Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mleko i mlečni proizvodi

Featured Replies

14 hours ago, Pantelija jr said:

da se spustimo sa olimpskih visina parmiđana, nebitno koje starosti... što urođenici iz Srbije misle (znaju?) o "imlekovom" maslacu? dobar? ili pun aflatoksina za aflamužjake?

vidio ga na akciji (jbla me akcija) pa pazario, iako sam u posljednjih par godina forsirao z'bregov... pa me zanima kako se kotira kod znalaca

Pantelijaaa, gde kupuješ z’bregov?????

• Replies 240
  • Views 17.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bili prekljuce u jednoj mlekari, blizu Modene, gde se proizvodi Parmigiano Reggiano, proveli nas kroz pogon i bas lepo ugostili. Za kraj su rasekli jedan kolut star 40 meseci. Koji miris! Pr

• Samo da prijavim da sam se zeznuo, pa da ne morate i vi, i kupio "Iriški sir", Imlek. Zašto sam ga uopšte kupio? Zato što sam izgleda nepopravljiv optimista kad su domaći žuti sirevi u pitanju, i uve

• Evo stigla porudžbina

Posted Images

u CG ga ima u “voliju”

Just now, Pantelija jr said:

u CG ga ima u “voliju”

Ti si u CG cry Mislim, lepo da si u CG, nego je i puter tamo.

Meni je z’bregov za klasu bolji od Imleka.

Pa i meni je, nego se polakomih na uštedu od skoro dva eura… dva eura, ehej! Nije mala stvar… isuse

… pa se sad naivno nadam (i pecam potvrdu te nade) da se onaj već poznati nekvalitet i moguća toksičnost imlekovog mlijeka nekako magično izgube kad je u pitanju njihov maslac…

moja macka obozava jogurt....kupim joj bilo koji koji je na akciji,kad odem do maxija uzmem njihov 100din/1l

davi se u jogurtu

ali Pekarski jogurt Mlekare Subotica nece ni da lizne..stoji pola dana u tanjiricu..

samo kazem..

Pa ne ide pekarski bez bureka

On 22. 9. 2025. at 11:52, Pantelija jr said:

Pa i meni je, nego se polakomih na uštedu od skoro dva eura… dva eura, ehej! Nije mala stvar… isuse

… pa se sad naivno nadam (i pecam potvrdu te nade) da se onaj već poznati nekvalitet i moguća toksičnost imlekovog mlijeka nekako magično izgube kad je u pitanju njihov maslac…

Preživećeš.

On 23. 9. 2025. at 13:59, ivy said:

moja macka obozava jogurt....kupim joj bilo koji koji je na akciji,kad odem do maxija uzmem njihov 100din/1l

davi se u jogurtu

ali Pekarski jogurt Mlekare Subotica nece ni da lizne..stoji pola dana u tanjiricu..

samo kazem..

Bukv ja

• 4 weeks later...
  • Author

Evo stigla porudžbina

20251024-134921.jpg

Mlekara Gulmlek

20251025_095433.jpg

Vrhunski sir ali meni je nezgodno da ga u ovakvoj formi drzim u frizideru plus dosta je veliki, preko kilogram i meni se nije celi pojeo.

Oko 2 nedelje je rok, ješćemo samo sir da ne propadne, a zvali smo i goste na degustaciju. Uzeli i šajt (odličan) i puter (isprobaćemo).

On 24. 10. 2025. at 13:55, igoraki said:

Evo stigla porudžbina

20251024-134921.jpg

Ne mogu da razaznam proizvodjača...