August 8, 2025Aug 8 1 hour ago, Tsai said:pa nije siguran, moze tek u sf da dodjeCitao sam skoro negde da je 6. mesto vazno jer 7. i 8. sigurno idu na prvu dvojicu u 1/4. Mozda je pogresna info.
August 8, 2025Aug 8 nije mi logicno da 7. i 8. idu sigurno na prvu dvojicu, a da se za sve ostale nosioce bira rendom. ako si 3. ne znaci da ces na 2. u polufinalu itd
August 9, 2025Aug 9 Danas prenose na vise kanala konacno, evo ide sada Radukanu - Danilovic plus jos jedan mec uzivo i jedan repriza. Sva tri zene.
August 17, 2025Aug 17 Author gle cuda, Siner i Alkaraz u finalu sinsijaizgleda da im na putu do treceg vezanog GS finala stoji jedino Novak .... ako upane u carlitov path
August 18, 2025Aug 18 Predade riđi u prvom setu finala, valjda zbog bolesti. Do tog trenutka je samo sparingovao Alkarazu. Bilo je 5:0 za Karlitosa.
August 20, 2025Aug 20 Author koja antipropaganda tenisa na ovim turnirima.nisam pristalica preskakanja tzv. velikih turnira ali mi je drago sto ih je Novak otkacio.sto se postignuca tice,Alkarazov osmi masters (6 od 9 u kolekciji) i prvi od onih koji se odrzavaju u drugoj polovini sezone.dosegnut Tomas Muster koji se u ovoj kategoriji dugo sepurio kao prvi iza velike sestorke koja je obelezila tenis u proteklih 30 i kusur godinaDjokovic 40Nadal 36Federer 28Agassi 17Murray 14Sampras 11Muster 8Alcaraz 8Chang 7Zverev 7Medvedev 6
October 3, 2025Oct 3 Author shitty conditions u Sangaju, kisa vlaga teske loptice ... i nasi pokislida vidimo djovakamarin je u prvom kolu odservotovao basilasvilija kad je bilo suvo. sad u malo drigacijim uslovima sa goatom, pa da vidimo.Nole nije igrao turnir na dva dobijena od maja i Zeneve
October 3, 2025Oct 3 Čilić i Đoković najstariji masters suparnici, zajedno 75 godina.Čilić na mreži: Ubi me, ubi me!Đoković: Ma gde, jebo te, ubi ti mene! Edited October 3, 2025Oct 3 by Ras
October 3, 2025Oct 3 Uslovi za igru su bili uzasni, Novak je bio mokar kao mis ali je ipak forhend bio besprekoran.
October 5, 2025Oct 5 Au koliki je svabo bice asova sa gornjih spratova. Protiv Tiafoa odservirao 22.Malo lici na Hubija.Uslovi za igru uzasni, na mecu Nisioka Munar brisu teren na promeni strana jer toliko kaplje znoj sa igraca da postaje klizavo i opasno. Edited October 5, 2025Oct 5 by Serena
October 5, 2025Oct 5 Igraci izgledaju kao da su iz bazena izasli. Hanfman oasno servira i ima brejk prednosti.