Jump to content

The White Lotus

Featured Replies

Just now, Milošica said:

Naravno, pa i ja sam u biznisu.

znas bokija perica?

2 minutes ago, Milošica said:

Naravno, pa i ja sam u biznisu.

Znamo

gk9f1j8ymmw31.jpg

4 minutes ago, Nikodije said:

znas bokija perica?

Da, loš glumac i super lik.

@copkillah

:thumbsup:

3 hours ago, Nikodije said:

mene je mnogo vise shokiralo to sto su ga uopste angazovali, imajuci u vidu njegov ruski angazman, nego to sto ga sada kenseluju. mislim, danas se lako proveri gde je bio i sta je radio, ne moze da im laze u siviju™

Ja sam zapanjena da se u seriji jednog kanala na pravoj strani istorije u ovom istorijskom trenutku uopšte pojavljuje Rus kao neki yoga wellness polu-zgodan frajer, a ne kao ruski terorista koji preti da im taj hotel digne u vazduh il nešto iako se takav narativ sam nameće svakom progresivnom scenaristi.
Ili da barem taj hotelski srcelomac iz gym-a bude Ukrajinac, Bikovicu ne bi nikad ni palo na pamet da svoj renome ugrozi takvim sramnim angažmanom :fantom:

1 minute ago, Leia said:

Ja sam zapanjena da se u seriji jednog kanala na pravoj strani istorije u ovom istorijskom trenutku uopšte pojavljuje Rus kao neki yoga wellness polu-zgodan frajer, a ne kao ruski terorista koji preti da im taj hotel digne u vazduh il nešto iako se takav narativ sam nameće svakom progresivnom scenaristi.
Ili da barem taj hotelski srcelomac iz gym-a bude Ukrajinac, Bikovicu ne bi nikad ni palo na pamet da svoj renome ugrozi takvim sramnim angažmanom :fantom:

Sta je to, neka gej serija?¿

5 minutes ago, Leia said:

yoga wellness polu-zgodan frajer,

steta, bukvalno pisano za bikovica

1 minute ago, Nikodije said:

steta, bukvalno pisano za bikovica

Živo me zanima koga će sad ubaciti umesto njega, mora neki hard core ljubitelj evropskih vrednosti, neće valjda neki bezbojni lik da im statira pored bazena

Just now, Leia said:

Živo me zanima koga će sad ubaciti umesto njega, mora neki hard core ljubitelj evropskih vrednosti, neće valjda neki bezbojni lik da im statira pored bazena

ima li neki glumac u pokretu slobodnih gradjana? osim sergeja, njegova ludacka energija nije za wellnes joga instruktora

17 minutes ago, Lancia said:

Sta je to, neka gej serija?¿

Nisi ni svestan koliko :fantom:

Ima Đuričko, može i da se izvini za neke istorijske nepravde usput.

Just now, Nikodije said:

ima li neki glumac u pokretu slobodnih gradjana? osim sergeja, njegova ludacka energija nije za wellnes joga instruktora

Ima eto onaj Bosiljčić tako zgodnjikav te isto može da posluži u dekorativne svrhe, al kapiram da je taj već mator za takve uloge?

A ne znam ni kakvi su mu stavovi po tim svetskim pitanjima dodjavola

Just now, Leia said:

Ima eto onaj Bosiljčić tako zgodnjikav te isto može da posluži u dekorativne svrhe, al kapiram da je taj već mator za takve uloge?

A ne znam ni kakvi su mu stavovi po tim svetskim pitanjima dodjavola

ozenjen je onom jelenom sto peva etno pesme. pametnom dosta, nije prosao kasting

3 hours ago, MeanM@ said:

Jezivi su ruski blokbusteri tipa katastrofa, ukljucujuci tu i SF. Neprijatno jezivo. A budzeti kontam neograniceni.

A ovog oportunistu ko jebe.

Lik fura agendu rusofilije u oblandi i sad ce ovo da iskoristi za boost publiciteta medj svojim instagram obozavaocima diljem majcice. Nema zime za njega, samo malo manje prostora za licimurisanje. Da im zahvali bre :)

Ja uopste ne verujem da je on licemer, naprotiv, mislim da je on iskreno zaljubljen u majcicu Rusiju, samo isuvise tupoglav da shvati kakve gluposti prica.

2 hours ago, ToniAdams said:

mislim na jedinu pravu stoju 

Video uzivo Stoju, razocarao se :cry:

Edit: ovo kencelovanje Bikovica nije just a business, tj. ne bi trebalo da ga prihvatimo kao nesto normalno. Nije nesto manje nemoralno ako ga radis iskljucivo zbog para a ne zbog mrznje.

Edited by Shan Jan

2 minutes ago, Nikodije said:

ozenjen je onom jelenom sto peva etno pesme. pametnom dosta, nije prosao kasting

kakav skladan par!

mislim skladno uzasan.

1 minute ago, Shan Jan said:

Video uzivo Stoju, razocarao se :cry:

+1 al baš me briga za uživo