Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač


theanswer

Recommended Posts

13 minutes ago, Micko8 said:

 

Koliko ih boli sto ih beli igraci siju u kosarci:fantom: Ovaj krelac Arenas je uz Martina koji gostuje u njegovoj idiotskoj emisiji, najgluplji bivsi kosarkas. Nije bio bas bistar ni na samom terenu dok je igrao. Najbolje je ovo kada izmisle temu i stave da je  "neki" NBA rukovodilac rekao da nece dobro ostariti ako Jokic uzme trecu MVP nagardu:fantom: Ovi americki crnci, bivsi sportisti su danas ubedljivo najveci rasisti.

Crnci rasisti, pa to ne može... :fantom:

  • Haha 1
Link to comment
On 2. 4. 2024. at 23:19, Micko8 said:

Jbg kada je Nowitzki odveo Maverikse do  NBA titule , svi su ga jednoglasno proglasili najboljim evropskim igracem svih vremena, ne secam se da su se tada  ove nase "saban" legende ovako uzbudjivale:) Debeli bas podjednako zulja  americke medije i ove domace Kukoce,Danilovice,Slavnice itd.

Fenomenalna plejof serija. 

 

 

Link to comment
3 hours ago, Micko8 said:

Nije samo on tu su Perkins,Barnes,Jackson,Wallace itd. Lista je bas velika:)

To ti je ko da kazes Vucicevic, Jovana Jeremic, Ognjen Amidzic...

Edited by Hele
Link to comment

 

prosecni rang u 4 catch-all statistike na koje se gleda kao na neke od najboljih postojecih. jedino dpm fali od najcenjenijih.

 

zanimljivo mi je da je shai tu tek cetvrti.

 

embiid bi bio prvi, za dlaku ispred jokica, ali je izbegao mnoga teza gostovanja i back-to-back tekme tako da jbgy

Link to comment
On 2. 4. 2024. at 21:52, nahbar said:

Sam je rekao da tu i tamo vidi te igrace kada dodju u CHI, sto ce reci da Jokaru vidi jednom godisnje. Koliko god ta generacija harala 90-ih, toliko lupeta gluposti (Sasa&Sasa o Doncicu i Jokicu, Toni o Jokicu, da dodamo i maestralnu procenu divca na draftu)

koliko god ih obozavao citava ta generacija nasih igraca je neverovatno sujetna.

kukoc je imao jedan los intervju kad ga nisu zvali za hall of fame. bukvalno samo sto se nije zaplakao na temu sta jos treba da napravim da bi bio hof.

nevidjeno glupe izjave djordjevica i danilovica su u skladu tih sujeta. evo vidimo da i je potvrdjeno da je divac eskivirao luku doncica. fox nije opravdanje.

nece sve to ugasiti moju ljubav prema tim igracima ili smanjiti njihovu velicinu i znacaj ( nlr divac mi je tu nemerljiv sa svima njima, otisao je direkt iz partizana u lejkerse sto je bilo bukvalno cudo. od imovine je imao stanarsko pravo na nbgd garsonjeru i raspali jugo. to sto je on uradio je bio u to vreme kamikaze mod. svi drugi su krenuli u nba kao miliuunasi. mozda ne paspalj) ali bi mogli da budu dostojanstveniji kao npr larry bird.

to sto rade jokic i luka za evropsku kosarku je daleko nadmasilo sve do sad. zato sad dodje neki tristan u nba i igra i verovatno ce osvojiti ugovor i preziveti u nba. 

 

 

  • +1 3
Link to comment

 

 

 

Opasna kampanja se opet vodi protiv debelog da ne uzme MVP titulu. Kako su bivsi crni igraci uvredjeni kada se spomene Jokic u kontestu MVP-ija. Pogledajte reakciju onog glupana Kennija kada je Dzonson rekao da je Jokic njegov MVP:fantom: Svaki put kada je bio u konverzaciji da uzme MVP titulu, mainstream mediji su ga osporavali. Uzmi debeli i trecu MVP titulu i popisaj se po svima:)

Edited by Micko8
  • +1 1
  • -1 1
Link to comment

Uzima li Jokara lagano MVP ? I JJ ga stavio na prvo mesto ( nije mi on neki spec reper, nego je objavio video o tome :D )  

Link to comment
10 hours ago, 1n54jd3r said:

izgleda da ipak uzima

 

ma naravno, nije bilo realne dileme. ne moze poslednjih nekoliko nedelja to promeniti. preveliki dug osecaju zbog prosle godine sto je jasno onaj mock mvp na 2/3 sezone pokazivao, iako po ucinku moze da ide bilo kome od jokic/luka/sga trojca.

 

russillo je bas lepo rekao (okacio uini na nba temi), "there's just this puppet master element that's happening every second when he's on the floor". ili kako je neko rekao pre par godina, embiid (ove godine luka ili sga) jeste glavni glumac, ali jokic je reditelj

 

edit: evo i shitatm

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KMzwRcilLDej0BWl7eYE_OYC9Tx9olI_Ptn-nHjKfpQ/edit#gid=643451732

Edited by spaceploitator
  • +1 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...