Nikodije Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 gledao sam cacak prosle godine 2-3 puta, oba crnca su im midzeti i slabi, ne bi oni mogli da igraju fizicki zahtevnu ligu kakva je aba
pbg12345 Posted July 27, 2023 Author Posted July 27, 2023 (edited) pomesao si nesto moguce i zbog katastrofalnih uglova kamere na vecini kls utakmica hejla i bodvina borceve igrace od prosle godine bi mogli "nositi u zubima" obojica su tu oko 200 metra, nesto nizi, kombo bekovi, zapravo pokrivali su sve tri spoljne pozicije puliam ili kako se vec cita je ostao i ove sezone u cacku 94 je nesto vise asistirao, ovaj daniels je mahom sam sve zavrsavao, dal sutem dal prodorom e:vidim sad za puliama stoji 190, daniles 198 u svakom slucaju nisu sitniji od hejla i boldvina Edited July 27, 2023 by pbg12345
Milošica Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Kako vam deluje Nikolić? Meni deluje kao potencijalno dobar "đubretar", možda čak i za EL nivo. Naravno, teško je predvideti tako daleko. 1
Nikodije Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 @pbg12345 kladionica pise da rebraca dzunior dolazi u borac. kakav je on igrac?
pbg12345 Posted August 1, 2023 Author Posted August 1, 2023 nemam pojma ja sam se nadao plavsicu, ne svidja mi se sto je rebraca 205 npr plavsic + marko radovanovic tomasevic + nikolic i kao 5ti visoki lesic/todorovic mnogo je tesko borcu naci iole kvalitetne visoke i to onda pravi bas ozbiljan problem prosle sezone su pokusali dovesti onog naseg austrijanca sa koledza, brankovic valjda, posle zavrsio u spaniji angazovanje rebrace mi je na tragu toga
pbg12345 Posted August 2, 2023 Author Posted August 2, 2023 (edited) https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/darko-talic-novo-pojacanje-borac-mozzarta/458002 ne razumem ovo u najboljem slucaju igrac na nivou djokovica, kocovica i pre su ga pominjali kao potencijalno pojacanje, bilo mi drago sto nije dosao da imaju iole hrabrosti umesto talica doveli bi kvalitetnog kombo beka i krenuli u sezonu sa spoljnjom linijom ronaldo. pojacanje . milosevic carapic, curcic birds, manojlovic i unutra npr tomasevic, nikolic plavsic/rebraca, marko radovanovic +5ti visoki lesic/todorovic bila bi to jeftinija, kvalitetnija, raznovrsnija, potentnija ekipa nego prosle sezone ovako, izgleda opet krecu u gomilanje polovnjaka koji nikakav napredak ne mogu napraviti niti dati znacajniji doprinos u aba Edited August 2, 2023 by pbg12345
pbg12345 Posted August 2, 2023 Author Posted August 2, 2023 inace cacak 94 je produzio pantica na jos godinu dana pored igracke najavljuju i ulogu asistenta trenera
pbg12345 Posted August 2, 2023 Author Posted August 2, 2023 opa, nekoliko minuta kasnije, evo i kombo beka vruc dan u cacku ovo vec deluje bolje https://kkborac.rs/kruz-perot-hant-stigao-u-borac-mozzart/
Nikodije Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 3 no name crnca spolja + Manojlović, biće zabavno
pbg12345 Posted August 2, 2023 Author Posted August 2, 2023 52 minutes ago, Nikodije said: 3 no name crnca spolja + Manojlović, biće zabavno pa nije ovaj crnac jebemu mozda se nadaju da carapa odigra kao u zavrsnici kls covek je izgledao kao stef kari a inace (za neupucene) radi se o borcevom branku lazicu (maltene) potpuno nova ekipa, cak i ako su pogodili sa izborom igraca bice potrebno vreme da se uklopi sve a ok raspored ima borac ove sezone, ne mora nuzno uci u sezonu sa gomilom poraza kao prethodnih godina mada, mene bukvalno zanima dal ce dati sansu nikolicu, ako bude standardni deo rotacije, zelim im sve najbolje, ako ne, verujem da necu ni pratiti
Nikodije Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 potpisao darko talic iz igokee, solidan igracic. znaci 3 crnca™ + talic i manojlovic, to je spolja. sad visoki, tu nema nikog jos koliko mi se cini, osim malog nikolica
pbg12345 Posted August 3, 2023 Author Posted August 3, 2023 jesam ja tebi na ignoru il me zajebavas 2
Nikodije Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 inace ne slazem se bas za ovo sto si napisao o talicu. po meni bolji igrac od kocovica i djokovica, samo da je zdrav. a nesto je dugo bio ispovredjivan
pbg12345 Posted August 3, 2023 Author Posted August 3, 2023 videcemo, ja bih voleo da si ti u pravu, kad je vec dosao inace, pod ugovorom od prosle sezone su (ako nije raskinuto u medjuvremenu, a trebalo bi da nije) carapic bek, tomasevic krilo/krilni centar i todorovic na poziciji debla nego, bas jutros gledam tviter nalog, oficijelni, poslednja objava jos od prosle sezone marketing, odnosi sa medijima bukvalno ne postoji mnogo je amaterizma u/oko borca mnogo je neiskoriscenog potencijala u raznim sferama paradoksalno cacak 94 je u nekim stvarima daleko ispred, a cacak 94 je neuporediv sa borcem
Recommended Posts