Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sneakers kultura

koji ste team 136 members have voted

1. 1. team

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

5 minutes ago, Heaviside said:

I mene zanima.

Gomila ljudi kod mene nosi tu estetski nakaznu obuću i smaraju okolo o tome kao nekada vegani. Tačno ću umreti od sreće ako @Djuro kaže da je to sranje.

Edit

Mislim baš na berfut, na na sve što wide toe box.

Barefoot obecava ono sto ne moze da ispuni - snaznija stopala, snaznije misice nogu, bolje drzanje tela, “prirodan hod”, “bolju konekciju sa zemljom”, i slicne marketinske trikove.

U stvarnosti, kod vecine korisnika se javljaju povrede.

(ajd da stavimo na stranu to sto imaju i manje seksa laugh)

Ukratko - da ih volim, ja bi ih nosio max 2 puta nedeljno, u jednosatnoj setnji šumom. I to nakon vrlo opreznog perioda postepenog navikavanja.

• Replies 2.3k
  • Views 144.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moonwalker
    Moonwalker

Poklekoh, ali tesim se da ce meni trajati…   Adidasove retro patike ovog proleca   

• Stigle su mi Veja patike!    Ako se nekom ne sviđaju  keep your terrible taste in sneakers to yourself   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

brt mili nosio si ovo?

Posted Images

To mi kaži D

Barefoot nije isto što i wide for box, ali dosta barefoot proizvođača ima i wide toe box, tako da tu ima dosta preklapanja. Vivo npr. Skoro sam kupio neke Xero patike/sandale jer mi je trebalo nešto za odmor što može da se pokvasi, a i bile su na sniženju za 40e. Iako one važe za uže među barefoot obućom, zapravo su relativno komotne. Nije mi smetao đon, nosio sam ih desetak dana, mada na odmoru jeli gde nije baš da hodam 20k koraka dnevno. Imam jedan model Vivo koji nosim u teretani (pardon nosio sam u teretani 😆), jednom sam ih nosio na badmintonu i to je bilo dosta neudobno. Opet jedan drugar nosi Xero za basket (one što valjda nosi i reklamira onaj mrgud iz Pistonsa) i kaže da mu ne smeta, iako mu je otišlo koleno prošle godine.

Meni se sviđa wide toe box, barefoot onako. Ima interesantnih strana, ali nije za sve namene. Mene i neke obične patike koje imam sa relativno tankim đonom, ali opet ne barefoot, ubijaju u pojam ako na poslu dugo stojim za stolom. Doduše sad se setih da sam poslednjih dana bio često bos dok sam radio i nije mi smetalo kao pre ~godinu dana. Zanimljivo, nije mi to palo na pamet do sada.

Ove sam nosio

ARM-MBO_Aqua-X-Sport_Moonlit-Blue-Orange

Sexy

mogu da potvrdim ovo što je rekao @Djuro . Upravo se patim sa bolom u ahilovoj tetivi jer sam nosio barefoot odjednom nekoliko dana. Čak nisu bile ni standardne barefoot kao recimo vivobarefoot, već ovakve:

barefoot-tenisky-barebarics-element-clay-red-94741-size-medium-v-1.png?c=givFxyagOx_x9lUJYzCyNZVwwb6uEuRM6CCW7Jcc1Bw8ZBU57YB8tA5YyqbaabdMaTMGSSDNkO1oxgVPpykhWGLBMuFhXsyxntfmSjLL-_qLIjgOWjE1cIRywW7ztVkWDaDMsbLlNzwF7VKfEXz8EG9FVwU1nywu2ERj1lOeRGmuNU6Ni94tcn8v8MCt6dia

Trener mi je rekao da ih batalim i da mi noga definitivno nije za ovako nešto i da moram da uzmem nešto sa proper heel support. Tako da, batalite barefoot, a i ako hoćete da eksperimentišete mora postepeno, a ne kao ja.

Naravno ne mora da znači da mi je ovo sjebalo ahilovu, ali bio sam kod fizioterapeuta i nema šta drugo, u teretani nisam ništa radio što bi moglo da utiče na ahilovu.

Edited by garmonbozia

• Popular Post

brt mili nosio si ovo?

• Popular Post

Pa šta ako su ženske, boli te kurac, podrška!

to zaludno i besno. sve bi ja vas u rudnik, da kopate bosonogi fantom

Edited by Pokojni Ruxin

1 hour ago, copkillah said:

Pa šta ako su ženske, boli te kurac, podrška!

pronađite svoju nežnu stranu, pomoći će vam u životu

On 10. 11. 2025. at 0:46, Djuro said:

U stvarnosti, kod vecine korisnika se javljaju povrede.

Kakve sad povrede jbt cry

Ja letos nabavila ove i sasvim su mi ugodne i za (ne preduge) šetnjice po gradu, a za prirodu, mekšu podlogu bi kao trebale biti idealne

Videla sam negde i review da se preporučuju za duže avionske letove

A i estetski su relativno ok, naročito za nas sa uskim a dugačkim stopalima

IMG_3091.jpeg

Sexy

Slicne sam video na nogama mumije, ne znam koji faraon bese.rolleyes

Edited by Lancia

32 minutes ago, Leia said:

IMG_3091.jpeg

Evi ima u u jacim bojama.

Opanak_Tigar.jpg

Edited by Lo Zingaro

@Lo Zingaro Ako je šala, zaista ne razumem

@Lancia hvala, bravo jeste baš taj princip zamotavanja kao mumija, samo se ove kače na čičak traku

Edited by Leia