aram Posted February 13 Posted February 13 On 10. 2. 2024. at 19:22, kud u maglu Simoviću said: šteta što je san pjer imao skoro dve kile, što nam je bilo too much. pa to je taman za dvoje... 2
kud u maglu Simoviću Posted February 13 Posted February 13 3 minutes ago, aram said: pa to je taman za dvoje... izostavio sam deo sa paštetom od bakalara, zapala mi ona dlačica(vlakno) i zalepila se za grlo malo je falilo da se ugušim
Eleniko Posted February 14 Posted February 14 (edited) 4 hours ago, aram said: pa to je taman za dvoje... slažem se, a ako se veče oduži i nakon nekog vremena apetit se razbudi i krene se na dopunu, može i da zafali pre tačno mesec dana iz moje rerne 3.9kg, vidi dole Edited February 14 by Eleniko 3 1
Shan Jan Posted February 21 Posted February 21 Wang Jiao Chinese Restaurant, na mestu nekadasnje picerije Orao (Bulevar despota Stefana 32, Beograd 11000). Odlican! Sasvim pristojna cena a klopa i kvalitetna i ukusna. Pirinac lep i punog ukusa, pekinska patka blago zacinjena i socna, kineski kupus ok, neko jelo sa patlidzanima punjenim mesom u slatko ljutom sosu isto bas kul... Sad jedem slatke kuglice sa susamom punjene pasuljem i bas su dobre. Ima tu jos al ne mogu sve odjednom Potrosio 4k dindzi da se otelim i od corbi i od glavnih jela i od slatkisa bar dva dana. 2 1 1
*edited by mod Posted February 21 Posted February 21 Trebao si one pande da uzmeš, to im je isto super 1
Shan Jan Posted February 21 Posted February 21 Dali su mi zeke kao gift ali oni mi se nisu nesto svideli iskreno.
*edited by mod Posted February 21 Posted February 21 To nisam probao, pande su sa nekim vanila kremom.
*edited by mod Posted February 21 Posted February 21 Jok, neke knedle sa kremom od vanile. Samo preko njih nalepe facu od pande. 1
Milošica Posted February 21 Posted February 21 (edited) @*edited by mod Javi ako budeš jeo burgere u "Oči gladne" u BZĐ. Trenutno je ogroman hajp jer ga (zvanično) drži jedna domaća muzička zvezda (klinci ciljna grupa), ali čuo sam da stvarno valja. Edited February 21 by Milošica
Milošica Posted February 21 Posted February 21 (edited) Pa rekoh verovatno ga većina ne zna ili ih ne zanima Edited February 21 by Milošica
*edited by mod Posted February 21 Posted February 21 15 minutes ago, Milošica said: @*edited by mod Javi ako budeš jeo burgere u "Oči gladne" u BZĐ. Trenutno je ogroman hajp jer ga (zvanično) drži jedna domaća muzička zvezda (klinci ciljna grupa), ali čuo sam da stvarno valja. Preko mosta jedino ako bude pre ili posle utakmice.
Recommended Posts