September 14, 2025Sep 14 Author 21 minutes ago, Klara said:@igoraki Jel naručuješ direktno od njih?Da, da. Do pre par godina je razvozio neki njihov lik jednom nedeljno, sad šalju preko dostava. Puter i ćubek su ekstra.Манастир Суково - Епархија НИшкаManastir Sukovo Prodavnica proizvodaПродавница манастирских производа, Манастира Суково - Манастир Успења Пресвете Богородице, 18322 Суково Телефон: 010 373 180 Edited September 14, 2025Sep 14 by igoraki
September 14, 2025Sep 14 Uglavnom kupujem ovaj i dobar je, imaju radnju na mojoj pijaci sa svojim proizvodima. Trebalo bi da ih ima na nekoliko pijaca u BG.Just OrganicStara planina - Maslac 200g (nije sert. org.) - Just OrganicNajbolji Staroplaninski maslac od pasterizovane pavlake sa najmanje 82% mlečne masti u suvoj materiji možete pronaći u mlekari Stara Planina , smeštenoj u Dimitrovgradu. Za proizvodnju ovog maslaca, m
September 14, 2025Sep 14 Ne kupujem ništa manastirsko nit crkveno. Mamicu im jebem poreskoeskiviračku i nelojalnokonkurentističku
September 14, 2025Sep 14 9 minutes ago, Filozof manijak said:Ne kupujem ništa manastirsko nit crkveno. Mamicu im jebem poreskoeskiviračku i nelojalnokonkurentističku i to
September 15, 2025Sep 15 Jel ćubek isto što i đubek? Volim! I grilujem 😃 Stara planina to prodaje, iz Pirota stiže.
September 15, 2025Sep 15 Author 10 hours ago, Boksi said:Griluješ?Ne, jedem ga kao bilo koi drugi sir. Nisam siguran kako bi bilo to sa grilovanjem, pošto je baš mekan ćubek.Što se tiče crkve, više imam poverenja u njih da me neće prevariti nego trgovci u bg. Ako imate kontakt privatnika koji pravi ovakav puter i sir po toj ceni, dajte da probam.
September 15, 2025Sep 15 Verujes u crkvu da te nece prevariti?Ja i rakiju trazim da probam pre nego sto je kupim i to da je pop/fratar/hodza/rabin sipaju iz bureta predamnom.
September 15, 2025Sep 15 2 hours ago, kronostime said:Verujes u crkvu da te nece prevariti?Ne u crkvu, nego u ljude koji to prave.
September 15, 2025Sep 15 10 minutes ago, Boksi said:Ne u crkvu, nego u ljude koji to prave.Ovaj, puter se pravi muckanjem punomasnog mleka u odgovarajucoj posudi - tehmologija je vec podlezna drugim topicims, pa i onima o umetnosti.
September 15, 2025Sep 15 49 minutes ago, kronostime said:Ovaj, puter se pravi muckanjem punomasnog mleka u odgovarajucoj posudi - tehmologija je vec podlezna drugim topicims, pa i onima o umetnosti.
September 15, 2025Sep 15 3 minutes ago, Filozof manijak said:Aj što kronos briljira danas, nego što nas je sve zarazio virusom gifizma Pa kako drugačije da mu odgovorim nego gifom