Jump to content
IGNORED

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2021/22

Recommended Posts

Posted

Nije bag, uvek je tako bilo. Kad igrač dobije crveni karton, odmah postaje crven, ne čeka se kraj kola.

Posted
5 minutes ago, levi said:

sledeće kolo je več počelo, od kad je istekao dedlajn za ovo kolo, zato su crveni  jbt

Aman, ušao sam u Points, ne u transfere ili Pick Team.

Posted

Збуњујуће је реално, мало је рећи да ниси први који се истриповао. Некако би било логично да кад идеш на points буде нормалан а кад идеш на pick team / transfers буде црвен. Чак сам прилично сигуран да је раније и било тако а да је овако од ове или евентуално прошле сезоне.

• +1 1
Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Aman, ušao sam u Points, ne u transfere ili Pick Team.

Mozda zato sto ovo kolo traje i 11.01. (doduse, ne za pool), a Salah je valjda od ranije nedostupan, pa se mozda preklopili datumi 

Posted

vidim isplatilo se staviti kapitana na calwert-lewina.

Posted

Kakav dvomeč sa Pokusnim Kunićima u Premeru i u Draftu!!!

• 2 weeks later...
Posted

jebemvi svi baš !!!

dovedem evertonskog Kina samo zbog duplog kola.

i još kontam kako sam super pametan i kako sam sačuvao free hit za neko veliko duplo kolo.

prvu ih napune. drugu otkažu.

pa jbt.

Posted

Broja brat prelomio :smiley_hail:

idemo rapidno ka Ligi Konferencija 

Posted

Čudno kolo, ali 100 poena je tu...

Posted
9 hours ago, Velocipede said:

Čudno kolo, ali 100 poena je tu...

muke, majstore, muke. :dry:

Posted

Izbilo se na 4. poziciju Classic lige. Ali je to dovoljno da se u Brodu™ bude jednu pobedu iznad zone ispadanja i 4.5 pobeda daleko od Premer baraža. Krvavi pakao!

Posted
4 hours ago, ducca said:

Izbilo se na 4. poziciju Classic lige. Ali je to dovoljno da se u Brodu bude jednu pobedu iznad zone ispadanja i 4.5 pobeda daleko od Premer baraža. Krvavi pakao!

3. i 5. u Classicu su vodeći u Betonu...

Kakva su pravila za ispadanje/napredovanje iz lige? Mislio sam da prvih pet iz Betona ide u višu ligu, kakav baraž je u pitanju?

• +1 1
Posted

Ako se ne varam beše po 3 top tima idu u viši rang automatski, 3 bottom ispadaju, dok 4. i 5. od gore i dole igraju medjusobno baraže (total broj poena je kriterijum), pa se onda najčešće desi da 5 timova udje u Premer i isto toliko ispadne u Beton.

• Hvala 1
Posted

wild card gone... ponćus džonson here to stay :(:cry:

Posted

Bas je naporan ovaj fantazi u vreme ovog omikrona u Engleskoj. Ostade mi kapiten Kejn bez druge utakmice za ovo kolo, a to je bio jedini razlog sto sam ga uopste i dovodio.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...