John Coltrane Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 @Weenie Pooh Jel vredi gledati? Pogledao prvu, umal ne povratih, hanuma presinguje da nastavimo. Link to comment
Weenie Pooh Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 12 hours ago, John Coltrane said: @Weenie Pooh Jel vredi gledati? Pogledao prvu, umal ne povratih, hanuma presinguje da nastavimo. Ja gledam onako preko volje, da vidim kako će izgledati zmajevi. Za sada su mi utisci dosta njanjavi, iako ni očekivanja nisu bila visoka. Link to comment
Ayatollah Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 Kakav shit od epizode, pola epizode jebanje, a druga polovina priča o jebanju i njegovim posledicama. Kao italijanska erotika osamdesetih. Jedva čekam Prestona sutra, to će biti najzabavniji deo... 3 1 Link to comment
theanswer Posted September 12, 2022 Author Share Posted September 12, 2022 (edited) . Edited September 12, 2022 by theanswer Link to comment
Zabalujev Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 Bože, koji smor od epizode, nsfw reda radi. Spoiler https://www.oglaf.com/pea/ Link to comment
J-♣ Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 Jel' onaj čaj na kraju Spoiler "pilula za posle" pitam za Reniru, delovala mi zbunjeno Link to comment
Zabalujev Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 Jeste. Spoiler Da vas oslobodi mogućih posledica. Link to comment
Weenie Pooh Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 4 hours ago, Zabalujev said: Bože, koji smor od epizode, nsfw reda radi. Hide contents https://www.oglaf.com/pea/ Nisam još gledao epizodu, ali za Oglaf! Realno su zapleti smisleniji nego u seriji, a i dijalozi duhovitiji! 1 Link to comment
Weenie Pooh Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Pogledao epizodu, sranje je ali sam bar naučio šta žene žele - masaže, sveće, i kontrolu nad sopstvenim životima! Spoiler Već u uvodu još jedno ničim izazvano klanje, Baratheon plemić dobaci Blackwood dečaku prvo da je pizda a onda da je kukavica, ovaj izvadi mač i proburazi ga Realno je zaslužio, ali majku mu, zar ne postoji neko obezbeđenje u tom Storm's Endu? Samo je valjda otac od tog Baratheona nešto pokušava sa, "ajde, smirite se deco, polako" ali ne vredi. Ovaj nivo kežual krvoprolića prigodniji je nekoj vikinškoj fantaziji nego europejskoj courtly drami. Debilizam transrodnog prerušavanja 19-godišnje devojke, nemam reči. Kao, ako može Arya Stark sa 10 godina da se ošiša na kratko i da prođe kao dečak, što ne bi mogla i ova duplo starija? Nećemo čak ni da se potrudimo da joj sakrijemo sise - samo joj staviš kapu i svi misle da je muško! Još naleti ničim izazvana na Sir Harwyna Stronga, koji je iz nekog razloga Goldcloak, on je prepozna iz cuga ali nikom ništa, carry on. Sjajno je što su nam najzad otkrili tajnu Daemonove konstantne nadrkočenosti - erektilna disfunkcija! Fenomenalna motivacija za jednog od glavnih likova: "Uh, ne da mi se da pojebem bratanicu, da bar živim u svetu u kom su izmislili sildenafil!" Beskrajno kukumavčenje o seksualnoj neslobodi žena u srednjem veku se nemilosrdno nastavlja. Protofeminizam bez ikakvih istorijskih osnova, sa čime se to Rhaenyra, Alicent, Misaria, i gotovo svaka ženskinja uopšte poredi?! Bukvalno svaka žena koju znaju ili za koju su ikada čule živi tako kao što one žive, ili mnogo gore. Ako nećeš da se udaješ, jebote, uzjaši zmaja i odleti gde god hoćeš - the world's your oyster! Ali ne, hoću da sedim i kukam kako mi je teško Nastavljaju se i debilne replike tipa "I am the King" i "You are a Princess", mrzi me više i da ih ističem. Sir Krispy Kreme mora da je najgori ljubavnik na svetu - potpuno nezainteresovano bleji u partnerku, čak neće ni da se potrudi malo. (Mučeni Viserys zato pumpa li pumpa, a mator ko biblija!) I ajde to, možda mu se ova ne sviđa, ali onda bar prikažite da je conflicted majku mu, da mu je stalo do viteških zaveta ili nešto, da se lomi interno... Ne, prosto će da odradi posao ali mrtvog izraza lica Ne kapiram zašto komplikuju već dovoljno komplikovan zaplet, zašto je sad Viseris otpustio svog Dešnjaka™ ako veruje u info koji mu je ovaj doneo? U knjizi je Hightower služio tri kralja od kojih su ga dvojica najurila - taj jedini što nije, e baš on je morao da ga najuri u seriji Svašta sam sigurno i preskočio, ali mrzi me sad da se vraćam. Ukratko, i dalje je kršina. 2 Link to comment
Lancia Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 7 hours ago, Weenie Pooh said: Svašta sam sigurno i preskočio, ali mrzi me sad da se vraćam. Ukratko, i dalje je kršina. Preskocio si erotiku, bolan. Skidanje oklopa mic po mic, ko kad bi R2D2 krenuo da rasrafljuje CP-30. 3 Link to comment
Weenie Pooh Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 (edited) 6 minutes ago, Lancia said: Preskocio si erotiku, bolan. Skidanje oklopa mic po mic, ko kad bi R2D2 krenuo da rasrafljuje CP-30. Uf da, ali meni je tu bio najzabavniji teleći pogled oklopljenog ljubavnika. Ona ga sve nešto mami, provocira, smeši mu se, a on duboko nezainteresovan. Bar da ju je odbio, nego kao, "Ajde dobro, oduzeću ti nevinost i prekršiti sve svoje zavete, šta sad, big deal..." Uvek mi je impresivno kad režiseru upadljivo zvone testisi za glumački performans - samo stani tu i budi lep, nema teksta, opusti se, nije bitno šta se dešava tvom liku. I onda ovaj izgleda smoreno jer misli o ceni mleka ili fantasy fudbalu. Neću ni da pominjem kako ispod plate armora nema tradicionalni chain nego odmah neki cloth bullshit Edited September 13, 2022 by Weenie Pooh 2 Link to comment
Lancia Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Uf da, ali meni je tu bio najzabavniji teleći pogled oklopljenog ljubavnika. Ona ga sve nešto mami, provocira, smeši mu se, a on duboko nezainteresovan. Bar da ju je odbio, nego kao, "Ajde dobro, oduzeću ti nevinost i prekršiti sve svoje zavete, šta sad, big deal..." Uvek mi je impresivno kad režiseru upadljivo zvone testisi za glumački performans - samo stani tu i budi lep, nema teksta, opusti se, nije bitno šta se dešava tvom liku. I onda ovaj izgleda smoreno jer misli o ceni mleka ili fantasy fudbalu. Neću ni da pominjem kako ispod plate armora nema tradicionalni chain nego odmah neki cloth bullshit Ja mislim da je svo vreme razmisljao dal ce da mu vrati kacigu 2 Link to comment
mustang Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 (edited) @Weenie Pooh Zaboravio si dva bitna elementa Tapiserija iznad Alicent glave, svingeraj ili uputstvo za seks I da je ovaj king nedostojan prestola jer po legendi samo kralj koji je dostojan prestola nece se raspasti od rana od maceva na tronu (tik tok mi izbacio to, kao i kako ce princeza da zavrsi) Edited September 13, 2022 by mustang Link to comment
Weenie Pooh Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 5 minutes ago, mustang said: @Weenie Pooh Zaboravio si dva bitna elementa Tapiserija iznad Alicent glave, svingeraj ili uputstvo za seks I da je ovaj king nedostojan prestola jer po legendi samo kralj koji je dostojan prestola nece se raspasti od rana od maceva na tronu (tik tok mi izbacio to, kao i kako ce princeza da zavrsi) E da, kapiram seksi tapiserije za spavaću sobu, ali ne razumem otkud mu ista dekoracija u onoj sobi gde kleše model grada od kamena i prima posete? Pa secka ga prestol od prve epizode, ali to je samo neko sujeverje, bilo je bezbroj nedostojnih kraljeva (Aegon the Unworthy npr) koji su bez problema sedeli na prestolu i zglajznuli od sasvim drugih stvari. Samo jednog je navodno ubio presto, a i to je verovatno bio izgovor da se ne bi tražilo ko ga je otrovao (familija, naravno). 1 Link to comment
Weenie Pooh Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 12 minutes ago, Lancia said: Ja mislim da je svo vreme razmisljao dal ce da mu vrati kacigu Ja bih pre razmišljao dal će da mi odrube glavu posle kad se ispostavi da nije virgo intacta, pa je pritisnu da kaže ko je obeščašćivač. Link to comment
Recommended Posts