Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

F1 2022-

Featured Replies

6 minutes ago, Grandilof said:

Bruka kvalifikacije.

kako kome...

• Replies 3.1k
  • Views 129.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lezilebovich
    Lezilebovich

Koja radio komunikacija Ferarija          

• O, da... Upravo se vratih sa red bull ringa. Mix exita, guche, Oktober festa, sajma automobila, pihtijade i prvomajakog uranka. Satori sa austrijskim folkom, perece, Kari wursti, tocilice sa ledenom v

Posted Images

On smrdi.

7 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

kako kome...

Ja sam Lec-ov navijac, koji navija za sto bolje prvenstvo, ok Max je peti, ali sve je moguce i ovako...

3 minutes ago, JPM said:

On smrdi.

zasto tako?

sve vise ovo lici na navlacenje za norrisa.

pazi kad bih pre gledao kako max uzima nego da mali smrdljivko osvoji.

Edited by Mr.Mxyzptlk

Pa usr'o se.

Screenshot_2025-10-26-02-03-24-399_com.twitter.android-edit.jpg

Oskar vozi kao pička, kalkuliše i čeka da pogreši Lando ili njegovi mehaničari.

Doduše, Landovi uzastopni loši startovi mu daju osnovu za takvo verovanje.

Realno, Šarl najbolje vozi još od Mađarske, možda sutra bude njegov dan.

Oskara je stig'o pritisak, on je prvi put u borbi za titulu - Lando je nesto vec kao pokusavao prosle godine - i na pocetku sezone mu je islo dobro ali sve sto smo blizi kraju i sto stvari postaju realnije on pocinje da puca. Nije neocekivano za tako mladog vozaca. Sa druge strane Lando je celu sezonu toplo-hladno, uglavnom dobar ali prosarano povremenim brljotinama i zato im sad obojici Maks duva za vrat i ne bi me uopste cudilo da na kraju on i uzme...

Edited by Radoye

Oskar je i prošle godine pao sa rezultatima i formom u završnici sezone, moguće da to sad postaje neko pravilo u njegovom slučaju. Mada mi je i dalje neverovatno posle onakvog prvog dela sezone gde je vozio kao mašina i nije delovao da je moguće psihološki ga uzdrmati. Bukvalno je i za samog Maxa izgledao kao kriptonit.

Posle ovih kvala deluje mi da je Lando sada favorit za titulu, taj Mek ponovo deluje najbrže na stazi (još od COTA-e), a njegov fokus je sada na najvišem nivou. Koliko večeras bi mogao da bude egal ili prestigne Oskara, i ode na 33-40 u odnosu na Maxa što bi ovom trenutku ipak bio ozbiljan udarac i lepa zaliha.

ma nema veze prosla godina sa ovom. prosle godine on nije hteo da pomaze landu, jer bi ga to zacementiralo kao drugog vozaca.

nema leba da su ovoliko losiji rezultati a da je bolid istim nema trika da je pritisak, pritisak je njima svaka trka, kad krenes da vozis toga vise nema.

Nego šta je?

3 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

ma nema veze prosla godina sa ovom. prosle godine on nije hteo da pomaze landu, jer bi ga to zacementiralo kao drugog vozaca.

nema leba da su ovoliko losiji rezultati a da je bolid istim nema trika da je pritisak, pritisak je njima svaka trka, kad krenes da vozis toga vise nema.

Ima losiji bolid od Landa ?

Po kom osnovu lošiji? Jedino što može biti da mu je PU u slabijem stanju (ne znam na kolikim kilometražama su im PU, ne nalazim kada su ih menjali) i da bi eventualna zamena istog ili neke komponente dovela do kazne na startu što pokušavaju da izbegnu (obojica su na 4. poslednjem agregatu u sezoni), Oskar se i jeste žalio na neku nepravilnost u radu PU tokom prvog kruga u Q3. Drugo šta može biti je da jednostavno Lando i njegov inženjerski tim u zadnje vreme prave bolje setape tokom treninga i da je recimo uspostavljeno neko interno pravilo nakon osvajanja konstruktorske titule da nema prepisivanja setapa već je svako za sebe… Nema teorije da tim namerno sabotira jednog od vozača.

Edited by ducca

otkud ti ovo za prepisivanje setapa?

Nije moguce tek tako sabotirati jednog od vozaca. Ne mozes odjednom vozacu zabraniti pristup nekim podacima ili ga odstraniti sa timskih brifinga ili slicno. Piastri ima tim ljudi koji radi za njega, pocevsi od onog mucenog panicnog teoreticara zavere Webbera koji nije mogao da shvati da je Vettell jednostavno bolji od njega.

Po meni, najpametnije je bilo reci vozacima da se do osvajanja sampionske titule u konstruktorskoj konkurenciji moraju paziti, a od tog momenta svako za sebe, ili da podrze onog ko ima vise podova nakon recimo pola sezone. To bi bio Piastri. Meklaren se pak odlucio da im da jednak tretman, sto je u javnosti naislo na sumnjicavost jer je to vrlo rizicno i nejasno definisano polje razmisljanja. Uz to, u proslosti, takvo stanje je umelo da rezultira katastrofom. I to bas kod Meklarena. Senna i Prost, Alonso i Hamilton... samo neki od primera.

Ja mislim da je veoma hrabro i veoma posteno dati jednak tretman dvojcu veoma izjednacenih momaka. Oskar je u padu forme, evidentno. Normalno je, on je podjednako kao i Lando neiskusan kada treba da se bije za titulu. Taj pritisak je ogroman, a posledice neuspeha nesagledive. Ko zna da li ce biti nove sanse.

Za ocekivati je da od 2027 ne bide ovog dvojca u Meklarenu, obojica su mladi i gladni i ne zele biti "drugi vozac". Do tada, fer je da imaju jednak tretman. Ja mislim da i imaju.

Gresio je Lando kad je bilo na njemu da se pokaze. Svi su srali po njemu. Sad gresi Oskar ali sad nema govana, sad su teorije zavere. Vazi.