Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Kulibali uzeo Spiridonovicev dres. Nadam se da su bar velicinu promenili, taj ne bi mogao Spiridonov dres ni preko glave da navuce.:D

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Onda ce Ej DZI da uzme 9tu ili ocekujemo da se Pavkov vrati u januaru, nakon sto Rasovic popije otkaz?

Posted (edited)
13 minutes ago, Dimitrije said:

Ne znam da li se Sudetski Nemac na spanskom pise 'Croato'? ;)  Jao ako ispadne tako nesto, ima da krenu litije sa severa.

Zvacemo ga Dado i nauciti da peva

Edited by harper
  • +1 1
  • Haha 4
Posted

Mene zanima da li sef Zvezdine skaut sluzbe, Marko Marin, predlaze ove napadace koje dovodimo ili je klupska vrhuska preuzela i skauting u svoje ruke a Marin je tu samo zbog pedigrea?

Posted
12 minutes ago, Dimitrije said:

Ne znam da li se Sudetski Nemac na spanskom pise 'Croato'? ;)  Jao ako ispadne tako nesto, ima da krenu litije sa severa.

Jbt, zamisljam ove nase fudbalske magove kako istrazuju rodoslov jos jednog nepotrebnog napadaca umesto desnog beka i istrazuju da li mu je pradeda bio ustasa iz Ljubuskog ili SS oficir iz Karlsbada. N A D R E A L N O

• Haha 1
Posted

jos mu i ime ne obecava:D

ali ono staviti u tekst o rodoslovu:sad::ph34r::isuse::yawn2:

Posted

Ha, ha, ha.  Rzvalice tim koji nikada u svojoj istoriji nije otpoceo domacu sezonu sa stoprocentnim ucinkom u 6 utakmica i gol-razlikom 25-2.

Posted
3 minutes ago, Dimitrije said:

Mene zanima da li sef Zvezdine skaut sluzbe, Marko Marin, predlaze ove napadace koje dovodimo ili je klupska vrhuska preuzela i skauting u svoje ruke a Marin je tu samo zbog pedigrea?

Marin ima svoje igrace, mitsko bice Terzdrkela svoje. Pisao sam vec da je Stankovic bio brana ovakvim stvarima i da je Terzdrkela svoje igrace mogao samo da dovodi u Graficar a da nisu mogli da prismrde prvom timu. Sad ce citav njegov mukotrpni rad da ocisti roster od balvana u dva prelazna roka da padne u vodu. Ovaj Dado™ nam je u ovom trenutku bio potreban taman koliko i ekser u oku, doveli smo dva centarfora na pozajmicu a nijedan od njih dvojice nije prvo resenje u napadu. Sad ce pola sezone Milojevic morati da gura jednog ili drugog da bi uopste video sta mogu a sledece leto obojici isticu pozajmice i pred verovatnu LS cemo opet biti bez prvog napadaca, jer to nije ni Pesic. Usput smo ispod projektovane cene prodali Ohija samo da bismo napravili mesto za lika koji je u celoj karijeri dao manje golova nego Flegma na tri utakmice forumskog fudbala.

Koliko sutra ocekujem Mrkelu na ZvezdaTV da kaze ono svoje "pratili smo Dada™ dugo, profil igraca je kakav nam je nedostajao i ocekujemo da ce da nam pomogne da ostvarimo svoje ciljeve koji se u Zvezdi znaju", namesti onaj svoj kiseli osmeh od dve sekunde za slikanje i toliko o tome.

• +1 1
Posted
16 minutes ago, Milosh76 said:

Onda ce Ej DZI da uzme 9tu ili ocekujemo da se Pavkov vrati u januaru, nakon sto Rasovic popije otkaz?

Koji Rašović?

Posted
Just now, Dankan Ajdaho said:

Koji Rašović?

Pavkovljev novi trener. A ti bolje nemoj da se javljas neko vreme osim ako ovaj Sudetjanin ne pokaze da je novi Levandovski.

Posted

A? Kakve ja veze imam sa sudetskim Nemcima?

• Haha 3
Posted
Just now, Dankan Ajdaho said:

Ti si prvosvestenik "Stankovic je dunster i treba ga oterati" ekipe a posto ce to vase kvarenje klikera da razjebe ekipu ima da dobijas po guzici dok ti ne otvrdne kao brodski patos.:D

Posted
1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Najverovatnije nikakve.

Posted
6 minutes ago, harper said:

vaj Dado™ nam je u ovom trenutku bio potreban taman koliko i ekser u oku, doveli smo dva centarfora na pozajmicu a nijedan od njih dvojice nije prvo resenje u napadu. Sad ce pola sezone Milojevic morati da gura jednog ili drugog da bi uopste video sta mogu a sledece leto obojici isticu pozajmice i pred verovatnu LS cemo opet biti bez prvog napadaca, jer to nije ni Pesic

Kulibali nije došao na pozajmicu. Čak i da je pozajmica sa pravom otkupa, nema baš smisla dovođenje Argentinca.

Posted
1 minute ago, harper said:

Ti si prvosvestenik "Stankovic je dunster i treba ga oterati" ekipe a posto ce to vase kvarenje klikera da razjebe ekipu ima da dobijas po guzici dok ti ne otvrdne kao brodski patos.:D

Koliko sam upućen, sporcki direktor je Mrkela a šef skauting službe Marin. Kad mene postave na jedno od ta dva mesta, prihvatam se odgovornosti.