mustang Posted December 17, 2023 Author Posted December 17, 2023 Baba ne pratim, nista kinesko i ne bih investirala na duze. Ima dobar odnos slobodnih akcija, zdrava je na papiru al ne vidim optimisticnu buducnost za njih osim ako nesto inovativno i drasticno ne urade. Proizvodnja, bar americka se prebacuje u Indiju, kinezima gine pad svakako. Vec padaju...evergreen na primer. Sve ovo sada, kineska ekonomska stabilnost, snaga, po meni je, magla. Sto je okej da bude trenutno jer je americka u kurcu samo bi falilo da kinezima nesto fali odosmo za njima. Mozda gresim. Licno bih trazila neku drugu.... zašto ne uzmes amazon na primer? Stabilan je i skakace i dalje. Na duze mislim...ili jos tesle? Meni je tesla 50% up, amazon 30% ...vise poceti da ulazen u amazon na duze. Nasdaq je postao novi otc. Sramota koliko su neke akcije nisko pale
milfisland Posted December 18, 2023 Posted December 18, 2023 Umočih se ja 200 akcije BABE po 68€ na Xetru da se ne cimam konverzijom. Nek ide život. 😉
mustang Posted December 18, 2023 Author Posted December 18, 2023 Kako prete kolapsom ekonomije uskoro ovo nije normalno. Warren buffet iskesirao milione i milione akcije. Ja sve mislim do izbora ce da drze uz pomoc konca i konopca a posle toga, u zavisnosti ko pobedi, ili-ili. U svakom slučaju ko ima kesh sad je dobra prilika da se upozna sa materijom i ulaze
mustang Posted December 18, 2023 Author Posted December 18, 2023 3 hours ago, milfisland said: Umočih se ja 200 akcije BABE po 68€ na Xetru da se ne cimam konverzijom. Nek ide život. 😉 Sa srecom ☘️🤞💰💰💰
mustang Posted December 21, 2023 Author Posted December 21, 2023 Na tri tikera pokusavam skalp upadaju shorts Matrix mamu im.
Avatar Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Izgleda da se nešto dešava konačno opet, moj ERGO počeo isto da se mrda
igoraki Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 On 16.11.2023. at 20:14, igoraki said: uzeo sam SQ, nešto je skakutao ovih dana pa se nadam da će tako i nastaviti... prodao juče, skoro 50% zarade, doduše moram i porez da platim pa će biti nešto manje...videću 2 januara da li sam bio u pravu ili je trebalo još da čekam. to nam je sve u ovoj godini od trgovine 1
mraki Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 A što se dolar ovako strmoglavi? Pre 2 meseca sam menjao po 111, danas po 105. Ne vidim da su USA parametri lošiji od EU…
Mr.Mxyzptlk Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 jel ovo greskom na solani luduje, iako mu je avax maticni
Recommended Posts