Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Na Kalenicu samo i prodaju one od 100g i od 300g

Posted (edited)

ova je 100g i jos joj je best before datum "slucajno" obrisan16877191-holder-33b0b96d07aff2204d39f763f1932fe2.jpgNe pamtim da sam jeo ruzniju cokoladu.

Edited by katamaran
Posted

neam poima, moji iz rodica/merkatora donose neke od 80 grama, ja licno to inace ne kupujem.

Posted

Ja je relativno retko jedem a pre ove nisam imao zamerki na ukus. Mozda je problem u tome sto u poslednje vreme krkam nutelu pa sam navikao na bolje :)

Posted

tako sam i ja obozavala linoladu, dok je jednom nisam jela odmah posle nutele. imala sam utisak da jedem cist margarin, nikad joj se nisam vratila :(

Posted

Nas™ ajvar danas 179 dinaraПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2

Posted
tako sam i ja obozavala linoladu, dok je jednom nisam jela odmah posle nutele. imala sam utisak da jedem cist margarin, nikad joj se nisam vratila :(
Ovo i meni smeta, vec neko vreme Linolada ima taj ukus margarina, ali ja se nesto tripujem da nije bilo tako kad se pojavila?! Nutela je svakako mama i tata za sve kremove. Da, Juhu mi se isto svidjao u pocetku, sad mi i on ima margarin ukus :(
Posted

Zapamtite - ne kupujte Milku u Srbiji, niti u ovom delu sveta. Dovoljno je jednom da odete u njenu postojbinu, ili bližu okolinu, saznaćete zašto

Posted
al mračite :lolol:
Vala baš :lolol: za dobru svinju nema loših pomija, ta sam :piggy:Kupila danas u Soko Štarku nekoliko raznijeh nalepših želja po ceni od 79.9 dinara , akcijaaaa, raznoj deci na poklon. Kad sam bolje zagledala kod kuće nisu ni 80 nego 75 grama. Da se ne sramotim u gostima a ljuta na sebe jer sam nasela na akcijuu odma sam jednu smazala , sa karameliziranm bademom. Nit se zna kad sam otvorla nit kad sam pojela, tanka ko list papira tih 25 grama se primeti al baš , ukus je inače odličan
Posted

u shtarkovima treba kupovati najlepshe zelje izlomljene, na merenje, onda je 100 grama tachno 100 grama!onda nema zashto moje belo nije belo! :lolol:

Posted

Kako bi me tek onda gledali da u gostima djeci izručim kesu lomljene čokolade. :o Ja se ne bi bunila da mene neko tako počasti :blush: al kako svijetu ugoditi :unsure:

Posted

sebi draga i blagonaklonoj deci, ne u gostima :lolol:

Posted

u soko starku treba kupovati samo figaro kocke. sto grama, ko nafora da se jede, ali vredi svake pare.

Posted
u soko starku treba kupovati samo figaro kocke. sto grama, ko nafora da se jede, ali vredi svake pare.
+1ja ih tretiram ko heroin