ToniAdams Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 sismisi su nastali par miliona godina pre igre 2
gone fishing Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 a i ljudi mogu, uz dovoljno treninga, da koriste eho lokaciju
Popular Post reg Posted February 6, 2023 Popular Post Posted February 6, 2023 Prva scena nove epizode, PP objašnjava klinki kako benzin vremenom gubi svojstva. 4 2 6
Pokojni Ruxin Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 On 1.2.2023. at 18:35, Pokojni Ruxin said: vidim da se vini raspisao na ovom topiku, pretpostavljam da hvali seriju u 10000 karaktera. tako da sam otišao pravo na poslednji upis da izbegnem spojlere i počinjem odmah da gledam, hvala na preporuci. obećava za sad, treća je bombona. znam odavno da vini ne ume da gleda fikciju, ali šta je sa svima vama da raspravljate o svojstvima benzina posle onakve epizode? 1
J-♣ Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 pa on je to počeo kod neizbežnog rudarenja nelogičnosti inače, četvrta dobra, završiše je tako da ne mogu da dočekam petu
gone fishing Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 16 minutes ago, Pokojni Ruxin said: obećava za sad, treća je bombona. znam odavno da vini ne ume da gleda fikciju, ali šta je sa svima vama da raspravljate o svojstvima benzina posle onakve epizode? da se potisne neprijatnost i rasprava o pederastiji koja je tema 3 epizode 1
Pokojni Ruxin Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 3 minutes ago, gone fishing said: da se potisne neprijatnost i rasprava o pederastiji koja je tema 3 epizode teško mi je poverovati da je čak i ovaj desničarski forum toliko nesiguran u svoju muškost
James Marshall Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 Ej bre, 2023. je, odavno muškost i pederastija mogu zajedno
ToniAdams Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 hehe evi scene sa slepljenim stranicama gaj magazina
Weenie Pooh Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 (edited) Pederastija je ipak nešto drugo. Ali meni zaista nije jasno kakvu to ljubavnu priču između dvojica bradonja vi (i ostatak interneta) uspevate da vidite u toj epizodi? Jedan bradonja uhvati drugog u rupu, nalije ga vinom i zečetinom, onda ga pojebe. Cut na pet godina kasnije, još uvek su zajedno ali problem je što nemaju uređen travnjak ispred kuće, a gledati lepotu to je znate ljubav (tako nešto kenja, ne sećam se tačno). Cut još par godina unapred, dovode krijumčare na večeru u sređenoj bašti. Cut još par godina, upucan sam u stomak, umirem, nećeš moći bez mene tako nesposoban, idi kod Džoela. Cut još par godina, moša, upucanom nije ništa ali neupucani umire od raka. Aj se obojica ubijemo. Kraj. Ništa više ne postoji osim gomile besramnih stereotipa i "tell, don't show" slikanja međuljudskih odnosa. Edited February 6, 2023 by Weenie Pooh
Time Crisis Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 2 hours ago, Weenie Pooh said: Jedan bradonja uhvati drugog u rupu, nalije ga vinom i zečetinom, onda ga pojebe. Bilo je obrnuto, al da se ne zamaramo detaljima 1
maheem Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 Spoiler u 4.epizodi Joel objasnjava Ellie da se benzin vremenom kvari 2
Arkadija Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 Jbt, vi još uvek raspravljate o trećoj epizodi, a četvrta je odlična i ima klifhenger na kraju.
Pokojni Ruxin Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 1 minute ago, Arkadija said: Jbt, vi još uvek raspravljate o trećoj epizodi, a četvrta je odlična i ima klifhenger na kraju.
arheolog1981 Posted February 6, 2023 Author Posted February 6, 2023 hehe evi scene sa slepljenim stranicama gaj magazinaIdentično kao u igri, sa sve kasetom Henka Vilijamsa 2
Recommended Posts