Ras Posted March 6 Share Posted March 6 (edited) Izgleda da nema posebne teme o pici i picerijama. Diskusije su rasute po temama od Restorana koje treba posetiti do Brza hrana - ostalo, pa bi o omiljenoj hrani mnogih od sada možda mogli da pišemo na jednom mestu? U Beogradu uskoro počinje sa radom škola za pica majstore, koju vodi Goran Abramović (Pietra): Novost | Otvorena prva škola za pica majstore u Srbiji | Vinski magazin Vino&Fino | Magazin o vinskoj i gurmanskoj kulturi (vinoifino.rs) Možda je ovo prav aškola za mene? Edited March 6 by Ras 2 Quote Link to comment
Sandradjer Posted March 6 Share Posted March 6 @Ras Razmisli . Tako lepo aranziras hranu da je nemoguce da nesto nije i ukusno. Svaka cast 1 Quote Link to comment
Ras Posted March 6 Author Share Posted March 6 Istorija fejlova obično je prikrivena i daleko obimnija. 1 Quote Link to comment
Sandradjer Posted March 6 Share Posted March 6 Sutra spremam onu pastu sa spanacem. Nadam se da necu podbaciti. Nego pisi ovde koje picerije ti se svidjaju. Ja narucujem iz Pomodora (navikla sam) i vise nisu skupe kao ranije Quote Link to comment
Lancia Posted March 6 Share Posted March 6 Bosiljak izuva, momak je izucio zanat kod dobrog majstora. 1 Quote Link to comment
Sandradjer Posted March 6 Share Posted March 6 Isprobavam, svidja mi se i cene su ok Quote Link to comment
Ras Posted March 6 Author Share Posted March 6 23 minutes ago, Lancia said: Bosiljak izuva, momak je izucio zanat kod dobrog majstora. Tamo nikako da svratim. Inspirisan hajpom, nedavno sam bio u Pietri i margarita je zaista izvanredna! Quote Link to comment
napadaj Posted March 6 Share Posted March 6 Giovanni, Djani i Majstor i Margarita su mi dobri, kod njih najčešće jedem. 1 Quote Link to comment
copkillah Posted March 6 Share Posted March 6 44 minutes ago, Lancia said: Bosiljak izuva, momak je izucio zanat kod dobrog majstora. Mi smo probali, bila je dobra, nismo baš odlepili u stilu moramo što pre opet, ali ponovićemo nekad svakako. Sad sam pogledao sajt i nema adrese, a ja sam bio ubeđen da nam je neko rekao da tamo može da se sedne i jede. Quote Link to comment
Lancia Posted March 6 Share Posted March 6 3 minutes ago, copkillah said: Mi smo probali, bila je dobra, nismo baš odlepili u stilu moramo što pre opet, ali ponovićemo nekad svakako. Sad sam pogledao sajt i nema adrese, a ja sam bio ubeđen da nam je neko rekao da tamo može da se sedne i jede. Meni je najvaznije da je testo super i da pizza nije pretrpana, jer se time gube osnovni ukusi onog sto si narucio. Mesto je cisto i svetlo, osoblje OK, sta ces vise 2 Quote Link to comment
Sandradjer Posted March 6 Share Posted March 6 Dajte adresu tog Bosiljka. Zaista nema na sajtu Quote Link to comment
copkillah Posted March 6 Share Posted March 6 6 minutes ago, Sandradjer said: Dajte adresu tog Bosiljka. Zaista nema na sajtu Bežanijska 36, Zemun 2 Quote Link to comment
Sandradjer Posted March 6 Share Posted March 6 Nadala sam se da nije preko okeana u Kanadi 1 Quote Link to comment
Ras Posted March 6 Author Share Posted March 6 40 minutes ago, smorenko said: Campo de fiore na Gardošu Stari Campo di... na staroj adresi? Napustio sam ga u nekom trenutku, a izgleda da su prošli kroz period tranzicije, jer je neko ovde već preporučio da valja otići ponovo. Quote Link to comment
Recommended Posts