napadaj Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Air Monarch i jedan sličan New Balance model su izuzetno popularne u mim kulturi o belim tatama iz američkih predgrađa, uz krš lagere, glupe viceve, pokošene travnjake i vikend roštilje. Na primer - https://www.instagram.com/p/CalZWTMOVXg/?hl=en 2
Mil@n Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 8 hours ago, Mil@n said: Ovi što su u fazonu "ne nose patike tebe već ti patike", da mi objasne kako se ovo nosi i uz šta /a da nisi lik iz Marvel univerzuma/... Ja ih video u Inđiji u outletu i naravno umro od smeha i uslikao, ali ne mogu da nađem tu fotku, evo druga: Našao sam 5
Midžeta Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Kakav pakao A vidim da je to u saradnji sa Jeremy Scott-om, ima smisla sada.
gospa buba Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Starije dete me je pocetkom 2018 sustigli sa velicinom noge. Kupim ja pocetkom te godina 2 para patika, jedne njemu jedne meni. On svoje nosi, ja moje cuvam u kutiji. Vratim se iz neke pecajbe, vidim nosi moje patike. Ok. To leto kupim jos jedno 2-3 para patika i kazem mu - uzmi sve sada, meni izdvoj jedne, nove ili starije, koje neces. On ih gleda ko Golum onaj prsten i donese mi neke njegove jako stare, koju su mi male i tesne. E pa nece moci tako! Kupim meni one Reebok kad sam bio na putu, i vratim se u novim patikama. Rekoh, ovo su moje vec ih nosim i nema diranja. Sad samo dokupljujem iste, a kako je hodnik mracan ne kapira da se ja redovno "podmladjujem". Na jedne njegove sam posebno bacio oko - Nike Air Monarh Cekacu ih ako treba jos 5 godina. On ih nosi 2-3 puta godisnje, a lagan je kao perce tako da su kao nove [emoji4]i meni sleduje taj isti monarh [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
nisam ja Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 uuuu, ove kupujem kad mi odstrane prostatu. 4
Midžeta Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 25 minutes ago, nisam ja said: uuuu, ove kupujem kad mi odstrane prostatu.
mustang Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 46 minutes ago, gospa buba said: niko da kaze kako mu se svidza Speechless
Heaviside Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 Bio sam team Nike sada ih ne kupujem iz etičkih razloga i zato što pokušavam da izbegavam te ogromne korporacije. Volim vintage teniske kožne patike, ali da bude kvalitetna full grain koža. Trenutno imam Jak i Arkk Copenhagen. Jak su nešto najbolje tog tipa što sam našao, izgledaju neverovatno dobro uživo i postaju sve udobnije vremenom, a udobne su od starta. Uz to, volim i vunene patike. All-birds nosim, nisam uspeo da nađem broj i model kod lokalnog austrijskog brenda giesswein. Preporuka, posebno leti za tree runners. Za sportske akitvnosti kupujem namenski i onda traju baš dugo. @kud u maglu Simoviću Za teretanu imam on-running cloud x (nike metcon i reebok nano su realno bolje). Dobre su, lagane a imaju neku stabilnost, vrlo udobne. Za ozbiljnije tegove bi ipak trebalo da bude stabilnije, za sprint su dobre, za dugo trčanje nisu idealne. Ostali modeli su im za trčanje i super su udobni, imaju za svaku vrstu trčanja po najmanje jedan model, ali meni su previše ružnjikavi za nesportske aktivnosti. Imaju i Roger liniju, to su klasične vintage bele teniske patike. Meni je taj tip patika glavna obuđa, ove on-ove su ekstremno lagane jer nisu od prave kože i porpilično udobne. Međutim, vidi se da nije prava koža nekako jadno izgledaju u poređenju sa patikama od full grain lože. Ni prići Jak-u. Za mtb naravno five-ten koje je relativno skoro kupio adidas, nema bolje jednostavno. Ja imam neki cross-over mtb/trail-running pravljen za ture u kojima se i nosi bicikla pa koristim i za hike leti. Za hike zimi ili po blatu, Salamon ultra-x 3 goretex. Izašla četvorka i mnogo je lepša. Nisam ljubitelj klasičnih patika za trčanje jer mi više treba stabilnost od mekanosti dok hodam. Lagane hajking ili trail running su mi najudobnije ali su mi estetski obično neprihvatljive. 2
Frank Pembleton Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 Ovo ono uključiš u struju i greje dok gledaš tv?....shiit has hit the fan. 3
Ratamahatta Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 To je pokojni Kobi lansirao, pa nije ni on hteo da ih nosi
Heaviside Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 12 hours ago, napadaj said: E da, imam i ove Nike Renew Ride 2 Njih zapravo najviše nosim, idealne za bajs, odlazak do prodavnice, na pivo i slično Hide contents De bre ovo idealno za za bajs, bukvalno suprotne karakteristike ima od onoga što treba za bajs. Probaj five-ten ili tako nešto za bajs, ovo je za trčanje ili tako neku aktivnost gde ti treba amortizacija. Btw, otvorio Simović topik za patike, ja pisao tamo, ovo nisam ni video.
napadaj Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 2 minutes ago, Heaviside said: De bre ovo idealno za za bajs, bukvalno suprotne karakteristike ima od onoga što treba za bajs. Probaj five-ten ili tako nešto za bajs, ovo je za trčanje ili tako neku aktivnost gde ti treba amortizacija. Ma to mi je kad po gradu vozim kratke razdaljine do terena za basket, posla, nekog lokala i sl. Za prave vožnje ću da uzmem nešto drugo ako ikada nađem vremena da idem van grada i po brdima.
Heaviside Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 Kapiram, za bleju tog tipa jesu idealne.
Recommended Posts