Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

relativno nova /od kraja leta/ picerija u njegoševoj, u zgradama od fasadne cigle u onom delu između gornjeg i donjeg dela molerove

SCAMPIA

https://www.google.com/maps/place/Caffe+Pizzeria+SCAMPIA/@44.8015108,20.4717505,20z/data=!4m15!1m8!3m7!1s0x475a7aa01eec4907:0xc17fff905167a3a1!2z0JzQvtC70LXRgNC-0LLQsCwg0JHQtdC-0LPRgNCw0LQ!3b1!8m2!3d44.8028293!4d20.4734781!16s%2Fg%2F11h24f2zs2!3m5!1s0x475a71980cc32be3:0x860d2826d2203045!8m2!3d44.801589!4d20.4717403!16s%2Fg%2F11w243ny4x?hl=sr&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTIwMS4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

vrhunska romana - tanko, hrskavo testo, kvalitetan fil

jako simpa mesto, dizajnerskih sranja nema, otvorio lik koji se iskreno loži na italiju i ume da napravi dobru picu

pritom daleko od trenda napolitane koji je dosadio i pre nego što se primio

minimalan meni, 10 pica, 3 sendviča, 3 salate, po jedno crno i belo na čašu /cilić, zola/, 3 koktela, 1 dezert

cene srednje, manje pice 30cm 800-900, veće 33cm 1000-1200

skoro pa 50% ispod cene premium napolitana u gradu

zimi unutra ima 2 stola za dvoje, mesta za 3 na baru i još 2 stola napolju pod grejačima. čini se da najviše cepaju dostavu.

neke od pica su najbolje koje sam pojeo u srbiji, npr formaggio & cotto ili margarita sa bafalo mocarelom, sastojci top top, na picantinu stavljaju enduju

pošto imaju električnu peć a peku na hrskavo, ponekad im malo pobegne po ivicama u crnilo ali ne smeta, barem ne meni /moj najbolji ortak je kenjao na to/

vlasnik je klinac, vrlo simpa - izgleda kao aerton senna u mladosti u ovom dokumentarcu na netflixu - a glavni pica majstor je matorac koji izgleda kao da je uteko iz neke rimske rupetine, majica sa rupama, bici kačket na glavi - koliko grotesktno glupo izgledaju ovi pica majstori koji nose kuvarsku uniformu sa epoletama i prišivačima kao onaj nafurani debil iz petre kao da je michelin kuvar, ovo je real thing. pritom pitam vlasnika odakle vam je ovaj, jel ste ga dovukli iz italije - on se smeje u fazonu ma joj, radio je u ponchu pa sam ga malo dodatno naučio.... haha.

muzika proper italiano, hitovi 70-tih i 80-tih, eros, ricchi & poveri, rafaela kara i slično.

preporuka ko kuća al nemoj sad da ne bude mesta kad dođem 

• 5 months later...
  • Replies 134
  • Views 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• makondo
    makondo

Bosiljak u Zemunu, pojela Mille roso -sirevi, pršuta, sušeni paradajz. Meni lepo.

• *edited by mod
    *edited by mod

Svi sad vrte Napolitane, čak je i Homa krenula u drugi pokušaj jer im je prvi onomad još propao.   Ono što je nažalost postao neki standardni krug u Beogradu je da neko krene da radi neki no

• Juče sam sa drugarom svratio u Giardino del Botanico. Pominjao sam na prošloj strani, a u međuvremenu sam jeo još nekoliko puta. Navraćati bez prethodnog poziva je lutrija, jer je gazda nevezan zemalj

Posted Images

Bosiljak opravdao sve ocene koje sam čuo dosad - sjajna pica i moram uskoro da odem opet.

baš ovako zamišljam piceriju mojih snova.....

NOT yucky

• Author

Zna li neko ko stoji iza Bosiljka?

Možda ih nepravedno povezujem sa sedištem SNS koje je jako blizu u Bežanijskoj.

Što se tiče pice, za korak zaostaju za Majstorom i Margaritom i Pietrom.

Emma takođe zaostaje, a eliminiše je cena i ekipica.

Ne znam ni kako Pietra stoji u tom političkom opredeljenju, ali setite se da je M&M majstor pekao pice za 15. mart i to do daljeg ostaje moj izbor.

Šta je novo na pica sceni u Bgd, šta probati?

Meni se margherita calabrese koju sam sinoć pojeo u Bosiljku dopala više od svega što sam jeo u Majstoru i Margariti, a tamo sam bio dosta puta zato što živim blizu jedne.

ako nisi - a nije novo - probaj giovanni u nikole spasića

posle zatvaranja đanija na palilulskoj pijaci najbolja napolitana u gradu

inače nema razloga da pošten čovek ide u enterijere (pietra, emma) u kojima je za piceriju srokano stotine hiljada evra na enterijer

prosto, red flag. pogotovo što ni pietrina pica nije to što se o njoj priča, na stranu šta moj pas mislio o tome. onomad je iz nekrasove utekao tamo pa smo ga zatekli kako jede korice koje mu je neko davao.

14 minutes ago, Ras said:

Šta je novo na pica sceni u Bgd, šta probati?

Probaj Figo na Palilulskoj pijaci, odmah prekoputa Morave.

Jeo sam svojevremeno u Bosiljku al moram da kazem da mi se u Emmi vise svidelo. A sto sam tajkun ako necu da preplatim picu svremena na vreme violina

mislim da figo nije za tebe, ne verujem da slušaš muziku benda u kome svira vlasnik

meni lepša ona debela u picagramu nego bosiljak

rolleyes

bela reka, picagram,..... gde se ovo završava?

baš juče sam jeo teletinu i breke

savešenstvo, topi se pod nepcima

piggy

1 hour ago, Eleniko said:

ako nisi - a nije novo - probaj giovanni u nikole spasića

posle zatvaranja đanija na palilulskoj pijaci najbolja napolitana u gradu

Giovanni mi je najbolja napolitana u gradu.

Sve više mi se dopada Billy's pizza tavern, Detroit hlebara D