June 13Jun 13 problem ce biti ako loshmika nastravi sam, jer nije bilsimons a ni on ne moze sam. kontam da ce naci nekog novog partnera,
June 13Jun 13 jedini koji je mogao sam je james marceda u frozen envelope podcastu, god bless his soul
June 13Jun 13 https://podcasts.apple.com/us/podcast/18-does-competitive-balance-matter/id1199743864?i=1000386569420
June 17Jun 17 Pokušavam da odgledam Lazića iz nekoliko pokušaja, ali ne ide. Kakva alapača od momka, sve istrtljao kao da je baba neka, a ne kapiten Zvezde. Pa najbolje da su te držali do četrdesete, rođače . Najjače kad priča kako je upao kod Sfera u kancelariju: "vidi, reko', vidi" Fudbaler klasičan
June 17Jun 17 Losmi je furao samostalno podkast godinama, i bilo je to odlicno, ali drugaciji format. Kao ovaj Edinov iksoks, samo sa lokalnijim gostima. Za panjinu-dve bolje od Jao Mila recimo.Ali nije se pricalo o aktuelnostima u basketu, i valjda se on zamorio od svega toga.
June 17Jun 17 3 hours ago, goofs said:Losmi je furao samostalno podkast godinama, i bilo je to odlicno, ali drugaciji format. Kao ovaj Edinov iksoks, samo sa lokalnijim gostima. Za panjinu-dve bolje od Jao Mila recimo.Ali nije se pricalo o aktuelnostima u basketu, i valjda se on zamorio od svega toga.Pisao je o tome baš kad se opraštao od Edina. Smorilo ga je da priča sa gostima, pa je pozvao Edina da rade zajedno podcast bez gostiju na aktuelne teme.
June 19Jun 19 3 hours ago, Milošica said:Edo bi danas napunio 47 godina.A moj tata 77samo dobri ljudi odlaze, ovo je više da poludiš.
June 22Jun 22 Dobar je Peno, lepo je opisao rad sa Aitom i kako ga je Barsa potpisala delom zbog yt klipova koje je kačio njegov ćale
June 24Jun 24 On 17. 6. 2026. at 15:50, Mindaugas Žukauskas said:Pokušavam da odgledam Lazića iz nekoliko pokušaja, ali ne ide. Kakva alapača od momka, sve istrtljao kao da je baba neka, a ne kapiten Zvezde. Pa najbolje da su te držali do četrdesete, rođače . Najjače kad priča kako je upao kod Sfera u kancelariju: "vidi, reko', vidi" Fudbaler klasičanBukvalno mi je bilo neprijatno dok sam ga slusao. I moram priznati, kapiten ili ne, jos on misli da je bio korektan, ali to sto je rekao Sferu je totalni "no go" za profi igraca... Ili ono kako je trebalo organizovati oprostajnu utakmicu i tako to, nije ih sramota, Dozet me zvao u kafic da mi saopsti