April Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Jeste pomidor...džabe mi je žena na ikavici, nisam talentovanBtw, treći dan, opušteno
yolo Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 kraj 4. dana a ja ko blesav gledam dzejmijevu emisiju o rostiljanju svega sto ti padne na pamet.
banatjanin Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 nisam u životu pogledao više kulinarskih emisija nego kad sam bio na detoxu i kuvao ženi evridej. bilo mi lakše nekako bar da parim očim i mirišem...
yolo Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 (edited) dobro ide ovo kod mene, 8 dana 7 kila. medjutim danas mi se javilo gadjenje na cajeve, i to ne na jedan koji je jezivo hevi gorak i prakticno je nepitljiv ako se ne pomesa sa nekim drugim, nego na ove sto su light i ciji ukus nisam primecivao na pocetku. kapiram da je to efekat detoxa, izlaze otrovi napolje i cula ti se senzibilisu lakse nego pre. obicno mi to krene u poslednjih 5-6 od planiranih 18 dana, a sada je 9. bumo videli. ako se ne zaglavim sada (a ume da se desi da ovako krene pa onda 3-4 dana ni gram dole) i ako nastavi ovim tempom, prekidam kada dodjem do -12kg. to mi je OK, da se spustim sa 97 na 85. onda malo kombinacija presne hrane sa hrono, nesto petljam u glavi sa time. Edited November 8, 2014 by yolo
kapetanm Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Читао неко средство за скидање глиба са крвних судова - 4 главице белог лука, 4 цела лимуна, 1 ђумбир, самлети и скувати у 2 л воде и пити 3 недеље, мораћу да пробам
ljakse Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Realno, svim tim stvarima se može krkati on a regular basis, ne mora tri nedelje da se cucla čaj.
ljakse Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Makar ja krkam regularno, sve je nepcu i želucu drago, a i svaki pojedinačno dobar protiv zakrečenja, kako kažu stručnjaci.
kapetanm Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Тако сам и ја док није дошло густо глетовано по артеријама
ljakse Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 (edited) Mislio sam na te sastojke. Par limunada dnevno, par čenova bluka, đumbir obilato trpaš tamo gde ide, itd itd. Edited November 8, 2014 by ljakse
yolo Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 privodi se kraju 18. dan, jos jedan prodje detox. 11 kila manje. glad neopisiva, ovaj put sam uglavnom fleširao na prasetinu koja me proganjala po raznim osnovama. sutra rendana sargarepa a od preksutra polako uvodimo i druge stvari. naksutra u tel aviv na humus i kebabe. ipak, imam nadam se koliko toliko odrziv plan za zadrzavanje efekata detoxa. bez secera, mleka, belog brasna sigurno, i bez alkohola koliko god se bude moglo izvinjenje svima kojima sam stao na žulj u ovom periodu
Recommended Posts