August 2, 2025Aug 2 Ne bi me cudilo da VER opet nadje nesto u kvalama, mada je bas lose celog vikenda.LEC-u svaka cast sa ovim traktorom
August 2, 2025Aug 2 Nije ferari toliko traktor koliko nema mehanicko prijanjanje. Vidis koliko bezi bolid u srednje brzim krivinama.Max bas tesko, trece mesto najvise.
August 2, 2025Aug 2 uz malo drame u q1 samo 1 RB traktor eliminisan, oba Ferarijeva prošla, nije mala stvar Edited August 2, 2025Aug 2 by levi
August 2, 2025Aug 2 kiša prokozašto nije nelegalno da se blokira izlaz iz pitlanea, tu ne bi smelo da se stoji
August 2, 2025Aug 2 Just now, garmonbozia said:Al' zato čamac Ferarija i Lekler fenomenalni 😀 Luis razočaranjeKakav bre camac, to bre kombajn..
August 2, 2025Aug 2 Mega respekt za Leklera i pogotovo za dedu. Joj kad bi mogao Nando do podijuma, srce bi mi bilo puno.Luis mi deluje da je baš ubijen psihički.
August 3, 2025Aug 3 Ali Srdjan i Paja kada neki vozac prerano ode u boks da promeni gume, vecito fascinirani sto vrti brze krugove i odmah proglasavaju za sjajnu strategiju.