roksi Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 (edited) ^a ko je tacno drustvance (ako moze pliz za nas vanka:)? da to u piratskom izdanju nije mozda vesela udovica o. ivanovica? Edited October 2, 2019 by roksi
InvisibleLight Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 udova se zeljno iscekuje, rekoh ovo su zena predsednika srbije i premijera belizea docekali ih nakarada vd i z.eric
morgana Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 ja ocekivala tedtalkastu marinu, sad mi zao sto nisam isla da slusam predavanje ko sto gledam lincove filmove, kompulsivno i bez ljubavi
Kenji Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 @Caligula Sprattus sprattus - 50x30cm, Drvo, Riba
Leia Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 2 hours ago, Ras said: Samo bih tu bocu zarotirala na levo, sta nam je sad kriv bratski Belize
Jeremija Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 Sad kad se auditorijum emancipovao, mogli bi sledeće godine da dovedu Dejmijena Hrsta...
Ras Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 (edited) 20 minutes ago, Leia said: Samo bih tu bocu zarotirala na levo, sta nam je sad kriv bratski Belize U lošem je društvu! Spoiler U brzini me mrzelo da tražim fotografiju šampona sa drugačije orijentisanom mlaznicom. Lepa žena. Edited October 2, 2019 by Ras
Kenji Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 3 hours ago, Caligula said: Ne kapiram, ali me tesi sto ti kapiras 20 hours ago, Caligula said: ..lovis ideje kao ribar, onda ih imas puno i mnoge instant zaboravis, juris samo velike ribe... Dig Deep!
roksi Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 8 hours ago, InvisibleLight said: udova se zeljno iscekuje, rekoh ovo su zena predsednika srbije i premijera belizea docekali ih nakarada vd i z.eric aaa, okej! tenks
Leia Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 (edited) 17 hours ago, Ras said: U brzini me mrzelo da tražim fotografiju šampona sa drugačije orijentisanom mlaznicom. Lepa žena. Da si na vreme aplicirao za grant i naisao na razumevanje Vlade Republike Srbije sada bi imao budzet za asistenta i Photo Shop. Ovako, patis i ti i tvoja umetnost Lepa zena nego sta, za naseg precednika samo najbolje Edited October 3, 2019 by Leia
Recommended Posts