Mil@n Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 3 minutes ago, Meazza said: Sve sam ocekivao, ali moram priznati da me iznenadjuje ova linija odbrane "On nema izbora, mora da se sastane s njim." Ko je i gde rekao da nema izbora i da mora? Ne znam njegov stav o Vučiću, ukoliko je afirmativan, što se mene tiče neka crkne, kao i svaki njihov glasač. Oglašavanje u vreme protesta koji su bili najveći atak i najveći poraz Vučića praktično do sada, govore u prilog da možda i nisu najbliskiji. Moguće da sam u bajci pa da to gledam kao susret predsednika i najboljeg sportiste zemlje ikada, a ne kao njegov pristanak da mu diže popularnost pred izbore i naravno da nije isključeno da sam u krivu, iako i dalje mislim da je do izbora dugo i da taj pr stunt mu neće doneti ama baš ništa. Link to comment
Leia Posted February 2, 2022 Author Share Posted February 2, 2022 Mozda ce da razgovaraju o gradjevinskim investicijama u nas lepi grad Link to comment
Tsai Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 (edited) 3 minutes ago, Mil@n said: Ko je i gde rekao da nema izbora i da mora? Ne znam njegov stav o Vučiću, ukoliko je afirmativan, što se mene tiče neka crkne, kao i svaki njihov glasač. Oglašavanje u vreme protesta koji su bili najveći atak i najveći poraz Vučića praktično do sada, govore u prilog da možda i nisu najbliskiji. Moguće da sam u bajci pa da to gledam kao susret predsednika i najboljeg sportiste zemlje ikada, a ne kao njegov pristanak da mu diže popularnost pred izbore i naravno da nije isključeno da sam u krivu, iako i dalje mislim da je do izbora dugo i da taj pr stunt mu neće doneti ama baš ništa. meni vise izgleda kao da je on glatko odbijao direktne susrete dok nisu imali nista s cim bi mogli da ga ucenjuju, a sad imaju... 02. feb. 202216:24 > 16:36 https://nova.rs/sport/australijan-open/novak-djokovic-aleksandar-vucic-sastanak/ 02. feb. 202217:40 > 18:02 https://nova.rs/sport/australijan-open/tuzilastvo-potvrdilo-novakovi-pcr-trstovi-za-australiju-bili-validni/ Edited February 2, 2022 by Tsai 2 2 Link to comment
James Marshall Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Nije poenta da li će mu donijeti ili neće, već što za dobru svinju Vučića nema loših pomija pa će i ovo da iskoristi, a NĐ, ja ne znam postoji li osoba u Srbiji koja je u boljoj situaciji da kaže ne učestvovanju u takvom cirkusu. Ako on ne može da kaže ne, onda daj da proglašavamo faraona, kakav kurac kralj car. 2 Link to comment
Meazza Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 @Mil@n Razumem sta hoces da kazes. Nemoj da me shvatis pogresno, od sportista ne ocekujem nista bolje od ovakvih stvari. Istorija nas uci da su sportisti svuda retko pokazivali politicku svest. 5 Link to comment
Lancia Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 5 minutes ago, Meazza said: @Mil@n Razumem sta hoces da kazes. Nemoj da me shvatis pogresno, od sportista ne ocekujem nista bolje od ovakvih stvari. Istorija nas uci da su sportisti svuda retko pokazivali politicku svest. Ne moze svako da bude Sapic. 1 4 Link to comment
Mil@n Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Just now, Meazza said: @Mil@n Razumem sta hoces da kazes. Nemoj da me shvatis pogresno, od sportista ne ocekujem nista bolje od ovakvih stvari. Istorija nas uci da su sportisti svuda retko pokazivali politicku svest. Ima i kontra primera, doduše, ne previše. Novak ima problem da je na ovim prostorima veći od samog boga, a na istim tim prostorima imaš polarizacija koliko voliš na isto toliko osnova. Izjasni se po bilo kom pitanju, druga polovina ga momentalno mrzi i on tu verovatno balansira jer svi znamo koliko bi da bude voljen. Biti u toj poziciji jeste nezahvalno ali sam svojevremeno i sam kritikovao a i opet ću - što se ne izjašnjava o praktično ni o čemu kod nas, dok se bavio raznim drugim globalnijim problemima. To jeste čisto licemerje. Iskreno, bio sam baš baš iznenađen što se oglasio za vreme protesta. Ne želim ni za šta da ga branim, pogotovu ne za bilo šta što uključuje Vučića, samo pokušavam da razumem a verovatno i opravdam to, podsvesno. Msm da je do sada jasno koliki je čudak po nekim pitanjima i da mu crte karaktera imaju amplitudu od ekstremnog altruizma i inteligencije do iste takve gluposti. Link to comment
Meazza Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 2 minutes ago, Lancia said: Ne moze svako da bude Sapic. Ne moze svako da bude ni Ikodinovic... 3 Link to comment
Ratamahatta Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Zvao ga je i Voolin jednom na sastanak pa ga je odbio. Oh, wait. 4 Link to comment
James Marshall Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 A to je morao, da se dogovore oko organizacije turnira. Link to comment
Lancia Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 (edited) Ja samo mogu da primetim da ste ljubomorni, kiselo grozdje i te stvari. Edited February 2, 2022 by Lancia 1 Link to comment
Joe D Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 razgovarace o tome kako ih mrze sto su uspesni 2 1 Link to comment
BWA Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Razgovarace o svim otvorenim pitanjima između Monaka i Srbije. 1 2 Link to comment
Ratamahatta Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 24 minutes ago, James Marshall said: A to je morao Zena, deca, kredit, jbg. Link to comment
Have_Fun Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 (edited) Dogovaraju kandidaturu za Bg izbore Edited February 2, 2022 by Have_Fun Link to comment
Recommended Posts