Čutura Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 apropos price o cokoladama i gramazi, u pakovanju paloma papirnih maramica nema vise po 10 komada, sada ima 9
ljuttko Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Onda sam ja u kategoriji duvača tigar lepka sokoštarka što se tiče , kad udjem kupujem kad ima para sveeega, kad nema dobre budu i napolitanke na meru
ajgor Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 ta su to figaro kocke?Skoro isto što i bajaždera, s tim što su veličine kao pola bajaždere i umesto dva tanja sloja čokolade i i jednog debljeg sloja nugata imaju naizmence poređane slojeve čokolade i nugata.
Skyhighatrist Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Nas™ ajvar danas 179 dinaraПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2Moram da priznam da sam se hm malo razočarao ajvarom...Meni je to malo bolje od classic kafanskog ajvara, ali samo malo. Cena jeste popularna, ali to mu je glavni kvalitet.Moguće je da mi je lestvica visoko jerbo gotovo isključivo konzumiram praaave domaće ajvare, ali kad potrošimo ove tri tegle, nećemo ponoviti kupovinu.
yolo Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 to je i meni tako izgledalo na oko..... onaj od seljaka za 350 kinti sa krupnim komadima cepkane paprike je neprikosnovenali nek se nadje, moze da se doradi i pretvori u neko chatnoliko stanje
kud u maglu Simoviću Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 zato onaj foodland/ov ajvar zakivaal zakiva i cena od 340din za pokile
kapetanm Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 to je i meni tako izgledalo na oko..... onaj od seljaka za 350 kinti sa krupnim komadima cepkane paprike je neprikosnovenali nek se nadje, moze da se doradi i pretvori u neko chatnoliko stanjeA ja uvek nekako zazirem od tog handmade sa tezgi, kao i turšija i rakija. Jesi probao, kakav je?
henrik larsson Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Moram da priznam da sam se hm malo razočarao ajvarom...Meni je to malo bolje od classic kafanskog ajvara, ali samo malo. Cena jeste popularna, ali to mu je glavni kvalitet.Moguće je da mi je lestvica visoko jerbo gotovo isključivo konzumiram praaave domaće ajvare, ali kad potrošimo ove tri tegle, nećemo ponoviti kupovinu.+1Ja ove godine rešio da taštinu ponudu domaćeg obogatim sa malo svoje domaće. Da me nije mrzelo, mogao sam da napravim dvadesetak tegli, ovako je ispalo 5-6. Paprika bila nikad jeftinija.
ToniAdams Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 hm, meni je u odnosu na vecinu kupovnih ajvara ovaj poprilicno pristojan. 3 od 5 zvezdica.da je ljustena paprika pre stavljanja, dao bi mu 4 od 5.glede zacinjenosti posve sam zadovoljan.
henrik larsson Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Stoji da je pristojan u odnosu na kupovno đubre, ali to je to.
ToniAdams Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 pa nema leba nista kupovno od zimnice da pridje domacem, sem krastavaca. skroz drukciji koncepat.
MayDay Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 ja sam ovde nasla neke makedonske barene kisele paprike u tegli. ne znam kako se zove proizvodjac, ali je bolje od svega sto je moj voker ikad napravila u zivotu.
Sir Oliver Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 moj voker je ( bila) jača od tvog vokeraako mislimo na istog makedonskog proizvođača
kud u maglu Simoviću Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 pa nema leba nista kupovno od zimnice da pridje domacem, sem krastavaca. skroz drukciji koncepat.-1jopet, ajvar od FL-a bolji od 50% domaćeg koji sam probao
Recommended Posts