Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaški podcast

Poll 86 members have voted

1. 1. Omiljeni domaći podkast?

• Luka & Kuzma
      1%
      1
    • Edin & Miloš
      42%
      25
    • Jao Mile
      5%
      3
    • Srđan i Vujak
      5%
      3
    • 6.75 range
      33%
      20
    • nešto drugo
      11%
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

2 hours ago, bradilko said:

pre par dana gledao bracu milosevica kod mileta  ilica.

odusevio me lik.

nisam nista znao o njemu.

i dileja i elokventan i pametno zbori. bas mi se dopao. 

pa onda gledao/ slusao edina avdica i onog ljaljana milosa, cini mi se.

jebote njihove dziber price prvih 15-ak minuta, ee  znas bratee ee jarane kad kaze u onom filmu brando a muzika brate, jaooj.. dziberana.iako avdic kad ne vodi onu emisiju u obrucu je donekle interesantniji.

radojevic dosadan u ovoj inkarnaciji sa nekim bolidom. pre je bio interesantniji.

mica beric oki, mnogo mi je drag i tako. ne ali ipak najbolji jao mile iako deluje tako previsoko.

braca milosevic legenda

Mile iako je najveće drvo, i nonstop vrti istih 20ak pitanja, dovodi najzanimljivije goste i generalno se ne pravi pametan i pušta goste da pričaju. U tome vidim razlog za uspeh njegovog podkasta. Najveći nedostatak Mileta je što je neduhovito drvo i generalno ne ume da se nasloni ni na jednu repliku gosta sa nečim kvalitetnim, umesto toga vrti 7 istih poštapalica već 3 godine. U svakom slučaju, uvek biram da slušam pre nekog skauta Ermal Kuqa ili nekog sa informacijama i anegdotama iz prve ruke, nego Edinova i Radivojevićeva 100x prežvakana 'duhovita' smatranja.

• Replies 586
  • Views 40.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vorda
    vorda

Sportklub Preminuo Edin Avdić Poznati košarkaški novinar, komentator i podkaster Edin Avdić preminuo je danas u 47. godini.

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Plissken
    Plissken

Ne mogu sebi da dodjem. Zivot bas nije fer...odlaze Edin, Dule, Deki Milojevic...a ljudski otpad koji decenijama seje mrznju kao da ce ziveti vecno.

Posted Images

Miloš Jovanović je sve samo ne ljaljan.

Jedino je možda previše desno.

Edited by Milošica

Najveći Miletov problem je što je očito ispucao veliku većinu poznanstava, a izgleda da nema autoritet da bi mu se odazvala malo jača imena koje ne poznaje. 

Just now, kralj said:

Najveći Miletov problem je što je očito ispucao veliku većinu poznanstava, a izgleda da nema autoritet da bi mu se odazvala malo jača imena koje ne poznaje. 

To jeste činjenica, ali generalno kako podkast raste, sve više ljudi smatra kao nekakvu čast da se pojavi u njemu. Tako da očekujem i goste i iz tog spektra. Meni su Šundov i Giriček super imena, i nadam se da će uspeti da dovuče još takvih gostiju, a Jokića i Bogdana ćemo hvala bogu sigurno čuti i na drugim mestima.

MJ je očajan, rezervisan kao svedok na Šešeljevom suđenju i nepodnošljivo insistira na vlastitoj urbanosti.

Plus fura jedan od najiritantnijih osmeha na silu sveta. Negde u rangu Ivana Ivanovića kad mu se prepriča banalna replika neke legende sa Krsta.

11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Mile iako je najveće drvo, i nonstop vrti istih 20ak pitanja, dovodi najzanimljivije goste i generalno se ne pravi pametan i pušta goste da pričaju. U tome vidim razlog za uspeh njegovog podkasta. Najveći nedostatak Mileta je što je neduhovito drvo i generalno ne ume da se nasloni ni na jednu repliku gosta sa nečim kvalitetnim, umesto toga vrti 7 istih poštapalica već 3 godine. U svakom slučaju, uvek biram da slušam pre nekog skauta Ermal Kuqa ili nekog sa informacijama i anegdotama iz prve ruke, nego Edinova i Radivojevićeva 100x prežvakana 'duhovita' smatranja.

pazi, mene to uhvati povremeno, jednom u par meseci, kapiram da tu nema neke preozbiljne kosarkaske price, tipa taktika, analize i sl. onako da spalis par sati.

mile je bio kosarkas, bio je i ovamo i onamo, cepa to sto zna, ne pravi se prepametan i slicno.

pre nekih 20-30 dana mi se dopao kako prica aca petrovic. iskren, i dalje uzbudjen kad price o kosarci, pun entuzijazma. jebem li ga da sam neki cacanin ili futura boy uzeo bi ga za trenera. 

3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

To jeste činjenica, ali generalno kako podkast raste, sve više ljudi smatra kao nekakvu čast da se pojavi u njemu. Tako da očekujem i goste i iz tog spektra. Meni su Šundov i Giriček super imena, i nadam se da će uspeti da dovuče još takvih gostiju, a Jokića i Bogdana ćemo hvala bogu sigurno čuti i na drugim mestima.

Ne znam da mu je ikad bio neki aktivan igrač, ali pitanje je i to na šta bi ličilo s obzirom da se čitav koncept naslanja na ortačku atmosferu ljudi koji se dugo poznaju i prošli su svašta zajedno.

Mića Berić vodi podkast sa nekim robotom, SmRadojević sa nekim mentolom, Jao Mile još najsimpatičniji samo mu fali elokvencije, a ima i ovih prekodrinaša nebeskih pecaroša koje je objektivnost obišla u širooookom luku.

A zašto je tačno Miloš Vujaković mentol? 

Dečko je košarkaški entuzijasta, a uz to i tečno priča i prijatan je za slušanje. Generalno je taj podkast dobar, jer uz aktuelne teme ima i dobre sporedne kako košarkaške, tako i iz popularne kulture itd. 

svako je mentol i smrdojevic ako mi se ne svidja.

Žena pokojnog Žeravice reče da joj je drago što je pozvana u 'joj Mile' podkast :D

Edin i Miloš furaju najbolji košarkaški podkast s ove strane Drine, imho. Slažem se da im je taj početni segment krš, nisam tu da ih slušam o filmovima i muzici već o basketu, ali na svu sreću YT ima premotavanje.

Ostali podkasti su ili manje zabavni ili neprijatni (ili oba).

To što Jao Mile sad radi, dovodi bivše košarkaše i prolazi kroz njihove karijere, je Miloš odradio dok je ovaj bio još u pelenama.

• 2 weeks later...

Sava Đikanović priča kod Joj Mileta kako Barcokas na treninzima ne razdvaja i ne kažnjava igrače koji su de pošibali, nego pušta da to sami reše "do kraja". Trening se nastavlja sa njima dvojicom u modricama. I kaže kako voli da u ekipi ima par "prljavih igrača" :fantom:

Ovo kao kad Koleta Angelovskog pitaju kakav je Ričard Barton privatno.