je fonsekina npr.13 hours ago, Serena said:Najzad iz Spanije nesto koščato isto sam pomislio he he .... napokon spanac za kog se moze navijati ;/mali Landaluce je krakat isto, ali nije hitar i darovit kao Jodar kom se iz aviona vidi da ce biti klasa
April 28Apr 28 11 hours ago, Jeremija said:Mora ozbiljno da poradi na servisu i da nauci da ponekad strpljivije radi na poenu, ali se vidi da ce biti vrhunski igrac.Meni njegova serva deluje skroz ok za nekoga od 19 godina, bar ovo sto se vidi gore iz meca sa Fonsekom. Ravnom prvom je pravio prednost u vise navrata, druga sa dosta kika, duboko... ne deluje mi da je Fonseka ni tu mogao mnogo da pritisne. Bice to, naravno, sve bolje i bolje, pogotovo sa tom visinom koju ima.Edit: mene raduje sto pokazuje strast na terenu, bodri se... deluje simpa Edited April 28Apr 28 by Greek Freak
April 28Apr 28 Polako sa servisom. Pa i Đoković je svoj doveo na potreban nivo negde nakon osvajanja 20. GS-a
April 28Apr 28 Dobar je Hodar, počistio je nekog Čeha sad vrlo lako. Sutra ozbiljan test, Siner u 1/4 finala.
April 28Apr 28 Ne očekujem da bude preterano zanimljivo, izgoreće mali. Ali ako, nije to ni loše, treba i takvog iskustva
April 28Apr 28 Rafa ce da ga maltretira sa ds, ima noge strkljave da mu se vezu u cvor Edited April 28Apr 28 by Serena