Jump to content
IGNORED

Streaming servisi


Grunf

Recommended Posts

Sad imamo HBO, Netflix, Dizni+ i uskoro SkyShowtime. Dizni+ je povukao sve dizni i pixar crtace eksluzivno na svoju platformu, ali su u procesu nestlale sjajne sinhronizacije crtanih filmova, radjene u poslednjih par godina. Verujem da ce isto desiti i sa SkyShowtime. Zna li neko u cemu je fora, i hoce li ikad biti vracene, ili uradjene nove?

Link to comment
Quote

USKORO DOSTUPNA JOŠ JEDNA STRIMING PLATFORMA

SkyShowtime u Srbiji i regionu od 14. decembra
 
Nova striming platforma SkyShowtime biće pokrenuta 14. decembra u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji, a na tržišta našeg regiona ulazi pošto je pokrenuta u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj u septembru, a zatim u oktobru u Holandiji i Portugalu.
 
U Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji, SkyShowtime platforma će biti dostupna po ceni od 5,99 evra mesečno. U Bugarskoj će usluga biti dostupna po ceni od 3,99 evra mesečno, saopštili su iz SkyShowtime.
 
Gledaoci u šest zemalja centralne i istočne Evrope imaće pristup ekskluzivnim televizijskim premijerama, prvim prikazivanjima filmova iz Universal Pictures i Paramount Pictures studija, serijama, programu za decu i porodicu i sadržaju kompanija Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock, i to sve na jednom mestu, saopštili su iz SkyShowtime.
 
SkyShowtime će takođe imati lokalne originalne programe, dokumentarce i specijale sa tržišta.
 
Na toj platformi biće dostupne serije poput Funny Woman, Ripley, Rabbit Hole, Three Women i A Town Called Malice, zatim filmovi Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys i The Black Phone. Tu su i Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era i Belfast.
 
Generalni direktor SkyShowtime Monti Sarhan (Monty Sarhan) izjavio je da je celom timu izuzetno drago što ta platforma dolazi u centralnu i istočnu Evropu, dok je Gabor Harsani (Gabor Harsanyi), generalni regionalni menadžer za centralnu i istočnu Evropu naglasio je da su u SkyShowtime ponosni zbog toga što će publici u centralnoj i istočnoj Evrope omogućiti ekskluzivni pristup novim serijama i filmovima iz svetski renomiranih studija.
 
SkyShowtime će biti dostupan direktno korisnicima preko www.skyshowtime.com ili SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google TV i LG TV. Najavili su i da će se u februaru 2023. proširiti na tržišta Albanije, Češke, Mađarske, Kosova, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije i Slovačke.

 

 
https://biznis.rs/vesti/srbija/skyshowtime-u-srbiji-i-regionu-od-14-decembra/
Edited by vememah
Link to comment

6.12.2022.

Quote

Ono što je nama najvažnije prilikom pokretanja novih streaming servisa, a što SkyShowtime donosi, jeste srpski prevod i sinhronizacija. "Kada SkyShowtime bude lansiran na svim tržištima, ceo katalog će imati titlove na svim jezicima. Sadržaji za decu će biti titlovani i/ili sinhronizovani na svim tržištima", kažu iz kompanije.

 

Spisak za Srbiju iz iste vesti:

Quote

Pri lansiranju, srpska publika će imati pristup raznovrsnom izboru serija i filmova u koje spadaju: 1883, 1923, A Friend Of The Family, Ambulance, American Gigolo, Blocco 181, Halo, Law & Order Season 21, Let the Right One In, Mayor Of Kingstown, Marry Me, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Sing 2, Star Trek: Strange New Worlds, Super Pumped: The Battle for Uber, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Hanging Sun, The Midwich Cuckoos, The Northman, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy i Yellowstone.
Pored toga, na SkyShowtime platformi će biti dostupni novi blokbaster filmovi iz Universal Pictures i Paramount Pictures studija, nakon njihovih prikazivanja u bioskopima i izdanjima za kućnu zabavu. Novi filmovi koji dolaze na SkyShowtime uključuju: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys i The Black Phone. Dodatni blokbasteri koji će biti dostupni na ovoj platformi su Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era i Belfast.

https://smartlife.mondo.rs/tech/platforme/a52009/SkyShowtime-objavljen-repertoar-serija-i-filmova-za-Srbiju.html

Edited by vememah
  • Hvala 1
Link to comment
Evo i ovde stoji da će sve biti lokalizovano:
 
Quote

SkyShowtime stiže u Hrvatsku, a njihov direktor otkrio nam je detalje: 'Sve je lokalizirano, sadržaj je vrhunski'
(...)
Želimo odmah pružiti najbolju uslugu za naše korisnike, pa zato od početka imamo cijeli sadržaj na hrvatskom jeziku

https://www.vecernji.hr/showbiz/skyshowtime-stize-u-hrvatsku-a-njihov-direktor-otkrio-nam-je-detalje-sve-je-lokalizirano-sadzaj-je-vrhunski-1639305

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...