Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Na nju sam mislio!

• Replies 134
  • Views 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• makondo
    makondo

Bosiljak u Zemunu, pojela Mille roso -sirevi, pršuta, sušeni paradajz. Meni lepo.

• *edited by mod
    *edited by mod

Svi sad vrte Napolitane, čak je i Homa krenula u drugi pokušaj jer im je prvi onomad još propao.   Ono što je nažalost postao neki standardni krug u Beogradu je da neko krene da radi neki no

• Juče sam sa drugarom svratio u Giardino del Botanico. Pominjao sam na prošloj strani, a u međuvremenu sam jeo još nekoliko puta. Navraćati bez prethodnog poziva je lutrija, jer je gazda nevezan zemalj

Posted Images

18 minutes ago, napadaj said:

Na nju sam mislio!

e moj advokate

ilija

• 2 months later...
  • Author

Margarita u Tramontani (NS) je sve što tražim od pice! Savršeni sklad ukusa i teksture testa, paradajza i sira.

On 9. 2. 2026. at 7:45, Ras said:

Margarita u Tramontani (NS) je sve što tražim od pice! Savršeni sklad ukusa i teksture testa, paradajza i sira.

Bio u Tramontani nedavno, fenomenalna je pizza. Kao i sve ostalo, bas mi se dopalo mjesto.

Juče sam sa drugarom svratio u Giardino del Botanico. Pominjao sam na prošloj strani, a u međuvremenu sam jeo još nekoliko puta. Navraćati bez prethodnog poziva je lutrija, jer je gazda nevezan zemaljskim tričarijama kao što su radno vreme, informisanje preko društvenih mreža i slične gluposti. Na sreću, radio je.

Drugar je uzeo kaprićozu, jer nije ranije probao ništa ovde, a gazda se setio da sam ja već redovna mušterija i bio raspoložen, pa je predložio da mi spremi prosciutto sa džemom od suvih šljiva umesto rukole na 2 parčeta od ukupno 8, što sam ja naravno prihvatio. Spektakl! Njegove pice su mi odavno omiljene na svetu, ali ovo od sinoć je potpuno novi nivo. Toga nema u jelovniku, već kaže da sprema samo onome kome on hoće da pokaže da to postoji i mnogo mi je drago što me je video kao gosta koji to zaslužuje.

Lokal se nalazi u suterenu u Svetogorskoj, spolja je neugledan, a unutra više podseća na slikarski atelje nego na ugostiteljski objekat - svuda su fudbalski dresovi, strane novčanice, igračke, lutke, postoje svega 2 ili 3 stola, na zidovima se nalaze 3-4 Apple televizora na kojima uglavnom ide Fashion TV, u toaletu se na lavabou nalaze karamele i Negro bombone...

A pice su zaista najbolje koje sam probao u životu.

Sa Woltom je završio, nema živaca da se zajebava s tim, dnevno napravi 10-15 pica, čak ni on sam ne zna koje mu je radno vreme, tj. kada će biti u lokalu i celo iskustvo asocira na pop-up fast food, ali zaista vredi juriti ga ako ne uspete iz prve da ga dobijete na telefon ili naletite na zaključana vrata.

Kida ta pica, ja nisam neki ljubitelj pica pa se mnogo ne razumem, ali isto jedna od boljih ikada. To je u prolazu gde je Dvorište, hteli tamo, pa nas mršnuli jer smo nenadano padobranom u doba kafanskog špica. Posle pice su nas ipak pustili na krempitu na brzaka. U to se već razumem i bolje nema na svetu do u Dvorištu.

dvorište se ozbiljno ofucalo od poslednjeg puta kad sam bio, a ima tome ihaaaj

što se mene tiče, završio sam sa njima

kolega mi ispričao sličnu priču sa meze na nbgd. kaže da je svaki put bio lošiji utisak, što klope što usluge

• 3 months later...

Zona 20 u Naselju Stepa, jako dobra pizza )

Bosiljak u Zemunu, pojela Mille roso -sirevi, pršuta, sušeni paradajz. Meni lepo.

10 minutes ago, makondo said:

Tamo sam cak i ja bio riba

Otvoren je Bosiljak i u Dimitrijali, da zna ko je s ove strane reke.

Edited by napadaj

Društvo, jel' bacate ivice od pice? Znam da to Ameri rade, ili da u nešto boljem slučaju koriste dipping soseve, ali danas sam u našem malom kolektivu video dvojicu, i to matorih konjina (starijih i od mene) da ih bacaju, i zaprepastio se. Jel' to nešto novo kod nas, ili sam ja nenormalan?

Ниси ненормалан

22 minutes ago, zorglub said:

Društvo, jel' bacate ivice od pice? Znam da to Ameri rade, ili da u nešto boljem slučaju koriste dipping soseve, ali danas sam u našem malom kolektivu video dvojicu, i to matorih konjina (starijih i od mene) da ih bacaju, i zaprepastio se. Jel' to nešto novo kod nas, ili sam ja nenormalan?

4 hours ago, zorglub said:

E, a znaš zašto Ameri bacaju koricu? Zato što je mainstream pizza Domino, koji je teško đubre. Topping tu i tamo se nekad ubode da valja, ali testo je najobičniji otpad.

Kad živiš u nekoj pripizdini osuđen si na to, ali u svim većim gradovima ima neki mali biznis koji pravi u najmanju ruku pristojnu pizzu.

Ili recimo Whole Foods pizza- nije vrhunska, ali je za 5 klasa iznad bilo koje Domino, Hut i ostalih chainova. A WF nije čak ni picerija nego fancy supermarket, ali ipak samo supermarket.