November 27, 2025Nov 27 16 hours ago, reg said:Doprinos SVGa forumskoj diskusiji.izuzetno jednodimenzionalno razmišljanje sa kojim se repka finske ne slaže u praksi.mislim, šalu nastranu, ova dva ključna dokaza 1 sin koji je more of a bseball guy & 2 igrači stalno evoluiraju pa je top 20 svih vremena verovatno u aktuelnih 20 godina, su ono, reveresed kuzma iz luka i kuzma tejkovi Edited November 27, 2025Nov 27 by uini
November 27, 2025Nov 27 On 26. 11. 2025. at 22:49, 189- said:pet sekundi pre ovoga je rekao da je po njemu doncic bolji ofanzivni igrac od jokicaPitao ga je Zek za to, objasnio je razliku time što Dončić u napadu može sam sebi da stvori šut driblingom, dok je sveukupno Jokić bolji jer pored ofanzivne produkcije uzima skokove...tako nešto.
November 28, 2025Nov 28 disrespektovao ga Parish, mada nije napomenuo da li je bitan redosledhttps://x.com/RobertParish00/status/1993769974243184862
November 28, 2025Nov 28 Moze tu lagano i Admiral na sedmo mesto, taman da nema nijedan iz ove ere napumpanih brojki i rekreativne kosarke. Za zadnjih 15ak godina moze nova lista i taman Jokara prvi centar i top5 ukupno, uz Stefa, Lebrona, Durantulu i Janisa. Svakako igraju po drugacijim pravilima pa zasluzuju da se vode statistike i liste posebno.
November 28, 2025Nov 28 Tako će i biti, ali čekaju da im ti pošalješ tačno koji period se računa.Treba reći i da su pre tamo 40 plus godina bila drugačija pravila plus su igrali vodoinstaleri u onim smešnim šorcićima i nije to sve bilo dovoljno muški sa dovoljno kontakta.Za GOAT liste da se uzimaju igrači samo iz perioda 1988-1999, ili kako već ti odrediš, perioda kad si ti bio mlad, a ovo ostalo da ide u svoje posebne liste, kripl fajt liste.
November 28, 2025Nov 28 Ok, nba smo pokrili, a sad malo reprezentacija. Koturovic, Rebraca, Tomasevic > JokicBeric, Scepanovic > BogdanovicVazda zlatni ispred srebrnih dEcaka
November 28, 2025Nov 28 Miloš Vujanić, Saša Obradović, Nikola Kalinić, Novica Veličković, Dejan Koturović
November 28, 2025Nov 28 Hele, ne znam jel se secas one staaare fore da pocetaka ppp-a u kojem se pominju samo dve reci, muda i ispasa, mislim da si to propustio a velika je steta zaistaNe brate, ista su pravila skroz, najbolji ikad je onaj koji trenutno ima najbolju statistikuSto se repstacije tice, manje vise svi gore nabrojani su ispred Jokica
November 28, 2025Nov 28 Lebron o Jokićuhttps://youtube.com/shorts/1Vvb7Y-09SYAdmini, sredite da može da prikazuje jutjub šortse.
November 29, 2025Nov 29 Jokić o Obradoviću i Partizanu: Nadam se da će sve biti u redu"Ne znam šta se trenutno dešava, ne pratim toliko"samo da rata ne bude feat vojo koshtunica
December 2, 2025Dec 2 On 11/28/2025 at 10:33 AM, MiddleClass said:Scepanovic > BogdanovicMožda nije bolji, ali uozbiljeni Šćepanović, bez svojih ludila je barabar sa Bogdanom. Ono jeste, takav Šćepo se pojavljivao možda 5X u sezoni.