Constantin Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Zamislite, kao nekad što je reprezentaciju vodila komisija, da ispred kluba odrede komisiju u sastavu : Ja, Gradina i Mare.....i sad trebamo da sastavimo tim za utakmicu....zajebali bi priču još kod golmana.... 1
MaErAkLoIJA Posted August 15, 2022 Author Posted August 15, 2022 1 minute ago, Constantin said: Zamislite, kao nekad što je reprezentaciju vodila komisija, da ispred kluba odrede komisiju u sastavu : Ja, Gradina i Mare.....i sad trebamo da sastavimo tim za utakmicu....zajebali bi priču još kod golmana.... Ti bi prvo Cupica, ja Nikolica a Gradina Vasiljevica. Odemo u kafanu pa dok se ne dogovorimo 😁 1
Constantin Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 4 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ti bi prvo Cupica, ja Nikolica a Gradina Vasiljevica. Odemo u kafanu pa dok se ne dogovorimo 😁 Ko god od njih trojica, samo da ovi odu...... 1
Constantin Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Ja razmišljam...ako dovedu Čupića, bolji je od ove dvojice koje imamo, biće naš golman, a možemo i da zaradimo na njemu. Ako dovedemo Vasiljevića, bolji je od ove dvojice koje imamo, možda i od Čupića, ali došao bi na zajam, i vratio bi se u Zvezdu na kraju sezone. A Djordja Nikolića....ne verujem da iko razmišlja o njemu, ali verujem da se ne bi zajebali i njega da dovedemo, ako je fit... 1
Gradina Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Ja bi Vasiljka i malog Ilića Nikolića ne bi jer toliko grejati klupu i provlačiti povredu za povredom je znak da nešto nije u redu .Pazi ne brani pa povreda pa oporavak na klupi je pa opet povreda. Dečko sklon povredjivanju ili nikako da zaleči problem
artemis1 Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/na-cairu-novo-lice-isto-prezime-sasa-umesto-lazara/427885 2 1
Gradina Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 5 minutes ago, Constantin said: Jel mali Mrka trenira samo onako ili..... I ja se pitam to
Constantin Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Nešto se šuška i onaj štoper iz Surdulaje, što ga Psiholjub odveo u Vošu....on beše Nišlija ?
Gradina Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Neka se pripremi i taj što doveo Drobnjaka pa zajedno u paketu isto 2
El pibe Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 6 hours ago, Constantin said: Nešto se šuška i onaj štoper iz Surdulaje, što ga Psiholjub odveo u Vošu....on beše Nišlija ? Rece mi drugar koji prati Vosu da Stevanovic nece nigde da ide a receno mu da nece igrati…
cvetanoovic17 Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 (edited) Gaku izbacio da je sa Benom iz Zvezde, moguće da nam Ben dolazi 👀 Edited August 16, 2022 by cvetanoovic17
MaErAkLoIJA Posted August 16, 2022 Author Posted August 16, 2022 45 minutes ago, cvetanoovic17 said: Gaku izbacio da je sa Benom iz Zvezde, moguće da nam Ben dolazi 👀 Deluje nerealno malo. Ima 33god. i verovatno unosne ponude iz egzoticnih zemalja gde moze da zaradi dobru kintu. Ugovor sa CZ mu istice narednog leta. Ne znam, bilo bi lepo. On nema nase drzavljanstvo ali je u Srbiji 4g pa pretpostavljam da moze da ga uzme? Sa njim i golmanom bi bili kompletni, taj trazeni defanzivac bi po meni bio visak osim ako Yamkama vidi kao zadnjeg veznog. On ce da uskace i na desnog beka po potrebi. U tom slucaju nam ostaju Tolordava, Savic koji bi bili starteri, Jovicic, Tiery i Stajic koji moze i na beka. Opet mi nekako dovoljno, ako je Tiery stvarno dobar kako kazu mislim da nema potrebe za gomilanjem stopera? Ili mozda planira trojicu nazad?
Recommended Posts