Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Kažu da je di Karpuzzi izbio u prvi plan. Ne znam nisam još bio ali eto ako neko ide na Dorćol neka proveri.

• Replies 134
  • Views 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• makondo
    makondo

Bosiljak u Zemunu, pojela Mille roso -sirevi, pršuta, sušeni paradajz. Meni lepo.

• *edited by mod
    *edited by mod

Svi sad vrte Napolitane, čak je i Homa krenula u drugi pokušaj jer im je prvi onomad još propao.   Ono što je nažalost postao neki standardni krug u Beogradu je da neko krene da radi neki no

• Juče sam sa drugarom svratio u Giardino del Botanico. Pominjao sam na prošloj strani, a u međuvremenu sam jeo još nekoliko puta. Navraćati bez prethodnog poziva je lutrija, jer je gazda nevezan zemalj

Posted Images

5 minutes ago, *edited by mod said:

Kažu da je di Karpuzzi izbio u prvi plan. Ne znam nisam još bio ali eto ako neko ide na Dorćol neka proveri.

Đe to?

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

baš juče sam jeo teletinu i breke

savešenstvo, topi se pod nepcima

piggy

Ne bi se hvalio potrošnjom u SNS biznisima, pogotovo pored pešterske teletine u gradu. No dobro...

25 minutes ago, Eleniko said:

Đe to?

Ne bi se hvalio potrošnjom u SNS biznisima, pogotovo pored pešterske teletine u gradu. No dobro...

Strahinjića Bana 27

1 hour ago, Eleniko said:

image.gif

• 2 weeks later...

jel ima negde new york style pica u bg?

Pizza Bar ima meni bar najbolju pizzu u BGu i imaju Chicago style, mozda to posluzi? Salim se, njihov classic je rekao bi slican New York style pizzama.

Svojevremeno beše 42nd st. picerija u đuke dinić, šta znam, nije me se prejako dojmilo - sad vidim da se preselio na blvrd.

• 2 weeks later...

Pocivaj u miru, Laki.

Čekaj bre, on je imao piceriju na uglu Cara Dušana i Dubrovačke???

1 minute ago, Milošica said:

Čekaj bre, on je imao piceriju na uglu Cara Dušana i Dubrovačke???

Gs0Z2wAX0AAdsS5?format=jpg&name=small

Taj.

Haos. U decembru smo se videli zadnji put, još je bio ok. Maksimalmo vedar, ovako na prvu loptu...Postao je i deda nedavno...

Inače, ranije je imao i jak srčani...

Edited by Milošica

• 5 weeks later...
  • Author

Campari Pizza Gourmet ambiciozno ime i sasvim dobra napolitanska pica sa odličnim sastojcima (pelat, maslinovo ulje, nduja, pršuta, sirevi...).

Nalazi se u reprezentativnom okruženju (liči na autlet centar u Inđiji, kraj citata) bloka iza onog solitera u Omladinskih brigada.

Stolovi i stolice jednostavni i jednoobrazni, a akcenat u enterijeru postignut pločicama na zidovima i tanjirima na stolovima sa tradicionalnim motivima.

Jeli smo selekciju pica sa paradjzom i drugu sa ndujom i pršutom.

picaparadajz.jpg

picapr-uta.jpg

Ove selekcije na ovalima koštaju 1700 i 1800 dinara, mnogo kao i sve danas. Sa druge strane mogao bih da uporedim sa 15 evra koiko sam nedavno u Tivtu platio suvi listić prepečenog testa okruglog oblika sa dva listića šunke i neprimetnim paradjzom i sirom, koji je u jelovniku označen kao pica.

U ponudi su još paste i neka druga talijanska jela (parmiđana di....), što nismo probali. Kanola nema iako su na sajtu uslikani, pa je moj dezert bio Kinder Bueno iz obližnjeg supermarketa, a ovi koji su probali tiramisu kažu da je dobar.

tiramisu.jpg

Edited by Ras

• 4 months later...

Отворило Мајстора и Маргариту у новом Меркишу

Preporuka za Giardino del Botanico u Svetogorskoj. Lokal spolja neugledan, suteren pored Prve ekonomske, ali pice su vrhunske.

12 minutes ago, napadaj said:

Preporuka za Giardino del Botanico u Svetogorskoj. Lokal spolja neugledan, suteren pored Prve ekonomske, ali pice su vrhunske.

možda pravno birotehnička?!