Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mleko i mlečni proizvodi

Featured Replies

Izvinte sto rusim Sneska. Proguglajte Zapis Tare Vucic

• Replies 244
  • Views 17.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bili prekljuce u jednoj mlekari, blizu Modene, gde se proizvodi Parmigiano Reggiano, proveli nas kroz pogon i bas lepo ugostili. Za kraj su rasekli jedan kolut star 40 meseci. Koji miris! Pr

• Samo da prijavim da sam se zeznuo, pa da ne morate i vi, i kupio "Iriški sir", Imlek. Zašto sam ga uopšte kupio? Zato što sam izgleda nepopravljiv optimista kad su domaći žuti sirevi u pitanju, i uve

• Evo stigla porudžbina

Posted Images

Uzgred kupujem jogurt i mieko Granice u malim radnjama na Kalenicu vikendom. Radnim se danom ne mere

13 minutes ago, vracharac said:

Izvinte sto rusim Sneska. Proguglajte Zapis Tare Vucic

Znam ja jednu ovde jako uspešnu firmu koju je posećivao Vučić, long story short da ih reketira... ako kažem kako biće očigledno koja je pa to neću uraditi. Šta misle o njemu privatno i to znam, očekivano ništa lepo

A i ovi su verovatno trebali da budu junaci pa da kažu ko te jebe... pa koliko sutra bi i jedne i druge ugasili ili zapalili kao onu cvećaru

Čovek se uvaljuje na otvaranja firmi i pogona, šalje inspekcije ako neko pusti u rad nešto bez njega. Degenerik.

Kupujem Zapis Tare mleko, kiselo mleko i odnedavno kačkavalj, a najbolji jogurt mi je iz Mlekare Šabac.

ne znam da li izvoze u srbiju ali treba probati srna kisjelo mlijeko.

Nigde ne pise da je neko iz Zapis Tare javno podrzao Vucica.

Jogurt im je odlican, nije razlog za bojkot zato sto ih je ovaj gmaz posetio.

Meni je najbolji jogurt Milk House (Ub), kao i njihovi sitan sir i namazi (Sireto baštensko bilje, urnebes).

Stado moje (Mošorin) grčki jogurt, mleko, urnebes (samo sir i paprika), ovčije kiselo mleko, (+ kozji sir sa sudžuk paprikom i biljem, ali ih nisam skoro videla u radnjama).

Alpsko (Ljubljana) mleko i ono alpsko iz Dm, oba od 3,5% mm.

jel probao neko od vas iz mlekomata? iskreno su mi se smucila sva pasterizovana. pravi mi se kakao.

A gde uzimaš kvalitetan kakao? :D

iskljucivo iz JA

Ja zbog celodnevnog ispijanja vinjaka ne mogu piti jogurt već mesecima, ali dok sam pio skroz mi je korektan bio Granice.

55 minutes ago, Klara said:

A gde uzimaš kvalitetan kakao? :D

57 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

jel probao neko od vas iz mlekomata? iskreno su mi se smucila sva pasterizovana. pravi mi se kakao.

Ja kakao kupujem na Kalenicu kod ovih sto prodaju prehrambene iz HU. 500 dinara je 200 grama, moje dame kazu da je odlican, ja ga ne konzumiram.

Mlekomat jednom godisnje Beo shopping mall. Podseca na detinjstvo

7 hours ago, Klara said:

Meni je najbolji jogurt Milk House (Ub), kao i njihovi sitan sir i namazi (Sireto baštensko bilje, urnebes).

Stado moje (Mošorin) grčki jogurt, mleko, urnebes (samo sir i paprika), ovčije kiselo mleko, (+ kozji sir sa sudžuk paprikom i biljem, ali ih nisam skoro videla u radnjama).

Alpsko (Ljubljana) mleko i ono alpsko iz Dm, oba od 3,5% mm.

Zar nije Milk House iz Nisa ?

Ionako ih nema u Bgd.

Jeste Niš, izvinjavam se!

Sad još da se setim odakle mi Ub pade na um. :D

edit: Daaaa, spomenuti namazi (urnebes i baštensko bilje) su Dr Milk Ub. Urnebes viđam samo u Lidlu, prave ga za Pilos.

IMG-20260222-205444.jpg

Edited by Klara

Ја код млека нема теорије да провалим разлику између Имлека, Дуката и тог Др Милка рецимо, буквално ми је све идентично. Суботичко ми је једино мало другачије и мислим да бих га препознао на слепо, и некако ми мање одговара од ових осталих.

Јогурти већ знају да буду доста различити, мада ни ту нисам нешто претерано избирљив.