February 21, 201114 yr Tek sad videh...Zapravo sam u Londonu sve redje. Retko dolazim u London iz bivseg luckog grada na zapadu, Bristola.joj, meni je bristol ubedljivo najbolji grad za zivot na (tom) ostrvu. a i ona sela oko njega nisu za bacanje.
February 21, 201114 yr joj, meni je bristol ubedljivo najbolji grad za zivot na (tom) ostrvu. a i ona sela oko njega nisu za bacanje.Nije da sam neki poznavalac britanske unutrasnjosti, ali sasvim je moguce da je Bristol iz te lige (Liverpol, Sefild, Lids...) najbolji a moguce i od onih iznad (Birmingem, Mancester). Mada, kazu da Edinburg nije los.
February 21, 201114 yr @Budja: evo nas kod vas u subotu :)Kojim povodom?Je l' javna manifestacija, ili poseta privatnog karaktera?
February 21, 201114 yr Kojim povodom?Je l' javna manifestacija, ili poseta privatnog karaktera?Life in the UK test :D
February 22, 201114 yr Mada, kazu da Edinburg nije los.za gledanje. glazgov je za edinbro grad sa velikim G.
February 22, 201114 yr Boring. Boring ili ne - mora se [ako se hoce PR]...Verovatno cu malo da svratim i da vidim Watershed i Arnolfini, nisam bio 100 godina...
August 25, 201113 yr Londoneri, put me nanosi na 7 dana na Goldsmiths University, pored New Crossa, jugoistočni London. Ima li ko iskustva s tim kvartom, isplati li se po njemu istraživati ili se bolje zaputiti u centar?
August 25, 201113 yr Londoneri, put me nanosi na 7 dana na Goldsmiths University, pored New Crossa, jugoistočni London. Ima li ko iskustva s tim kvartom, isplati li se po njemu istraživati ili se bolje zaputiti u centar?Isla sam na par predavanja na Goldsmiths, a i drugarica mi je zivela na 5 min odatle. Nisam nikad nista zanimljivo videla u tom kraju, moram priznati. A bas sam se dosta vrzmala tuda.. Goldsmiths Uni je OK, hipsterski all the way :D Greenwich je recimo within walking distance od Goldsmithsa (35-45 minuta, ako se dobro secam), ali svakako nije bas blizu. Gde ces odsesti? Edited August 25, 201113 yr by sailorman