*edited by mod Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Na Kalenicu samo i prodaju one od 100g i od 300g
katamaran Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 (edited) ova je 100g i jos joj je best before datum "slucajno" obrisanNe pamtim da sam jeo ruzniju cokoladu. Edited November 9, 2012 by katamaran
Čutura Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 neam poima, moji iz rodica/merkatora donose neke od 80 grama, ja licno to inace ne kupujem.
katamaran Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ja je relativno retko jedem a pre ove nisam imao zamerki na ukus. Mozda je problem u tome sto u poslednje vreme krkam nutelu pa sam navikao na bolje :)
cmrlj Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 tako sam i ja obozavala linoladu, dok je jednom nisam jela odmah posle nutele. imala sam utisak da jedem cist margarin, nikad joj se nisam vratila :(
renne Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Nas ajvar danas 179 dinaraПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2
nera Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 tako sam i ja obozavala linoladu, dok je jednom nisam jela odmah posle nutele. imala sam utisak da jedem cist margarin, nikad joj se nisam vratila :(Ovo i meni smeta, vec neko vreme Linolada ima taj ukus margarina, ali ja se nesto tripujem da nije bilo tako kad se pojavila?! Nutela je svakako mama i tata za sve kremove. Da, Juhu mi se isto svidjao u pocetku, sad mi i on ima margarin ukus :(
kapetanm Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Zapamtite - ne kupujte Milku u Srbiji, niti u ovom delu sveta. Dovoljno je jednom da odete u njenu postojbinu, ili bližu okolinu, saznaćete zašto
ljuttko Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 al mračite Vala baš za dobru svinju nema loših pomija, ta sam :piggy:Kupila danas u Soko Štarku nekoliko raznijeh nalepših želja po ceni od 79.9 dinara , akcijaaaa, raznoj deci na poklon. Kad sam bolje zagledala kod kuće nisu ni 80 nego 75 grama. Da se ne sramotim u gostima a ljuta na sebe jer sam nasela na akcijuu odma sam jednu smazala , sa karameliziranm bademom. Nit se zna kad sam otvorla nit kad sam pojela, tanka ko list papira tih 25 grama se primeti al baš , ukus je inače odličan
gospa buba Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 u shtarkovima treba kupovati najlepshe zelje izlomljene, na merenje, onda je 100 grama tachno 100 grama!onda nema zashto moje belo nije belo!
ljuttko Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Kako bi me tek onda gledali da u gostima djeci izručim kesu lomljene čokolade. :o Ja se ne bi bunila da mene neko tako počasti al kako svijetu ugoditi
gospa buba Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 sebi draga i blagonaklonoj deci, ne u gostima
luba Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 u soko starku treba kupovati samo figaro kocke. sto grama, ko nafora da se jede, ali vredi svake pare.
slepa živana Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 u soko starku treba kupovati samo figaro kocke. sto grama, ko nafora da se jede, ali vredi svake pare.+1ja ih tretiram ko heroin
Recommended Posts