Nikodije Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 A Hrvati najviše kukaju da je liga neregularna a vidi sad ovo. Mada Borac je sam kriv. Barem Zlatibor može da uđe u prvu ligu.
pbg12345 Posted April 15, 2023 Author Posted April 15, 2023 dobro se drzi borac, ali bojim se da ce pasti kad buducnost malo doda gas jebeni vlada jovanovic je mogao malo pomoci zemljacima i odmoriti ove najbolje, ali on verovatno ne bi ni umeo da izgubi utakmicu kad bi hteo 1
hrkljush boys_2 Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Hale je baš kvalitetan igrač za aba uslove, neizbježno mu sleduje dobar ugovor iduće sezone. Znašđ lu pbg na koji način je došao u Borac, ko je majstor koji ga je uočio, ponudio, šta već?
Popular Post Jimmy Kowalski Posted April 15, 2023 Popular Post Posted April 15, 2023 "Postojala je vežba za šut, gde se radi četiri na dva sa maksimalno tri dodavanja, a koju sam ja nadogradio i uklopio u neki svoj sistem treninga. Na primer, ubacio sam da se kao kazna za tri puta uzastopno primljena koša trči kamikaza, ili da oni koji izgube viču ,,ja sam magarac“ i slično. A onda Dalo krene umesto toga da viče ,,ja sam Gagić, ja sam Gagić“. Ne znam sto sam se setio ovoga.. 10
Nikodije Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Ja se setih kako je prodao kkp protiv Cedevite na f4 2014.
pbg12345 Posted April 20, 2023 Author Posted April 20, 2023 odgledao dzolija kod edina i koleta prijatno me iznenadio, neke dobre stvari je pomenuo valjda ce se ostvariti i u praksi npr, shvatili su napokon da se aba ne moze igrati sa fizicki inefriornim igracima pricao o klincima, da je to i jedan od razloga povratka u borac i najavio starijeg curcica i nikolica u prvom timu
Nikodije Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 (edited) To su mogli i ranije da shvate da ne može sa babama da se igra aba. Ima tu i nekih koji nisu babe, ali su nepismeni, tipa Čarapić, Novaković, treba i njih da sklone. Da ne pričam što su u timu držali Nikolu Kočovića. Doveli ga u tim posle skandalozne sezone u Megi. Glišić slična priča. Baš loša selekcija. Edited April 21, 2023 by Nikodije
April Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 8 hours ago, pbg12345 said: odgledao dzolija kod edina i koleta prijatno me iznenadio, neke dobre stvari je pomenuo valjda ce se ostvariti i u praksi Ne dopada mi se atmosfera da je opstanak izboren u Podgorici. Učinilo mi se da je i Džoli poprilično siguran u to. Prvo skoči pa reci hop.
Recommended Posts