Constantin Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Videlo se da se dosta improvizuje u napadu.. kako nemamo nekog golemog rezervnog špica? Slobodan li je Koja? [emoji3] Što je najgore...slobodan je.Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
Constantin Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Nego....kako smo igrali, kakvi smo bili? Bliže tri boda ili da budemo srećni što smo i ovaj jedan osvojili?Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
MaErAkLoIJA Posted August 15, 2021 Author Posted August 15, 2021 22 minutes ago, Constantin said: Nego....kako smo igrali, kakvi smo bili? Bliže tri boda ili da budemo srećni što smo i ovaj jedan osvojili? Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока Igra sacuvaj boze i oni i mi. Drugo me zezao net pa nisam ispratio sve ali mislim da smo srecni sa bodom... 1
W.F.C. Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 (edited) Mucenje... Doduse i vrucina. Njima klinci skoro ceo tim, bas forsiraju to. Mi dva mlada golmana recimo dobra a dovodimo i udomljavamo starog. Ok je recimo nemas stopere, doveo si Vujadinovica, dobar potez. Ali mnogi dolasci su nejasni i nelogicni. Nista se ovde jos ne zna, ni ko jos dolazi, ko odlazi... Deluje ko jos jedna eto tako sezona. Edited August 15, 2021 by W.F.C. 4
zikaPantelej Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 (edited) Dosta trčanja i solidne agresije naših.. u napadu tanko i ko što rekoh videlo se da se dosta improvizuje jer nema klasičnog špic igrača .. par puta se menjao sistem, 2 štopera pa 3, jedan zadnji vezni pa onda u paru Tenk i Pejovic.. igra napred često na drugu loptu, da se dobije aut, faul itd, krila na kontra stranama sa ulascima ka unutra 16m pošto nema kome da centriraju, bekovi često idu dosta visoko.. meni zanimljivo za posmatranje jer ovako raznovrsno se ne sećam da je neki trener probao kod nas da igra (na stranu da li to daje rezultate) Kahriman mi više smrdi no što miriše, unazadio nas sa ispucavanjima.. a ni u visokim loptama nije ništa bolji E a prekide što branimo.. ubi Bože, čista sreća da nam ga nisu tako umuvali Edited August 15, 2021 by zikaPantelej 3
MaErAkLoIJA Posted August 15, 2021 Author Posted August 15, 2021 Meni je interesantno kod tolikog menjanja sistema kako nismo pukli ni jednu osim protiv TSCa. Takodje mi je interesantno da ne umemo da razvijemo kontru, nemamo tranziciju a mnogi igraci igraju, cini mi se, na svoju ruku.
W.F.C. Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Mozda covek ukapirao da se ovde brzo menjaju treneri pa aj makar da se uvezbava za dalje... 1 1
zikaPantelej Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 6 hours ago, MaErAkLoIJA said: Meni je interesantno kod tolikog menjanja sistema kako nismo pukli ni jednu osim protiv TSCa. Takodje mi je interesantno da ne umemo da razvijemo kontru, nemamo tranziciju a mnogi igraci igraju, cini mi se, na svoju ruku. e da čak i tranzicije hoće da igraju, vidi se jer kad dođu do lopte duboko ispred sopstvenog gola, najčešće ne ispucavaju bez veze već pokušavaju pasevima da izgrade nekakvu akciju ili polu kontru.. Pre bih rekao da puno toga oni hoće, ali koliko u praksi od toga uspeju da sprovedu, to je nešto sasvim drugo...
Constantin Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 A mi dobismo pojačanjeПослато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
Gradina Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 12 minutes ago, Constantin said: A mi dobismo pojačanje Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока From Čačak🤣🤣🤣
Constantin Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 Pa odakle bi?Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
Constantin Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 A imao sam "osjećaj" za Arsu, da će se vrati...
zikaPantelej Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 Arsa po drugi put kod Ivice? Šalu na stranu.. OK igrač, agresivan, puno trči, dobri prekidi, al dosta limitiran jer igra isključivo levom nogom.. Ovim dolascima slutim odlaske nekih od igrača koji su došli pre 2 meseca.. Opet, ne vidim preveliku potrebu za ovim igračima, koliko za još jednim klasičnim špicem..
Rumpelstiltskin Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 Tko je rekel da se igrači ne vrćaju u Radnički ....Sent from my MI 6 using Tapatalk
Recommended Posts