November 9, 2025Nov 9 Max prvi 😀Ajde sad malo čudo .Treba da idu na rizik ,jebes menjanje guma sada. Edited November 9, 2025Nov 9 by elementary
November 9, 2025Nov 9 Debili ,bio je 19 ,idi na rizik jebeni .Voziš na starim ,ko zna šta može da bude do kraja .Prošli put ga sjebao SC kad je trebao Leklera da prestigne ,lako može i sada da ga zezne tako nešto .Mercedes u prevodu javlja Kimiju najebao si ide Max 😂 Edited November 9, 2025Nov 9 by elementary
November 9, 2025Nov 9 Lando nije mogao da pozeli lepsi rasplet na ovom gran priju, stekao lepu zalihu bodova tako da moze mirnije da vozi preostale trke. A to mu je najvaznije, sto je povratio smirenost. Ne znam jel ima jos neki sprint do kraja, sve i da ima ne menja bitno, ima kontrolu nad situacijom..
November 9, 2025Nov 9 Ok, znaci jos taj jedan.Sad slusam Sky analizu Karuna i Jamie, po njima je incident u prvoj krivini pre trkacki, nego da Oscar zasluzuje kaznu. Sustina je da je krenuo gde je video slobodan prostor, ali Kimi mu nije ostavio dovoljno mesta na ulazu u krivinu (mogao je da se pozicionira blize Lecu i ne bi doslo do kontakta, ali bi verovatno izgubio duel).edit: Evo i Lec kaze da je Kimi trebalo da ostavi vise mesta i da nije sve na Oscaru.. Edited November 9, 2025Nov 9 by Jimmy Kowalski
November 10, 2025Nov 10 @Jimmy Kowalski i meni je delovao kao trkacki. oh well, izgleda da cu morati da se zadovoljim landovom titulom. nije da mi je omiljeni vozac, al daj sta das.
November 10, 2025Nov 10 The gap that wasn't there - by Oscar Piastri.Zanimljivo je to tumačenje trkačkih incidenata. Čini se da se svaki put tumači drugačije, mada je to možda i logično jer nisu uvek sudije iste. Recimo, kada je u Kanadai Lando pogrešno procenio prostor u deliću sekunde, i, hvala bogu, izbacio samo sebe iz trke, tada je bio predmet kritike. U Brazilu, pak, kada Oscar napravi divebomb, omaši kočenje i u konačnici izbaci Leklera i udari Kimija, to je trkački incident, ništa strašno.Sve je to delić sekunde, greši svako i normalno je. Ali navijačko tumačenje je zaista "impresivno". I ne radi se o tome da neko ne zna da tumači jer niko nije toliko glup, radi se prosto o nameri forsiranja određenih narativa. Pa tako isto i kad Max izgura Leklera i Hamiltona u Meksiku, i potpuno ignoriše postojanje krivine 1, nema nikakve kazne jer ne smemo sad da kaznimo čoveka koji je toliko "fenomenalan". Pustite ga da divebombuje....Puno je tu nelogičnosti.@Mr.Mxyzptlk da ne pomisliš da ovde sad nešto pikiram tebe, pošto tek sad vidim post iznad mog. Ne, jednostavno mi uopšte nije jasno kada se i kako tumači ko je kriv. U konačnici trkanje i jeste veoma rizično, ali narativ opravdavanja i hejta je zaista šizofren. Edited November 10, 2025Nov 10 by JPM
November 10, 2025Nov 10 slazem se. kao da ne postoji pravilnik vec neko na svoju ruku procenjuje i tumaci pravila. meni je sranje jer je malo unakazilo trkanje. verujem da se i vozaci manje upustaju u ovakve duele da ne bi popili kaznu
November 10, 2025Nov 10 Bukvalno ćemo biti svedoci da niko ne sme da proba da obiđe jer ga čeka kazna i stigma cele zajednice.