Midžeta Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 15 minutes ago, Joe D said: masi ljudi isto porodice nisu poslovno povezane sa vlastima. ti ljudi imaju mnogo siru mrezu konekcija nego svi mi ovde zajedno. ali nekako nemaju pojma o bilo cemu. nemoj da se zajebavamo. Pa mozda i iskreno podrzavaju + imaju benefite tj. porodice im podrzavaju, a oni koriste svoju popularnost da jos podmazu da tako kazem dilove i konekcije. Ipak i Jokic i Djokovic dolaze u Srbiju samo kao turisti, a i da zive ovde ne bi ziveli kao obicni smrtnici, pa verovatno ne vide isto sto mi, jer zive u nekom drugom svetu
MiddleClass Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 22 minutes ago, Zli Gli said: 30% zbog toga a 70 zbog nebodenja Sent from my M2012K11G using Tapatalk Danilovica su boli pa ga isto ne volim 1
Djuro Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 32 minutes ago, James Marshall said: Ma Jokić da se sagne Jestratu i Đuri Ostojiću, stara škola rulz. jooj, sad si me podsetio na ovu dijabolu, Jestratijevica... cekamo ti mi red, za vizu u italijaskoj ambasadi, krajem devedesetih. i sad - kako je vec to red nalagao - svako od nas drzi fascikle sa po stotinu papira, koje ambasada trazi. Tek, dolazi Nikolica, sa jednim listom papira i pasosem. Uvode ga preko reda i posedaju ga za salter. Naravno, svi mi, koji smo unutra, cujemo razgovor. Pita njega salterusa da li ima ovo - nema, da li ima ono - nema, potvrde iz banke, potvrde o zaposlenju, pottvrde o kurac palac - nista nema. Ima samo neko pozivno pismo iz nekog kluba iz Italije (Kinder?). Kaze mu salyterusa: Kako ste to zamislili gospodine? Imate ovde spisak svih dokumenata koji su neophodni, bez njih Vam ne mozemo izdati vizu. Uostalom, Nemate ni potvrdu o zaposlenju. Cime se Vi uopste bavite? Nikolica: Hahah, Missim kakkko cime se bavim, jebote, pa valjda misiiimm znate cime se bavim jbt... Ja sam profesionalni kosarkas, misssim. Salterusa: Ali otkud mi znamo da ste Vi profesionalni kosarkas? NIkolica, poentira: Pa missim kako otkud znate, pa sa televizije jbt... uostalom dajte mi jednu loptu pa chu vam pokazati. 1 8
Fins fleet Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Daj javite nekom novinaru iz File da ga priupita zasto podrzava diktatore. Malo istrazivackog novinarstva nije na odmet.
Ratamahatta Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 14 hours ago, Moća said: Jedan Zoran Savić ne bi znao de mu je dupe a de glava kad bi pokušao da odigra 1 na 1 sa Jokićem. I zato ga je Mos uostalom i skinuo s avatara. 1 2
Ratamahatta Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 16 hours ago, rock bob said: jel moze neko vise da napise o jokicu i tim kucama u somboru? jel stvarno porusio neke kuce u samom centru grada? Da je Cicvu znao, u podne bi uzo bager i urnisao sve.
Milošica Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 (edited) 5 minutes ago, Plajvi said: Da je Cicvu znao, u podne bi uzo bager i urnisao sve. Mogao je Jokić sa braćom i bez bagera. Edited April 1, 2022 by Milošica 1
Zli Gli Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Sta mislite, ko je gori covek ovako u dubini duse, Jokic ili Djokovic? Sent from my M2012K11G using Tapatalk 1
Zli Gli Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Meni on ima pitomiju facu a i daje u dobrotvorne svrhe mnogo, mislim da je manje los. Mrze ga zbog tate i jer nije vakcinisan. I jer je Srbin, naravno. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Ratamahatta Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Mozda i Jokic daje novce, samo ne prica. Uopste nema Nolove komplekse i potrebu za paznjom i da bude voljen. On vise vole pecenicu i slaninu nego kamere. Meni deluje dosta manje isfolirano od Noloa, bole ga kurac i to je to. Pije pivo u nadimljenoj sobi, peva po vasaru, gleda konju u dupe, mrzi ga da zivi i jedva ceka penziju. Podseca me na mene, minus podrska radikalima, talenat za kosarku, gledanje konju u dupe i 2 metra i petnajs. Nolo mi je skroz usiljeni seljo, jedino je prirodan kad krene da pizdi na publiku, a i mnogo me nervira njegova zenskinja. Srdjan je ono, najcesci i najtipicniji srpski cale ikada. Nolo bi odo tvoje tajne, Jokic bi ih zaboravio. 2 2
*edited by mod Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 1 hour ago, Zli Gli said: Sta mislite, ko je gori covek ovako u dubini duse, Jokic ili Djokovic? Sent from my M2012K11G using Tapatalk Verovatno Jokara. On bi se i potukao ako treba a Nole ne bi. Plus su ga gurui, ishrana i piramide dodatno pripitomiti.
Svarog Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 (edited) jes đavola. ti pripitomljeni su kazan pred eksplodiranjem. Jokara bi ti uz podsmeh drkno jednu vaspitnu šamarčinu i otišo. Nolo bi se kontrolisao uz kiseli osmeh neko vreme a onda bi te držao zavezanog u podrumu ko Zed iz petparačkih priča. Edited April 2, 2022 by Svarog
Recommended Posts