Geo Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Ako zanemarimo flesbekove iz proslosti i uzmemo proslu sezonu u Monaku kao primer niegovog uticaja na igru, meni je onda Andjusic odlican potpis…
Lord Stef Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 1 hour ago, Joe D said: navijaci partizana koji ne gledaju zvezdu osim u derbiju verovatno misle da su dobric i davidovac nesto kao jordan i pipen kako igraju protiv njih. Bukvalno ovo, narocito se Deda pretvori u mitsku zver protiv nas. Inace, ode Lovernj u Asvel izgleda, zajedno sa De Koloom. Steta, mogao se pojuriti Zo.
FPLS Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Ako je verovati Zurnalu, zavrsili ste Petruseva, s tim sto citava vest zvuci pomalo saljivo.. Quote Партизан довео центра из редова европског првака Са Босфора је током вечери дошла вест да у редове црно-белих стиже центар европског првака. Било је јасно да ће доћи до растанка, али се чекало да се види који ће клуб одабрати некадашњи студент Гонзаге. Као и обично у оваквим ситуацијама било је доста нагађања, повезивао се Петрушев са Звездом, Партизаном, данас и са Панатинаикосом... Нагађања су прекинута за време меча Летоније и Србије, сјајно обавештене турске колеге провалиле су да је пао договор између црно-белих и Петрушева. Партизан је довео два велика појачања, остаје се да се види да ли ће Тајлер Дорси прихватити понуду или ће остати у Пиреју.
*edited by mod Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Vest je pravi hit. Zvuči kao da su sjajno obaveštene Turske kolege bile na utakmici u Rigi i na poluvremenu čule Petruševa kako sa Dangubom komentariše da je baš šteta što neće sledeće sezone igrati zajedno. Pa onda i ovaj demantovani Dorsi.
Kreator Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 3 hours ago, Geo said: Ako zanemarimo flesbekove iz proslosti i uzmemo proslu sezonu u Monaku kao primer niegovog uticaja na igru, meni je onda Andjusic odlican potpis… Da stavimo sve njegove sezone po strani i da gledamo samo ovu minulu, da, odličan je potpis. Međutim, videćemo kako će odigrati sledeću. Nadajmo se da bude kao ova zadnja u Monaku. 2
hooyadahoo Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 14 hours ago, *edited by mod said: Petrušev je nazadovao svetlosnom brzinom. Sad se već nadam da će ili kod Radonje ili kod komšija. A ako smo nekog morali da vratimo za sad izgleda da je bolje što to nije Vanja. Nisam ga gledao otkako je otišao iz Mege, a tamo je bio fantastičan. Pre bih gledao takvog Petruševa nego lesora. Šta se desilo?
Kreator Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 Nemoj, molim te. Lesor je i ovako glup za njega Olajdžuvon. 1 1
shimpu Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 (edited) Ostoja izjavio da idemo da osvojimo Evroligu. Ja bih se najvise skenjao da izgubimo u finalu Edited July 1, 2022 by shimpr 2
*edited by mod Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 2 hours ago, hooyadahoo said: Nisam ga gledao otkako je otišao iz Mege, a tamo je bio fantastičan. Pre bih gledao takvog Petruševa nego lesora. Šta se desilo? Ista priča, ali sam ga onda gledao i sinoć. Bilo je baš loše, a pri tom mislim i na deo kada smo vodili. Ako dođe ok nunaćemo ga i nadam se da grešim ali izgleda kao da u Efesu loptu nije pipnuo.
Recommended Posts