Frank Pembleton Posted February 8 Posted February 8 20 hours ago, gospa buba said: taj ne moze da se ne udvara domacinu pa to ti je makar za svaki sluchaj Ali nepogrešivo. Dodaje na listu da su na Kustinom propalom festivalu glavni (možda i jedini) gosti bili on i Maja Gojković...
svashtabezneshto Posted February 8 Posted February 8 (edited) bio je i mateo garone, na kustendorfu je saznao da mu je film nominovan za oskara, bila je i duda buržujka edit: slovce Edited February 8 by svashtabezneshto 1
booyaka Posted February 8 Posted February 8 Učinili su neviđenu uslugu MB, nema ko nije čuo za njega posle ovoga, pitanje je samo da li će se naći neko dovoljno hrabar da ga angažuje.
Lancia Posted February 8 Posted February 8 20 minutes ago, morgana said: hoce, srbi i rusi kao i do sada Kazu da ce glumiti juznokoreanca u severnokorejskoj seriji. 8
Filozof manijak Posted February 8 Posted February 8 Lik dobio ful honorar za otkazan ugovor, i plus besplatnu reklamu. Tnjitter u Srbalja: hnje hnje hnje Biković propo! 1
Mel Posted February 8 Posted February 8 2 minutes ago, Filozof manijak said: Lik dobio ful honorar za otkazan ugovor, i plus besplatnu reklamu. Tnjitter u Srbalja: hnje hnje hnje Biković propo! ovo je primer da nije svaka reklama dobra reklama. Svakako uspeh u Holivudu je ipak uspeh u Holivudu.
morgana Posted February 8 Posted February 8 8 minutes ago, Lancia said: Kazu da ce glumiti juznokoreanca u severnokorejskoj seriji. dok ga bugarin ne ubije s ledja 1 1
Svemir Zeka Posted February 8 Posted February 8 1 hour ago, Lancia said: Kazu da ce glumiti juznokoreanca u severnokorejskoj seriji. Ako ništa, bar neće dobiti neku woke ulogu da glumi crnkinju lezbejku i ekranizaciji neke knjige...
Mel Posted February 8 Posted February 8 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Ako ništa, bar neće dobiti neku woke ulogu da glumi crnkinju lezbejku i ekranizaciji neke knjige... Bila bi fora da ga kastuju u JDPu ili tako negde da glumi crnu Kleopatru.
Lancia Posted February 8 Posted February 8 1 minute ago, Svemir Zeka said: Ako ništa, bar neće dobiti neku woke ulogu da glumi crnkinju lezbejku i ekranizaciji neke knjige... Samo nek bude strpliv, kad kod nas dodje woke, bice ciganka lezbejka, ''Drino, jebem ti...'' Oskar ko vrata. 1
Hele Posted February 8 Posted February 8 6 minutes ago, Lancia said: bice ciganka lezbejka, ''Drino, jebem ti...'' Ali ovo zvuci vrh, bez zajebancije 😁 1
gospa buba Posted February 8 Posted February 8 (edited) 1 hour ago, Filozof manijak said: Lik dobio ful honorar za otkazan ugovor, i plus besplatnu reklamu. Tnjitter u Srbalja: hnje hnje hnje Biković propo! to moze da bude plus samo srbininu koji je u vicu zajebao rusa i amerikanca dok su ispadali bez padobrana. igranje u lotosu bi rekla bih bilo korak napred u toj njegovoj karijeri. uostalom shto bi uopshte i pokushavao, ako nije video cilj i smisao u tome ovako srbin pobedijo i nishta osim toga. mislim, ako je nekom do profesije. ako je zgrabi i bezi, to ce i aleksandar da mu da. ono, bez ispaljene uloge. ed. to, odjebali me s projekta, a dali mi pare, to moze da ima smisla u 50+. za mladog choveka ne valja nishta. bolje da je igrao za dz. Edited February 8 by gospa buba 6
Djuro Posted February 8 Posted February 8 realno, puno bi lepše bilo da je propo (zaradio nekupujući) i oćutao. (to se ionako glumcima neprestano/ svakodnevno dogadja - da ih neko odabere, bukira i posle od toga ne bude ništa. Sigurno se i Bikoviću desilo milion puta, bar Rusima to nikada nije bilo strano.) Ali neee, nije srpski oćutati već otrči on drito na IG da kenjka i izigrava Kalimera. e to mu je onako, baš…
Mel Posted February 8 Posted February 8 46 minutes ago, gospa buba said: to moze da bude plus samo srbininu koji je u vicu zajebao rusa i amerikanca dok su ispadali bez padobrana. igranje u lotosu bi rekla bih bilo korak napred u toj njegovoj karijeri. uostalom shto bi uopshte i pokushavao, ako nije video cilj i smisao u tome ovako srbin pobedijo i nishta osim toga. mislim, ako je nekom do profesije. ako je zgrabi i bezi, to ce i aleksandar da mu da. ono, bez ispaljene uloge. ed. to, odjebali me s projekta, a dali mi pare, to moze da ima smisla u 50+. za mladog choveka ne valja nishta. bolje da je igrao za dz. Identichno mislim o ovome. Prekinuli su ga solidno, i vrv onemogucili i bilo koju sledecu ulogu tamo mozda i for ever.
Recommended Posts