December 14, 20222 yr Jesi li se registrovao preko sajta? Quote Imajte na umu da morate da se registrujete preko SkyShowtime internet stranice da biste bili podobni za ovu Promotivnu ponudu. Ova Promotivna ponuda vam nije dostupna ukoliko se registrujete preko platformi trećih lica (uključujući preko prodavnice aplikacija); https://www.skyshowtime.com/rs/terms/offers Edited December 14, 20222 yr by vememah
December 14, 20222 yr jesam, al je jedino izbacivao opciju od 6€, posle čata sa podrškom vratili su mi 3€ i to će od sad biti lifetime naplata
December 14, 20222 yr Meni se to desilo, kliknuo na 3, on me bacio na registraciju, posle toga u ponudi bilo samo 6€. Batalio taj mail probao isto sa drugim i prošlo OK.
December 16, 20222 yr Ljudi jel ima još ko problem sa seckanjem Showtimea?Sent from my SM-N970F using Tapatalk
December 31, 20222 yr Sky baš jako krenuo sa popunjavanjem kataloga Ubačeni svi Star trekovi, Indijana, Goli pištolj...
December 31, 20222 yr Još kad bi ubacili aktuelne epizode Tulsa king-a i Yellowstone-a, a to su im trenutno najatraktivniji sadržaji...
January 3, 20232 yr Registrovao se. Naplatili mi 6€ (ok, to ću da refundiram preko podrške). Ne radi na Linuksu (Ubuntu).
January 3, 20232 yr Vratiće mi 3€. Ali ne podržavaju ni Linux, ni Samsung televizore (koji ja imam). https://www.skyshowtime.com/rs/help/article/skyshowtime-supported-devices
January 6, 20232 yr Pošteno je počeo da me nervira SkyShowtime - prvo nema aplikacije za Samsung TV /a koliko čitam, ne zna se ni kad će je biti/ Drugo, instalirao sam na EONu ali užasno secka Treće, instalirao sam na drugom smart TVu, ali pošto je povezan preko WiFi stream je očajan - prvo sam pomislio da mi je pukao internet, ali svi ostali strimovi koje imam /a imam ih sve dostupne/ rade kao sat tako da je verovatno reč o lošoj optimizaciji. Za sad mi ostaje samo komp na kome mogu da gledam. Užas.
January 6, 20232 yr 47 minutes ago, steins said: Pošteno je počeo da me nervira SkyShowtime - prvo nema aplikacije za Samsung TV /a koliko čitam, ne zna se ni kad će je biti/ Drugo, instalirao sam na EONu ali užasno secka Treće, instalirao sam na drugom smart TVu, ali pošto je povezan preko WiFi stream je očajan - prvo sam pomislio da mi je pukao internet, ali svi ostali strimovi koje imam /a imam ih sve dostupne/ rade kao sat tako da je verovatno reč o lošoj optimizaciji. Za sad mi ostaje samo komp na kome mogu da gledam. Užas. Meni na eonu bez greške radi...
January 6, 20232 yr On 3.1.2023. at 14:38, salerokada said: Ali ne podržavaju ni Linux, ni Samsung televizore (koji ja imam). https://www.skyshowtime.com/rs/help/article/skyshowtime-supported-devices To je, valjda, jedina platforma koja ne radi na Linuxu (OpenSuse kod mene)... Ne znam iz kog razloga
January 6, 20232 yr 2 hours ago, radisa said: Meni na eonu bez greške radi... Stvarno? Instalirao si na EON? I povezao kablom modem-EON-TV? Ja imam neko glupo mikroseckanje, ono kao da svake pola sekunde zakoči po frejm, tako nešto.