Mark Rothko Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Opet Kevin, opet bek sa Gonzage. Kažu da ga napadamo ako ne ode u NBA.
ZokiAsov Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Ne verujem da nba klubovi i cska mogu da isprate nasu ponudu. On bi navodno pre u nba nego u evrokup (budala), ali mi imamo bas mnogo para 2
BWA Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 3 minutes ago, ZokiAsov said: Ne verujem da nba klubovi i cska mogu da isprate nasu ponudu. On bi navodno pre u nba nego u evrokup (budala), ali mi imamo bas mnogo para Tačno tako. Umjesto da se odluči za rad sa vrhunskim trenerom, za visoku platu i evrotrofej, on se zanima za grijanje klupe u nekom prosječnom NBA timu. Šta je njemu u glavi.....? 1
ZokiAsov Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 7 minutes ago, goofs said: Durant? Love? Garnett? Valjda nije Kevin Hart PenZos
BWA Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Evo pišu novinari i tviterasi da pengos samo treba da upiše iznos na blanko ugovoru. Ja shvatam da imamo ogromne pare, ali ovo bas nisam očekivao.
Banjo Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 30 minutes ago, BWA said: Evo pišu novinari i tviterasi da pengos samo treba da upiše iznos na blanko ugovoru. Ja shvatam da imamo ogromne pare, ali ovo bas nisam očekivao. Znaj da ce plej biti skupljiod Pantera i Ledeja.. Mislim da je i Obradovic najavio da ce navise para otici na pleja.
SNARC Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 1 hour ago, BWA said: Evo pišu novinari i tviterasi da pengos samo treba da upiše iznos na blanko ugovoru. Ja shvatam da imamo ogromne pare, ali ovo bas nisam očekivao. Ako je tacno..postaje blago degutantno
goofs Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Pa onda nek igraju taj EL final4 bez nas, ako ih nije sramota 2
1n54jd3r Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 5 minutes ago, SNARC said: Ako je tacno..postaje blago degutantno Postaje? Od starta je bljutavo cim politika malo jace umesa prste...stvarno me ne lozi da navijam za klub koji ce da se razbacuje kao pijani milioner na strance...to nije ni dusa ni identitet tima za koji navijam od kada znam za sebe...ok, uvek politika namakne budzet kroz nis, mts i slicno, ali nekada je taj budzet isao na nase perspektivne talente (TNT trio npr)...ovo je nesto posve drugo 3 1
SNARC Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 1 minute ago, 1n54jd3r said: Postaje? Od starta je bljutavo cim politika malo jace umesa prste...stvarno me ne lozi da navijam za klub koji ce da se razbacuje kao pijani milioner na strance...to nije ni dusa ni identitet tima za koji navijam od kada znam za sebe...ok, uvek politika namakne budzet kroz nis, mts i slicno, ali nekada je taj budzet isao na nase perspektivne talente (TNT trio npr)...ovo je nesto posve drugo Ne pricam o KKP..pricam o tome da smo od zimus ili jesenas ili kad vec skupljali pare za operacije za Urosa, Gavrila, Olivera..sad za Boska.. A ovamo ce neki lik da upise cifru na cek i isplatice mu je neki ljudi koji te pare nisu zaradili.
BWA Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 16 minutes ago, SNARC said: Ako je tacno..postaje blago degutantno Naravno da nije tačno.
Banjo Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 U Srbiji, gde se ne placa porez, sa 10m moze da se napravi stvarno vrhunska ekipa.. sa 15m moze da se konkurise Realu i Barsi. Na to dodati jeftinu domacu osnovu, uvek talentovanih mladih ima.
Recommended Posts