August 31, 2025Aug 31 Landov inzenjer se smorio vise od samog Landa. Edited August 31, 2025Aug 31 by ducca
August 31, 2025Aug 31 Lando je btw vozio kao sisa celu trku, nije pritisnuo Piastrija nijednom. Evo da JPM može da kompletira het-trik down thumbova
August 31, 2025Aug 31 Hamiltonu 5 mesta kazne u Monci.Nije usporio pod zutim zastavama.When it rains it pours...
September 1, 2025Sep 1 16 hours ago, ducca said:Lando je btw vozio kao sisa celu trku, nije pritisnuo Piastrija nijednom. Evo da JPM može da kompletira het-trik down thumbova Ovaj treći thumbs down si dobio čisto iz zajebancije da bih ispoštovao tvoju želju.Elem, ne kapiram to "vozio kao sisa". Bukvalno su imali isti tempo, po sektorima su se razlikovali doduše, ali to je do set up-a. Na startu je Oskar normalno blokirao Landa, Max to iskoristio. Nakon toga je Lando nikad čistije i odlučnije obišao Maxa, to do sada nije viđeno. To je itekako pohvalno. Onda je smanjio zaostatak sa 4.5 na 3 sekunde. Dalje prosto nije moglo. Oskar je maestralno iskontrolisao trku i zasluženo pobedio.Ne kapiram kako je to Oskar fenomenalan, a Lando sisa, a bukvalno je prdež razlika između dvojca. Ponavljam, ako Oskar osvoji titulu, osvojiće je potpuno zasluženo jer je većim delom sezone do sada bio taman za par desetinki ili čak stotinki bolji, ali čemu ta disproporcija u osenjivanju vozača. Obojica voze odlično, Oskar je malo bolji. Razlike su toliko minorne da je zaista smešno jednog dizati u nebo a po drugom dampovati govna.Ne sviđa vam se Landov karakter. Ok. Ni meni se ne sviđa Oskarov psiho mirni karakter. Ali koga to briga, samo se rezultat gleda.
September 1, 2025Sep 1 to za obilazak VER se bas namucio... dakle ociglednu prednost u brzini i gumama je iskoristio najbolje moguce... nikakav skill meni se ne svidja landova prica, mada ni oskar tu ne zaostaje mnogo. drugo, ne dopada mi se sto nije konstantan vec bljesne ponekad... to sto je oskar miran ne znaci da je psiho, vec da je odmeren i uravnotezen, sto onaj drugi svakako nije.
September 1, 2025Sep 1 To je tvoje tumačenje, koje poštujem, ali ne zaslužuje da neko bude nazvan sisom.
September 1, 2025Sep 1 probao sam da navijam za malog ali prosto nije islo. onda se pojavio piastri i to je bilo to. a sisa je zbog bojazljive voznje i prevelikog respekta ka maxu