Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

F1 2022-

Featured Replies

9 minutes ago, John Doe said:

Šta očekivati od Zeka Brauna, čovek izgleda i ponaša se kao prosečni direktor nekog srpskog državnog preduzeća.

Ponasa se i zvuci kao neki debil iz Teksasa, multimilijarder.

Samo mu sesir treba.

• Replies 3.1k
  • Views 129.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lezilebovich
    Lezilebovich

Koja radio komunikacija Ferarija          

• O, da... Upravo se vratih sa red bull ringa. Mix exita, guche, Oktober festa, sajma automobila, pihtijade i prvomajakog uranka. Satori sa austrijskim folkom, perece, Kari wursti, tocilice sa ledenom v

Posted Images

Diskutabilno ko bolje prognozira sta ce se desiti, ppp ili paja i srki :D

Elem, landa jedino moze da sjebe ako bude picvajz na pocetku sledece izmedju neke dvojice od vodece trojke u sampionatu. ako se to desi, jedan od te dvojice ce sigurno biti on.

Ne vidim da max moze do trece pobede u nizu, fino ga je ukakilo da stigne i do ove “sanse” u sledecoj.

McL 1-2 je realan ishod u sledecoj i noris sampion. I to ce mu biti jedina titula u karijeri imho.

Evo ih generali posle bitke da objasne covid19

Meni se čini da se Mcl od te silne fer i poštene brige za svakog vozača podjednako izgubio u suštini da samo jedan pobeđuje, i da su došli u situaciju da ih Maks prejebe u poslednjoj trci.

Jer, treba imati u vidu da je Maks fap mašina i da skoro nikad ne greši pod pritiskom, a Lando i Oskar nemaju taj prag tolerancije stresa tako visok a pritisak na njima nikad nije bio veći.

Max sigurno neće da greši ako mu je bolid iole konkurentan. Videli smo greške i frustraciju kada nije bio.

Za zadnji vikend je sigurno da će Max doći maksimalno naoštren, a Meklarenov dvojac ponovo rezervisan, uz to što mislim da će Oskar popustiti Landu sam i to samo u slučaju da je Maks na nekih 20 sekundi ispred njega na nekih 5 krugova do kraja a da je Lando na četvrtom mestu. Primera radi.

Sami su se usrali, mnogo brljanja u situaciji kada su bili potpuno sigurni na tabeli. Čak je ono u Vegasu veći blunder od ovoga prekjuče.

Tsunoda i zvanično leti iz RB, očekivano.

ja sam beskrajno smoren zbog pjastrijevog neuzimanja wdc ove godine.

nadam se da ce neka poetska pravda na kraju da ga pogleda.

Koja poetska pravda?

Ko god osvoji, zasluzio je.

Ko god ne osvoji, jebiga nije imao sreće.

nemam pojma, nesto mi oko njegove forme ne stima, da nakon 8 top3 finisa ima 6 vezanih top3 dropova. pa sad i ovaj propust u dohi gde je bio najbrzi celog vikenda, tim mu na kraju sjebe 7 poena. u stvari najvise prizeljkujem zakov odlazak iz tima. ne mogu da ga smislim.

20 hours ago, fillex said:

Tsunoda i zvanično leti iz RB, očekivano.

Još Strol i Kolapinto....znam znam, idem sam...

bas to

Instagram
No image preview

Box Box Banter on Instagram: "Do you really think McLaren...

McLaren's safety car strategy during the Qatar GP has sparked controversy, with some questioning the team's decision to protect Lando Norris's championship chances over Oscar Piastri's win. The team's

Znaš šta je najsmešnije. Da je Oscar bio prvi, Max drugi a Lando treći, opet bi Lando imao 12 poena prednosti, samo u odnosu na Oscara.

A i ne bi bilo tako. Lando bi bio drugi, jer po tempu je Meklaren bio mnogo bolji nakon desetak krugova. Oni su sjebali obojicu, doduše više Oscara, to se slažem. Ali su onom glupošću sa plankom više sjebali Landa prošlu trku.

Šta želim reći. Nema ovde nikakve zavere, samo čista glupost. A to 60 godina iskustva te ne čini nepogrešivim, uostalom svaki novi staff ekipe je nova priča.