Jump to content
IGNORED

Last of Us HBO

arheolog1981

Recommended Posts

Posted

Čuj, spojlovali :lolol:

Plaši se njenog momka, treba im akumulator. Ekslamativno izažena situacija, namera, cilj, potreba, i naravno miš... Onaj, Matošev...

Serija praktično opisuje hrpu drugih iz novije produkcije. Raznih što idu kao drame i angažovano sprečavanje mozga na otavu...

Nisam gledao duže od sat dok nisam prekinuo, a ovo iznad sam pokušao da objasnim zašto sam gledao toliko dugo...

• +1 1
Posted

Novi trejler

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Posted

Odgledao prvu epizodu meni fino. Igru sam jako želeo da igram i probao al totalno sam se odvikao od džojpeda da sam sve prste polomio i odustao.

Posted

Izlazi ti prvi deo za PC u martu

Sent from my DN2103 using Tapatalk

• Hvala 1
Posted

Želim da gledam jer je ljudi baš hvale, ali mislim da mi je Pedro Paskal u top 3 najiritantnije holivudske pojave pa to nekako moram da prevaziđem :D

Posted

Jeste bila bezveze scena sa babom, ali gore mi je kad zombike sišu ljude pa odjednom vide nekoga i brzinom munje isprave komično glavu. Nervira me taj speed kad se ubaci u zombi temu, iako znam da ovde idu na još gluplju priču o fungicama koje kontrolišu mozak, lol. Ta hitrost mi je smetala i u World War Z.

Posted

dokle te predrasude prema Paskalu i zombitima?

Posted

Make Zombie reanimated numb corpses great again.

Posted

Razmazio vas Romero onim sporaćima  :fantom:

• +1 2
Posted
22 minutes ago, Mos said:

Make Zombie reanimated numb corpses great again.

Ajde brzina, na to smo oguglali još od odličnog Dawn of the Dead rimejka, ali nije mi jasno zašto se ponašaju 1/1 kao zombiji ako su u pitanju samo ljudi sa gljivičnom infekcijom.

Zar baš moraju da grizu? Zašto bi se spore prenosile samo putem direktne razmene krvi, zar one nisu airborne? 

Ako je ujed jedini vektor zaraze, a žrtve ne ustaju iz mrtvih, onda ovo baš i nije apokaliptični scenario.

Može split, pratiće se ovo.

• +1 2
Posted (edited)

Od zombija priznajem jedino Braindead, ostalo mi sve neozbiljno.

Edited by igoraki
Posted
17 minutes ago, Weenie Pooh said:

Zar baš moraju da grizu? Zašto bi se spore prenosile samo putem direktne razmene krvi, zar one nisu airborne? 

Naravno, samo bi se onda svet posle 20 godina delio isključivo na zaražene, mrtve i vlasnike kvalitetnih gas maski. Nemoš napraviti igru/seriju u tim uslovima, a kamoli kvalitetan rezistans muvment. 

• +1 1
Posted

King je u Dreamcatcheru sjajno odradio to sa gljivicama. Ovo nisam jos, cekam da dodje bar jos jedna. Supruga, nije gejmer i nije neki fan zombija, kaze da je nelose.

Posted

ovaj, nije da samo grizu, mnogo vise biju nego sto grizu, makar u igri.

a nema potrebe da budu mrtvi jer nisu "doziveli" rigor mortis, kao anded zonbiji.

fora mi je u sustini nelosa, imamo nesto slicno u thing from another world, pa onda u badisnecersima, nekakvog krizanca biljke i zivotinje, mada ovde fakat na kraju ispada samo jedna od zombi varijacija.

mali problem imam sa kastingom eli, ova iz serije je toliko ruzno dete da ne smem da zamislim na sta ce da lici ako budu napravili sezonu po drugom delu igre :fantom:

• +1 2
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

U igri jesu airborne i to jeste jedno od iskustava, provlačenje s maskom kroz mračne/zaprašene prolaze i tunele itd, ali u seriji su planski od tog odustali

• +1 1