Leia Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 23 minutes ago, Ras said: Zar je tako očigledno da patim :( Ne ta žena. Patnja izvire iz tvog suptilnog narativa! Ni Vucicevica nije ruzna realno ako progutas zabu i pristanes da je svrstas u ljudska bica
Ras Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Ovde zaista izgleda pristojno, ali jedino što sam ranije video mislim da su fotografije sa nekog od znoja lepljivog prijema u Palati Federacije/Srbije (?).
Leia Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 (edited) Izgleda ona ok, ako je samo do izgleda. Meni je bila bizarna scena onomad kad ju je isterao pred kamere tipa 3 dana posle porodjaja umotanu u zavesu Edited October 3, 2019 by Leia
James Marshall Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Ima neku depresivnu facu, meni baš neprivlačna, doduše, ide uz čojka.
slepa živana Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 možda je to neka manje poznata rumunska glumica.
Ras Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Reci, Živana, ti pratiš taj autorski rumunski film?
InvisibleLight Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 kako mi idu na zivce korax i petricic u ovom slucajusa kojom lakocom daju kategoricki vrednosni sud, zanimljivo da su ko i 1975. satiricari i karikaturisti na prvoj liniji odbrane 'prave umetnosti' od 'perfomransa' i 'konceptualne umetnosti' ok novac, marketing, vucic i sve al brtttt
ultra plasticni Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Pa to je legitimna pozicija za konzervativne umetnosti, ne znam zasto karikaturista mora da razume performans
Caligula Posted October 7, 2019 Author Posted October 7, 2019 (edited) Dobar je he he sve u centar ah da ne kapira covek ali ima ko kapira, ovi telegentni, posebni, sto se razumeju u umetnost a ne u trziste jebote moze li carevo odelo da bude neociglednije Edited October 7, 2019 by Caligula
Leia Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 4 hours ago, InvisibleLight said: kako mi idu na zivce korax i petricic u ovom slucajusa kojom lakocom daju kategoricki vrednosni sud, zanimljivo da su ko i 1975. satiricari i karikaturisti na prvoj liniji odbrane 'prave umetnosti' od 'perfomransa' i 'konceptualne umetnosti' ok novac, marketing, vucic i sve al brtttt Meni vise lici da oni ne brane pravu umetnost (sta god to bilo) nego je prozivaju zbog drugih stvari
Leia Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/marina-abramovic-na-vrhu-gomile-kostiju/ Gromoglasno +1
InvisibleLight Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 pa na to sam referisala, a kauboj linkovao juce mism ekspplicitno ''m.a. nije umetnica a performans je utociste netalentovanih, tankih zanatski'' je suvise smeo i iskljuciv stav za nekog ko ''nece da ulazi u teoriju, istoriju i kritiku'', kako sam kaze ''zivimo u vremenu lazi,opsena, i vladavine hohstaplera i ona je jedan od njih'' zvuci jadno ako nemas utemeljenje za kritiku u poznavnaju nj.opusa i geneze vizuelne um. druge polovine 20.veka
morgana Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 +1 ja ni inace nisam odusevljena petricicem btw
Recommended Posts