June 13Jun 13 problem ce biti ako loshmika nastravi sam, jer nije bilsimons a ni on ne moze sam. kontam da ce naci nekog novog partnera,
June 13Jun 13 jedini koji je mogao sam je james marceda u frozen envelope podcastu, god bless his soul
June 13Jun 13 https://podcasts.apple.com/us/podcast/18-does-competitive-balance-matter/id1199743864?i=1000386569420
Wednesday at 13:503 days Pokušavam da odgledam Lazića iz nekoliko pokušaja, ali ne ide. Kakva alapača od momka, sve istrtljao kao da je baba neka, a ne kapiten Zvezde. Pa najbolje da su te držali do četrdesete, rođače . Najjače kad priča kako je upao kod Sfera u kancelariju: "vidi, reko', vidi" Fudbaler klasičan
Wednesday at 14:063 days Losmi je furao samostalno podkast godinama, i bilo je to odlicno, ali drugaciji format. Kao ovaj Edinov iksoks, samo sa lokalnijim gostima. Za panjinu-dve bolje od Jao Mila recimo.Ali nije se pricalo o aktuelnostima u basketu, i valjda se on zamorio od svega toga.
Wednesday at 17:313 days 3 hours ago, goofs said:Losmi je furao samostalno podkast godinama, i bilo je to odlicno, ali drugaciji format. Kao ovaj Edinov iksoks, samo sa lokalnijim gostima. Za panjinu-dve bolje od Jao Mila recimo.Ali nije se pricalo o aktuelnostima u basketu, i valjda se on zamorio od svega toga.Pisao je o tome baš kad se opraštao od Edina. Smorilo ga je da priča sa gostima, pa je pozvao Edina da rade zajedno podcast bez gostiju na aktuelne teme.
Yesterday at 13:021 day 3 hours ago, Milošica said:Edo bi danas napunio 47 godina.A moj tata 77samo dobri ljudi odlaze, ovo je više da poludiš.