Њујоркер Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Лондон, околица Емирата. Дан текме. 8-12-2010.
Њујоркер Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Гринич. Сутрадан. Њујоркер између Истока и Запада.
rajka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Tek sad videh...Zapravo sam u Londonu sve redje. Retko dolazim u London iz bivseg luckog grada na zapadu, Bristola.joj, meni je bristol ubedljivo najbolji grad za zivot na (tom) ostrvu. a i ona sela oko njega nisu za bacanje.
Budja Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 joj, meni je bristol ubedljivo najbolji grad za zivot na (tom) ostrvu. a i ona sela oko njega nisu za bacanje.Nije da sam neki poznavalac britanske unutrasnjosti, ali sasvim je moguce da je Bristol iz te lige (Liverpol, Sefild, Lids...) najbolji a moguce i od onih iznad (Birmingem, Mancester). Mada, kazu da Edinburg nije los.
Budja Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 @Budja: evo nas kod vas u subotu :)Kojim povodom?Je l' javna manifestacija, ili poseta privatnog karaktera?
jms_uk Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Kojim povodom?Je l' javna manifestacija, ili poseta privatnog karaktera?Life in the UK test :D
yolo Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Mada, kazu da Edinburg nije los.za gledanje. glazgov je za edinbro grad sa velikim G.
MancMellow Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 za gledanje. glazgov je za edinbro grad sa velikim G.+1
Budja Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Life in the UK test :DBoring. Srecno!I ene to ceka za jedno godinu i po dana.
jms_uk Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Boring. Boring ili ne - mora se [ako se hoce PR]...Verovatno cu malo da svratim i da vidim Watershed i Arnolfini, nisam bio 100 godina...
Nicol Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Londoneri, put me nanosi na 7 dana na Goldsmiths University, pored New Crossa, jugoistočni London. Ima li ko iskustva s tim kvartom, isplati li se po njemu istraživati ili se bolje zaputiti u centar?
sailorman Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 (edited) Londoneri, put me nanosi na 7 dana na Goldsmiths University, pored New Crossa, jugoistočni London. Ima li ko iskustva s tim kvartom, isplati li se po njemu istraživati ili se bolje zaputiti u centar?Isla sam na par predavanja na Goldsmiths, a i drugarica mi je zivela na 5 min odatle. Nisam nikad nista zanimljivo videla u tom kraju, moram priznati. A bas sam se dosta vrzmala tuda.. Goldsmiths Uni je OK, hipsterski all the way :D Greenwich je recimo within walking distance od Goldsmithsa (35-45 minuta, ako se dobro secam), ali svakako nije bas blizu. Gde ces odsesti? Edited August 25, 2011 by sailorman
Recommended Posts