September 22, 2025Sep 22 14 hours ago, Pantelija jr said:da se spustimo sa olimpskih visina parmiđana, nebitno koje starosti... što urođenici iz Srbije misle (znaju?) o "imlekovom" maslacu? dobar? ili pun aflatoksina za aflamužjake?vidio ga na akciji (jbla me akcija) pa pazario, iako sam u posljednjih par godina forsirao z'bregov... pa me zanima kako se kotira kod znalacaPantelijaaa, gde kupuješ z’bregov?????
September 22, 2025Sep 22 Just now, Pantelija jr said:u CG ga ima u “voliju”Ti si u CG Mislim, lepo da si u CG, nego je i puter tamo. Meni je z’bregov za klasu bolji od Imleka.
September 22, 2025Sep 22 Pa i meni je, nego se polakomih na uštedu od skoro dva eura… dva eura, ehej! Nije mala stvar… … pa se sad naivno nadam (i pecam potvrdu te nade) da se onaj već poznati nekvalitet i moguća toksičnost imlekovog mlijeka nekako magično izgube kad je u pitanju njihov maslac…
September 23, 2025Sep 23 moja macka obozava jogurt....kupim joj bilo koji koji je na akciji,kad odem do maxija uzmem njihov 100din/1ldavi se u jogurtuali Pekarski jogurt Mlekare Subotica nece ni da lizne..stoji pola dana u tanjiricu..samo kazem..
September 24, 2025Sep 24 On 22. 9. 2025. at 11:52, Pantelija jr said:Pa i meni je, nego se polakomih na uštedu od skoro dva eura… dva eura, ehej! Nije mala stvar… … pa se sad naivno nadam (i pecam potvrdu te nade) da se onaj već poznati nekvalitet i moguća toksičnost imlekovog mlijeka nekako magično izgube kad je u pitanju njihov maslac…Preživećeš.
September 24, 2025Sep 24 On 23. 9. 2025. at 13:59, ivy said:moja macka obozava jogurt....kupim joj bilo koji koji je na akciji,kad odem do maxija uzmem njihov 100din/1ldavi se u jogurtuali Pekarski jogurt Mlekare Subotica nece ni da lizne..stoji pola dana u tanjiricu..samo kazem..Bukv ja
September 28, 2025Sep 28 Žuna maslac, Tijana Žunić: https://zadovoljna.nova.rs/njena-prica/tijanin-maslac-menja-gastro-scenu-beograda
October 25, 2025Oct 25 Vrhunski sir ali meni je nezgodno da ga u ovakvoj formi drzim u frizideru plus dosta je veliki, preko kilogram i meni se nije celi pojeo.
October 25, 2025Oct 25 Oko 2 nedelje je rok, ješćemo samo sir da ne propadne, a zvali smo i goste na degustaciju. Uzeli i šajt (odličan) i puter (isprobaćemo).
October 26, 2025Oct 26 On 24. 10. 2025. at 13:55, igoraki said:Evo stigla porudžbinaNe mogu da razaznam proizvodjača...