Jump to content
IGNORED

kritika savremene umetnosti

Caligula

Recommended Posts

Posted

Zar je tako očigledno da patim :(

Ne ta žena.

Posted
23 minutes ago, Ras said:

Zar je tako očigledno da patim :(

Ne ta žena.

Patnja izvire iz tvog suptilnog narativa!

Ni Vucicevica nije ruzna realno ako progutas zabu i pristanes da je svrstas u ljudska bica

Posted

Ovde zaista izgleda pristojno, ali jedino što sam ranije video mislim da su fotografije sa nekog od znoja lepljivog prijema u Palati Federacije/Srbije (?).

Posted (edited)

Izgleda ona ok, ako je samo do izgleda. 

Meni je bila bizarna scena onomad kad ju je isterao pred kamere tipa 3 dana posle porodjaja umotanu u zavesu

29805AD3-6668-4A40-99DB-C6F290C98E51.jpeg

Edited by Leia
Posted

Ima neku depresivnu facu, meni baš neprivlačna, doduše, ide uz čojka. 

Posted

možda je to neka manje poznata rumunska glumica.

Posted

Reci, Živana, ti pratiš taj autorski rumunski film? 

Posted

kako mi idu na zivce korax i petricic u ovom slucajusa kojom lakocom daju kategoricki vrednosni sud, zanimljivo da su ko i 1975. satiricari i karikaturisti na prvoj liniji odbrane 'prave umetnosti' od 'perfomransa' i 'konceptualne umetnosti'

ok novac, marketing, vucic i sve al brtttt

Posted

Pa to je legitimna pozicija za konzervativne umetnosti, ne znam zasto karikaturista mora da razume performans

Posted (edited)

Dobar je he he sve u centar

ah da ne kapira covek ali ima ko kapira, ovi telegentni, posebni, sto se razumeju u umetnost a ne u trziste

jebote moze li carevo odelo da bude neociglednije :isuse:

Edited by Caligula
Posted
4 hours ago, InvisibleLight said:

kako mi idu na zivce korax i petricic u ovom slucajusa kojom lakocom daju kategoricki vrednosni sud, zanimljivo da su ko i 1975. satiricari i karikaturisti na prvoj liniji odbrane 'prave umetnosti' od 'perfomransa' i 'konceptualne umetnosti'

ok novac, marketing, vucic i sve al brtttt

Meni vise lici da oni ne brane pravu umetnost (sta god to bilo) nego je prozivaju zbog drugih stvari

Posted

pa na to sam referisala, a kauboj linkovao juce

mism   ekspplicitno ''m.a. nije umetnica a performans je utociste netalentovanih, tankih zanatski'' je suvise  smeo i iskljuciv stav za nekog ko ''nece da ulazi u teoriju, istoriju i kritiku'', kako sam kaze

''zivimo u vremenu lazi,opsena, i vladavine hohstaplera i ona je jedan od njih'' zvuci jadno ako nemas utemeljenje za kritiku u poznavnaju nj.opusa i geneze vizuelne um. druge polovine 20.veka

Posted

+1

ja ni inace nisam odusevljena petricicem btw