Jump to content
IGNORED

Streaming servisi

Grunf

Recommended Posts

Posted

Kaže mi ortak koji je uzeo servis da na Disney+ nije titlovano ništa čak ni ono što je bilo titlovano na platforma sa kojih su povukli...

....shiit has hit the fan.

Posted
tako je
[emoji35]

... Shiit has hit the fan

Posted

na koliko divajseva može da ide jedan nalog

Posted
17 hours ago, renne said:

Krenuo Sky

Sve je prevedeno

Jel ima nesto pametno, posto ne pokazuje biblioteku. Vidim da ima vise kuca ubacenih ali koliko stvari uopste ima. Koliko vidim radi i preko vpn-a, mada ne znam ni sta ce mi posto imam trafika/servis sa 80 hiljada filmova i serija al ajd da vidim i ovo o cemu se radi

Posted (edited)
30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

na koliko divajseva može da ide jedan nalog

Piše da mogu 3 istovremena striminga.

Edited by vememah
  • Hvala 1
Posted

Jel ima Android app za SkyShowtime...
Nešto ne nalazim...

....shiit has hit the fan.

Posted (edited)

...

Edited by Spirit
Posted

Android TV ima, Samsung nema. Inace za Samsung nema ni NBA app. Nikad vise nesto sto nije Android TV.

Posted

Najavljeno je odavno da neće ni biti za Samsung

Posted

Zato sto Samsung koristi TizenOs, koji jeste Linux kao i Android ali imas drugaciji nacin razvoja korisnickog dizajna (drugi UI Toolkit).

Problem je sto moras koristiti i drugaciji pipeline za distribuciju, imati dodatno kakve takve testere, verovatno nesto i placati Samsungu.

Ako su imali staru aplikaciju verovatno su preko telemetrije ( pracenje sta radi korisnik u aplikaciji i kako je koristi) skontali da im i nije bitna platforma.

U slucaju da uopste nisu imali aplikaciju verovatno su uradili cost benefit analizu trzista i shvatili da im ne bi donela dodatne pretplatnike.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Zna li se hoće li biti u sklopu SBB video kluba?