April 28Apr 28 Pocinje mec Sabalenka - Baptiste zvana Maorka Arina ne sme ni da je pogleda, onaj istetovirani tigar se pretvorio u malo mace. Um carovati nece, a ko bude bolji u valjanju klada igra polufinale.
April 29Apr 29 38 minutes ago, Serena said:Hoce li neko navijati za Sinera danas?Naravno, uvek navijam za Sinera.A Rafi fali samo jedno slovo da bude prezimenom Jebac, JodEr.
April 29Apr 29 1 hour ago, Serena said:Spanjolske skupljacice loptica kao da su birali po obimu grudi Još uvek su manekenke?
April 29Apr 29 39 minutes ago, Jeremija said:Kakav brutalan nacin da se zatvori mec, 11 poena zaredom.Mnogo je dobar Siner, nema sta.Jodara vec vidim u delu zrba za RG na starni Novaka.
April 29Apr 29 Imala sam sastanak u 6 i gledala samo do 5 5 u drugom. Nadala se da ce Rafa uzeti set, sad vidim 7 0 u TB gresio je mali ili se gresnik povampirio?Boze koliko mi je antipatican njegov box, a kod Rafe samo tata sedi.39 minutes ago, mlatko said:Još uvek su manekenke?Ne verujem, manekenke su ravne i zgoljave, ove nisu bile Edited April 29Apr 29 by Serena
April 29Apr 29 2 hours ago, Serena said:Spanjolske skupljacice loptica kao da su birali po obimu grudi Predivne su, moj favorit je ona plavisica od pre neki dan, a i ova danasnja, koja izgleda kako bi Jelena Jankovic izgledala da je lepa, nije za bacanje...10 minutes ago, Lancia said:Mnogo je dobar Siner, nema sta.Jodara vec vidim u delu zrba za RG na starni Novaka.Nadam se da nece na Noletovu stranu, odlican je mali, cak je i danas bio sasvim solidan, da je iskoristio barem jednu od desetak brejk lopti, moglo se ovde jos igrati. Edited April 29Apr 29 by Jeremija
April 29Apr 29 Author ne blista nesto do sad Siner na ovom turniru. bolje partije je dao u Monte karlu.vec nakon par gemova je bio sav mokar i zajapuren. ali kad je bilo gusto odlicno je odigrao kljucne poene.steta za malog. da ga je bar jednom brejknuo ...no bice dana za megdanai svakako ga pre Fonseke ocekujem u top20 i top ten, mozda cak i ove sezone Edited April 29Apr 29 by TS-CS
April 29Apr 29 1 hour ago, TS-CS said:vec nakon par gemova je bio sav mokar i zajapuren.Prvih pet gemova trajalo je pola sata. Mali ga je setao levo desno vrhunski. Lisac je delovao izbezumljeno. Kasnije se povremeno hvatao za desni kuk, što i ne čudi, jer mu nagle promene pravca na sljaci (klizava podloga desavalo se da zaslajfuje), očigledno ne prijaju. Njegova visina, zgoljavija gradja i duge noge, zbog kojih mu je težište dosta visoko, dodatno otežavaju takvo kretanje.
April 30Apr 30 Zadnja dva minuta su na engleskom, ostalo ce nam prepricati @Lancia Deluje mi zrelo i inteligentno.