Jump to content

Featured Replies

• Author

Arsenal ganja ovog Grimaldija iz Benfice, portugalske šeme su all over Arsenal (Cedric, Tavares, Fabio Vieira, a Mendes je bio uključen u transfer Pepea) tako da to nije nerealno.

Tradicija povezivanja sa precijenjenim vezistima Lyona nije iznevjerena ni ove sezone. Paqueta je novo ime na meniju. Brazilac je, a Edu prima zemljake u Arsenaõ k'o nezdrav. IMO, pokušavamo spustiti cijenu Tielemansu za koji meleon.

Kante se nešto spominjao no od toga nema ništa.

Onda De Jong vredi 100 miliona evra.

5 hours ago, Lancia said:

LVG ti li si? :dry: Kako je vec konstatovano, niko od njih ne vrijedi toliko. 50M kapak svi odreda.

Edited by kipo

Je l se javio LVG na ovu vest da upozori De Ligta da nema ništa od SP ako ne bude starter u Citiju? :unsure:

Sutra na SK Utd-L'pool

ETH potvrdio da klub želi da zadrži Ronalda i da (c) ostaje Megvajeru što su dobre vesti za sve iz HaljinicaOut ekipe. 

I da nece uzimati defanzivnog veznog :dry: 

Lebe mekani, jesul' ovakvi ekstravagantni outfitovi karakteristika za desne bekove londnoskih  PL klubova. Ima on još da radi da bi stigao Belerina dok je ovaj igrao za Arsenal, ali talenat i posvećenost su očigledno tu. 

Spoiler

FXYPySAXEAEVJtx?format=jpg&name=4096x409

14 hours ago, Lancia said:

Ipak Braco otišao po De Lihta. 

17 hours ago, Zlurad said:

Bas sam lose tempirao raspust ove godine. Forest dolazi u Berlin da igra sa Unionom 23 jula a ja palim 20. Vredelo bi da se vidi Forest, makar u prijateljskoj.

Ja nekako mislim da u ovim pre-season prijateljskim susretima ne vredi da se vidi bilo ko, mozes samo da se razocaras - uglavnom svi pustaju poletarce koji nesto leprsaju, a ovi jaci (citaj bilo ko za koga si ikada cuo) udju poslednjih 10 minuta.

Uvijek neko eksplodira na pripremama. Zanimljivo je kako ce kliknuti novi igraci (ko ih ima :dry:) a negdje je i novi trener.. U susretu velikih klubova bude i atraktivnih poteza. Ima sta da se vidi.

1 hour ago, John Coltrane said:

Ipak Braco otišao po De Lihta. 

Ko je Braco?¿

51 minutes ago, Lancia said:

Ko je Braco?¿

Hasan Salihamidzić

1 hour ago, kipo said:

Uvijek neko eksplodira na pripremama. Zanimljivo je kako ce kliknuti novi igraci (ko ih ima :dry:) a negdje je i novi trener.. U susretu velikih klubova bude i atraktivnih poteza. Ima sta da se vidi.

Posle Martineza, Tilemansa, Junajted i Arsenal se izgleda bore i za KWP, desnog beka Sautemptona (koji je vise igrao kao lijevi bek reklo bi se po hajlajtsima).

Guest
This topic is now closed to further replies.