Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najvredniji igrač

Featured Replies

• 3 weeks later...
  • Replies 3.8k
  • Views 235.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro, nemojte osudjivati unapred, mozda ga drze u saci nekim snimcima gde je intiman sa konjima ili tako nesto, sigurno postoji dobar razlog zasto ne demantuje

• Znaju svi koji su glasali ko je najkvalitetniji košarkaš sa srpskim pasošem i ko je najviše postigao prošle godine, nisu baš toliki retardi, ali su umesto da glasaju po automatizmu izabrali da iskažu

Posted Images

Sto kaze ona narodna, ne da se usranom do potoka stici pa tako ni nasem Jokari da kao lider odvede Srbiju do zlata makar i na EP gde nema Amera i ostalih uvek augodnih Kanadjana i Australaca

Posto je preskocio klupska evropska takmicenja a sa repstacijom uradio mnogo manje u odnosu na ocekivanja, ostaje samo najuspesniji srpski igrac u istoriji NBA lige gde se igra za publiku i za kos vise (dakle dosta bolje mu lezi taj lezerni pristup od prave muske Fiba kosarke) a sveukupno gledano Srbija ima mnogo igraca koji su bolji i korisniji od njega, sto je nekako i ocekivano jer on ipak najvise voli svoje konje i basket igra samo za lovu

Generalno ostaje zal sto opet nije imao s kim da igra ali to sad vise nije slucajno, ima nesto i do njega jbg

Edited by Zli Gli

ali "prava muska fiba kosarka" imitira nba zensku kosarku, pun intended

48 minutes ago, uini said:

ali "prava muska fiba kosarka" imitira nba zensku kosarku, pun intended

Da teramo Ntilikinu kod urologa ili ginekologa?

Jbt, Razija Mujanovic je imala vise testosterona od njega, a i vise bitnih utakmica je odigrala.

fantom

kakve ima veye to sto je raza imala vise testosterona

a tek nema nikakve veze sa temom

kada vec digresiramo, svojevremeno trener na mojoj fizičkoj zabavi, kaže, ako su vam teški regularni sklekovi, možete raditi ženske

dobar klinja ali ne razmišlja, kao ti ili gli

ja mi kažem, hefe, ovde otprilike samo ja radim ženske sklekove, ove žene-predatori, većinski živalj, cepaju ove muške. a sad ti vidi sa njima kako ćeš da im objasniš

nije više bilo podele na ženske slabije/lošije i muške četničko-superiorne

Kako god, Jokara propo, previse je ovo fejlova

Ne moze se s takvom odbranom medj' Fiba muskarcine, siluje ga svako kome se digne

17 minutes ago, uini said:

kada vec digresiramo, svojevremeno trener na mojoj fizičkoj zabavi, kaže, ako su vam teški regularni sklekovi, možete raditi ženske

ja mi kažem, hefe, ovde otprilike samo ja radim ženske sklekove, ove žene-predatori, većinski živalj, cepaju ove muške. a sad ti vidi sa njima kako ćeš da im objasniš

D

znam zašto sam ispričao, baš me trigeruje taj drevno-tradicionalni pristup, "žensko je nešto slabije i/ili inferiornije"

2 minutes ago, uini said:

znam zašto sam ispričao, baš me trigeruje taj drevno-tradicionalni pristup, "žensko je nešto slabije i/ili inferiornije"

Ili ono "igrate kao pičke"

Kako to igraju pičke

4 minutes ago, uini said:

To što si ti fizički inferioran u odnosu na žene, ne znači da je i ostalih 98,6% muškaraca takvo covid19

A jel znaš zašto se onda sport deli na muške i ženske kategorije? Zašto se ne takmiče svi unisex? vlade

Edited by Filozof manijak

imaš mešovite štafete u plivanju

violina

34 minutes ago, uini said:

Raza bi bila bolja pod kosem od Jokica.

fantom

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

imaš mešovite štafete u plivanju

violina

I mix dubl u tenisu a.k.a. cirkusijada

šovinisto

hitler

52 minutes ago, Milošica said:

Ili ono "igrate kao pičke"

Kako to igraju pičke