cvrlle Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 1 hour ago, copkillah said: jednog znamo, ko je drugi? poslao obe prijave 2 7
Кристофер Лумумбо Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 Sumnjam da je vest istinita, a i da jeste tesko mi je da poverujem da je to uradio neko od domacih igraca.
kralj Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 4 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Sumnjam da je vest istinita, a i da jeste tesko mi je da poverujem da je to uradio neko od domacih igraca. Evo sad vidim, piše u vesti da su domaći.
ducca Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 (edited) 5 hours ago, pantelia said: https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3702056-gotovo-kampaco-odlazi-iz-zvezde-zena-razotkrila-argentinca-i-objavila-oprostajnu-poruku Steta Najbolji igrac koji je ovde igrao posle rata, bez ikakve dileme Ako ništa trebalo bi bar da je najskuplji (kada je u pitanju sezonska plata, po odigranom meču eventualno Divac može da ga zajebe iako i tu Facu kida)… Ili komšiluk ipak ima skuplji ugovor ove sezone? Edited June 23, 2023 by ducca
nenad Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: 🚩🚩🚩 kada bi kojim slučajem kkp & fkp vezao dve titule žvalava spodoba bi pala sa vlasti, oprostili bi mu njegovi i kosovo i ribnikar i sankcije putinu i potopljenu i pokradenu zemlju ali im nju ne diraj oni ga drže na vlasti treba biti izuzetno glup pa misliti da za vucica ne glasaju i navijaci partizana, u podjednakom procentu kao i zvezdini. 6
Ratamahatta Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 Postoje ljudi koji navijaju za Zvezdu a ne volu Covica? 1 1
kud u maglu Simoviću Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 7 minutes ago, nenad said: treba biti izuzetno glup pa misliti da za vucica ne glasaju i navijaci partizana, u podjednakom procentu kao i zvezdini. da ali prvih ima 56, a drugih 35
nenad Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: da ali prvih ima 56, a drugih 35 ok, znaci slazemo se da je ono sto si gore napisao nebuloza. da ne ulazimo u to koliko je jadno i pokvareno. 2 2
kralj Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 A ti si naivan mislio da će se neko složiti. Ovoga bi se postideli Željko Pantić, Tegi i onaj profesor na pravnom.
SNARC Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 4 hours ago, hrkljush boys_2 said: Za mene je brat Dži Henderson najbolji, to je naravno subjektivno. Nasi su igraci i Duskov strucni stab svakako zasluzili cestitke za ovu sezonu. Lijepo je ipak imati u timu kulturne momke i strucni koji su se po svemu izdigli iznad ove septicke zvane finale plej ofa aba lige. Za titulu je trebalo da Ćoki ne jede govna ljetos i da je Kalina ostao, a mogao je. Dzi uzme od Hemofarma sluzbenu Skodu da ode iz Vrsca do Bg na jedan dan.. Vrati auto i zaboravi paket vuje unutra. Da li je njega neko ikada testirao na nesto..kako je on to prolazio..Boga pitaj. Moj brat se druzio sa njegovim bratom koga je ovaj doveo u Srbiju..kaze, kod njih zidovi upili miris dzidze. 1
ToniAdams Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 dobro, vaš dulo jest poznat po surovim treninzima i kao trener kom može da se dogodi da potroši igrača. opet kapiram da niste mogli bolju opciju da ubodete i da treba svim silama da se iscimate da vam ostasne.
Ratamahatta Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 1 hour ago, SNARC said: Dzi uzme od Hemofarma sluzbenu Skodu da ode iz Vrsca do Bg na jedan dan.. Vrati auto i zaboravi paket vuje unutra. Da li je njega neko ikada testirao na nesto..kako je on to prolazio..Boga pitaj. Moj brat se druzio sa njegovim bratom koga je ovaj doveo u Srbiju..kaze, kod njih zidovi upili miris dzidze. Je l' se on bese prejeo u Meku pa se ispovracao po sebi ispod dresa da se ne vidi? 1
Recommended Posts